Moet een eeuwigheid wachten op mijn bestelling Bestelling aangekomen is het een smal rekje had breed schoenen rekje besteld Bij het openen van de doos gewoon waardeloze zooi nog geen 5 cent waar... Toon meer
Ik verkocht via Amazon en alles ging goed, totdat ik als test via Spring een paar pakketten verstuurde: twee naar Portugal en één naar Zweden. Op donderdag stuurde ik het pakket met PostNL na... Toon meer
Spring GDS is an international B2B organisation that simplifies cross-border shipping for e-commerce businesses. We help businesses expand into new markets with seamless and scalable delivery, customs clearance, and returns solutions. Recently we entered into fulfilment, offering one-stop-shop logistics services to SME’s. As part of the PostNL group, we give our customers access to leading distribution networks and trusted last‑mile carriers around the world. With 20+ hubs in more than 14 countries across Europe, Asia, and the Americas, our tailored logistics solutions combine local flavour with global reach. Spring GDS’s Net Promoter Score of +51 from our 2025 Customer Satisfaction Survey reflects the expertise, creativity, and personal commitment to helping businesses thrive globally that our teams bring to every partnership. As Spring GDS grows, we’ve increased our investment into more sustainable operations and a decarbonisation strategy that reduces our emissions across the value chain. Our commitment is to help e-commerce businesses keep growing globally with cross-border logistics solutions that put people, performance, and the planet first.
Prinses Beatrixlaan 23, P2595 AK, Frankrijk
- 0031 (0)88 86 86 110
- www.spring-gds.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord
Waardeloos,Track en trash geeft aan…
Waardeloos,Track en trash geeft aan status bezorgd. Nou geen idee waar mijn pakketje is!!! Iig niet bij mij bezorgd.
Waardeloze bezorgerdienst
Waardeloze bezorger. Eerste keer ergens bij iemand in de tuin gegooid. De mensen daar hebben het gelukkig bij mij thuis afgegeven.
De tweede ook niet afgeleverd. Terwijl de Track and Trace aangeeft van wel.
Echt opletten als je ziet dat je pakket door deze bezorgdienst wordt 'bezorgd'.
pakket keurig netjes oprijd geleverd
Pakket zogenaamd bezorg dus niet
Pakket zogenaamd bezorg dus niet. Verhaal gehaald bij Orale B geven niet thuis. Denk twee keer na voordat U wat bij Orale B wat bestelt
WAARDELOOS BEDRIJF
WAARDELOOS BEDRIJF
Was zogenaamd niemand thuis (niemand geweest). Vervolgens melding dat het klaar ligt op afhaalpunt. Welk afhaalpunt zou ik terug kunnen vinden op het niet-thuis-briefje die overigens natuurlijk ook nergens te bekennen is. Spring GDS, waar is mijn pakket?!?!
Zeer slecht
Zeer slecht. Meermaals dezelfde problemen gehad waar de bezorger de pakket niet bezorgd maar toch als ‘bezorgd’ ingeeft.
Geen bel, bericht of een non-home notitie. Ik denk dat ze zelfs de straat niet passeren. Natuurlijk ook dom dat je dienst soms niet kan kiezen.
Wat een Bagger bedrijf is dit zeg...
Wat een Bagger bedrijf is dit zeg... Als een maand bezig met het vinden van mijn pakket. Bol.com plakt er rustig nog een maand aan vast.
Telefoonnummer klopt niet en is niet in gebruik....
Niets ontvangen
Levering zou gebeurt zijn. Hele dag thuis geweest, niets gezien op de camera!
Waar zijn mijn producten?
Track and trace werkt niet
ik moest omslachtig ,meerdere keren doorklikken.lokaal depot LMC was waar ik het mee moest doen ( mijn Bruna afhaal punt )Ik heb meerdere mails naar de verzender ,met omschijving van het zoek gedoe.Maar zij verstoppen zich in burocratie.
Doen geen moeite om aan te bellen.
Enkele dagen geleden iets bestelt en zou vandaag geleverd worden door Spring GDS. Deze ochtend was ik de track-and-trace aan het volgen, om een idee te hebben wanneer men ging leveren. Om 12u37 staat er plots: DELIVERY ATTEMPTED. ADDRESSEE NOT PRESENT Terwijl ik gewoon thuis zit te wachten. Allicht vond de koerier niet meteen parking in de straat en is dan maar doorgereden. Ik kan mijn pakket nu gaan ophalen in een PostNL punt, want dat is comfortabeler voor de koerier.
Afgrijselijke leugens
Afgrijselijk , altijd leugens.
30 FR 11:52 am INTRANSIT. DELIVERY AWAITING COLLECTION, PARCEL RECEIVED BY DELIVERY POINT. Spring GDS.
Wij weten niet van een delivery point , Spring GDS is niet te contacteren, Fruugo ook niet en de detailhandelaar “WrapUp” bestaat zelfs niet heb ik de indruk.
Vlotte bezorging
Door eerdere negatieve ervaring met andere bezorger naar de reviews voor Spring GDS gekeken toen ik hun naam doorkreeg. Hield mijn hart vast, maar dat was onterecht. Toen het pakket eenmaal verzendklaar was gemaakt in Spanje, had ik het 6 dagen later in huis (NL).
Geen probleem met dit bedrijf
Geen probleem met dit bedrijf. Teveel mensen hier die reageren vanuit verwend 'ik wil het sneller in huis hebben dan de bliksem' gedrag. Niet alle bedrijven leveren binnen een dag. En dit bedrijf verwachtte ik dat ze volgende week pas zouden leveren maar kreeg het vandaag al binnen
Pakket teruggestuurd van Nederland naar…
Pakket teruggestuurd van Nederland naar Engeland. Laatste update is van 4 maart daarna SPOORLOOS!
Meerdere keren een berichtje gestuurd maar helaas ik wacht nog steeds op een reactie.
WAAR IS MIJN PAKKET GEBLEVEN?
Pakket kwijt? Geen reactie?
Pakket retour gestuurd en is aangekomen bij een Spring GDS antwoordnummer in Schiedam. Kan geen contact krijgen met deze mensen, mijn pakket moet direct terug naar de leverancier in Rotterdam. Op berichten die ik via het contactformulier op de website verstuurd krijg ik geen reactie.
Het gaat om PostNL track & trace: 3szxsa3147666
Antwoordnummer 3004, postcode 3109 VA
Zeer slecht
Zeer slecht, mijn pakket is spoorloos en wordt waarschijnlijk niet meer geleverd. Krijg van de Poolse verkoper wel geld terug, maar wij zijn daarmee beide niet gebaad. Dat dit binnen de EU kan is ongelofelijk. Ik heb meer dan 200 pakjes bij Ali in China besteld en die zijn allemaal en op tijd aangekomen. Spring is een flut bedrijf als ik de andere soortgelijke ervaringen mag geloven.
Na de reactie van Spring :
Klantenservice in Spanje ? Dan neem je de klant (in Nederland) en de verzender/verkoper (in Polen) niet serieus.

Te slecht voor woorden
Komt nooit aan en zijn niet te bereiken!! werken gewoon samen met oplichters

Antwoord van Spring GDS - Global
Spring GDS niet bereikbaar en bestelling 'hangt' ergens al twee weken in NL. Na reactie Spring GDS
Ruim een week al 'hangt' mijn bestelling ergens in the country of Destination. Spring GDS niet bereikbaar, 'bedankt' wel voor het bellen, maar gooit je er vervolgens uit. Daarvoor al ruim een maand de bestelling niet uitgeleverd door Carethy, een ander, onbetrouwbaar bedrijf.
In een reactie schrijft Spring GDS dat ze niets kunnen doen en de afzender, Carethy, contact met hen moet zoeken. Spring GDS zegt samen te werken met PostNL, het logo hiervan staat op de tracking geschiedenis op hun site? Van PostNL nog niets gehoord, het pakket is al diverse malen door hen ‘expected and arrived…..’. En wat als beide bedrijven, zowel Carethy als Spring GDS niet bereikbaar zijn en alleen reageren op Trustpilot met nutteloze antwoorden?

Antwoord van Spring GDS - Global
Geen levering, niet bereikbaar!
In had een bestelling geplaatst en ontving een track code. Een week na het verstrijken van de geplande leverdatum nog steeds niets ontvangen, dus geprobeerd contact te krijgen met Spring GDS. Dat kon alleen per contactformulier waar geen reactie op komt. Geen idee waar mijn bestelling nu is, behalve dat het ergens van (?) wordt teruggestuurd omdat het ergens van (?) niet is opgehaald. Zeer slecht!