Ik had problemen met een duo abonnement. Werd echt heel geduldig geholpen door Mira van de klantenservice. Ze nam alle tijd. Zeer tevreden. Ook over het abonnement overigens. Fijne muziek, podcasts, e... Toon meer
Het is allemaal veel te duur. Spotify gaat ook gewoon door met hun overmatige reclame en belachelijke dingen zoals dat je als niet-premium lid niet eens een playlist van boven naar onder hoort! Ik den... Toon meer
Shuffle functie is een absolute ramp bij Spotify. 1800 gelikede nummers en er toch in slagen elke keer dezelfde 100 ofzo af te spelen en dan nog zelfs élke keer in exact dezelfde volgorde. Ik kan al b... Toon meer
De meest slechte AI gestuurde "service"-desk die ik ooit heb meegemaakt. Elke vraag die je zelf tikt wordt verhaspeld tot een rare Engels vertaalde nedelandse zin. (ja deze is ook lastig) Om nog maa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Spotify is a digital music service that gives you access to millions of songs.
Super slecht!!!! En waardeloos app
Super slecht!!!!! Moest Twee keer abonnement opnieuw gaan sluiten en twee keer hebben ze zomaar mijn abonnement ZOMAAR AFGESLOTEN zonder wat laten weten!!! E-mail gestuurd en GEEN ANTWOORDT GEKREGEN!!! OPLICHTERIJ zijn jullie!!!!
Zonder abonnement kan je niets
Ik zat te denken om een abonnement te nemen om van de advertenties af te zijn.
Toen kwam ik erachter dat je maar 6 keer per uur een nummer uit een playlist kan skippen zonder abonnement.
Nu betaal ik dus gewoon uit principe niet meer, want dat slaat helemaal nergens op.
Van top app naar bottom
Van top app naar bottom.
Al een tijd klampte ik met problemen dat spotify stopte met muziek af te spelen. eerst alleen op de telefoon later ook op de pc, nu heb ik eindelijk de oorzaak gevonden. Spotify verbied dat je tegelijk in een discord gesprek zit en spotify luister. Nu is het probleem dat ik altijd wel discord open heb staan op de pc, en hierdoor sluit spotify zelfs af op de telefoon.
Al met al hoe een top app de afgrond in wordt geboord door de juridische afdeling. gelukkig is er nu youtube music.
waardeloos verrot systeem is dit
Wat een waardeloos verrot systeem is dit zeg. Je kan een playlist maken maar afluisteren ho maar want er komen steeds suggesties doorheen..waarom dan een playlist maken? Je klikt op een liedje wat je wil horen krijg je ook een suggestie te horen..ik ben weg wat een mega shit systeem is dat zeg. Dikke doei
Premium is een leugen
Wat een bedrijf ik betaal voor premium krijg vervolgens melding dat ik niet in aanmerking kom ofzo en vervolgens geen geld terug heel erg slecht
het is verschrikkelijk zonder premium
het is verschrikkelijk zonder premium. niks werkt soepel op je telefoon krijg je 4 reclames achter elkaar. op de laptop kan je shuffle uitzetten maar als je de wachtlijst bekijkt staat shuffle weer aan. er is een knop in je playlist waarop je een liedje kan afspelen maar hij reageert er niet op als je het aan klikt met je touchpad, scherm of muis. het zoeken tussen je playlist is heel lastig en je kan ook maar 6 keer per uur iets doorspoelen wat erg gek is. en de reclames staan erg hard aan dus dan heb je een rustig einde krijg je: NU BIJ TIMO-BILE GOGOGODEALS
Geen klant support
Geen klant support. Betalen, maar toch reclame krijgen. Audio issues vanuit spotify.
Wat een irritant muziek platform!
Wat een irritant muziek platform! Ik bepaal waar mijn smaak en stroming uit gaat en niet jullie.
Cadeaukaart kan niet gebruikt worden
Via kado+kaart.nl een cadeaukaart voor Spofity ingewisseld/gekocht. Wat blijkt nu dat ik de cadeaukaart niet kan inwisselen omdat ik een spofity duo abonnement heb en voor dit soort abonnementen kan je de cadeaukaart niet inwisselen. Nu zit ik met een cadeaukaart van spotify die ik niet kan gebruiken, fantastisch!
Ik kan ze niet bereiken
Ik kan ze niet bereiken. Waar is jullie telefoonnummer. Ik word helemaal gek van dat popup scherm, elke keer als ik de app open. En jullie zetten er niet bij hoe je die kan verwijderen. Ik betaal je. Stelletje k.. zaken.
Slechte funxtionaliteiten
Als je op een nummer zoekt gaat hij niet verder met dezelfde artiest of genre, maar kan je zo in een loep belanden of dat het volgende nummer een nummer met dezelfde zoektermen is.
Ik adviseer je youtube premium en dan de music app van youtibe te gebruiken.
Meer geld afgeschreven en geen hulp
Ik had een studenten abonnement waar je normaal 5 euro voor betaald. Spotify vond het nodig om mijn abonnement te veranderen zonder dat ik daar enige communicatie van kreeg, te verhogen. Zodra ik daar contact over probeerde te krijgen werd ik niet geholpen en vertelde ze me dat ik maar eerder op mijn afschriften moest kijken. Toen ik aan gaf dat ik niet maandelijks checkte uit vertrouwen gaf de medewerker aan dat ik dat niet had moeten doen!
Lijst helemaal luisteren
Geweldige ap heb hem al haast vanaf het begin...nooit getwijfeld voor een ander muziek ap.
1 dingetje zou wel mogen van mij...ik heb afspeellijsten...die ik graag helemaal wil luisteren in shuffel. dit kan natuurlijk maar een gemaakte afspeellijst van 63uur is lastig voor een feestavondje. Punt is als ik eind van de dag de lijst stop zet zou ik zo graag willen het de volgende dag gewoon doorgaat, alleen dan hoor ik weer de nummers die ik de vorige dag heb gehoord. Kunnen jullie dit aanpassen. Ik zap dan maar door naar nummers die ik zelden hoor maar toch in de lijst heb staan...heb niet voor niets een lijst aangemaakt.
Slechte klantenservice en veel te duur
Slechte klantenservice en veel te duur. Veel ongevraagde mailtjes.
Voor €1,- in de maand heb je ook YouTube Music.
Spotify werkt op zich prima tot je…
Spotify werkt op zich prima tot je beroep doet op de klantenservice. Enkel automatisch gegenereerde berichten. De ene keer de melding: We doen ons best om de adviseur binnen 6 minuten contact op te laten nemen. Na 15 minuten nog geen reactie. Bij poging 2 komt dezelfde melding met een wachttijd van 21 minuten.
Spotify via kpn vind ik niet goed
Spotify via kpn vind ik niet goed. Regelmatig een 'hik' in het continu geluid van de muziek. Ik weet niet of Spotify niet zonder kpn dat ook doet. Maar ik betaal liever 3 euro meer voor YouTube. Daarnaast vind ik zoeken naar muziek en opslaan en voorkeuren lastiger. Ook vanuit geheugen iets terug spelen
2 keer voor hetzelfde abonnement betalen
Ik kwam er vandaag achter dat ik 2 keer voor hetzelfde abonnement betaalde.
Met een bang hart schreef ik de klantendienst aan.
Tot mijn verbazing ben ik zeer vriendelijk, duidelijk en correct geholpen.
Dank je wel TEODOR!
Kom er achter per ongeluk al heel lang…
Kom er achter per ongeluk al heel lang 2 accounts te betalen waarvan maar 1 gebruikt wordt. Helaas weinig coulance vanuit Spotify
Onmogelijk om iemand te spreken
Onmogelijk om iemand te spreken.
Geen klantenservice of manier om in contact te komen. Geweldige app totdat je problemen hebt met je account.
uitermate slechte klantenservice
uitermate slechte klantenservice, amper te bereiken kunnen niks voor je betekenen.