Spring GDS - Global Reviews 869

TrustScore 1 uit 5

1,2

Pakket retour gestuurd en is aangekomen bij een Spring GDS antwoordnummer in Schiedam. Kan geen contact krijgen met deze mensen, mijn pakket moet direct terug naar de leverancier in Rotterdam. Op b... Toon meer

Moet een eeuwigheid wachten op mijn bestelling Bestelling aangekomen is het een smal rekje had breed schoenen rekje besteld Bij het openen van de doos gewoon waardeloze zooi nog geen 5 cent waar... Toon meer

Ik verkocht via Amazon en alles ging goed, totdat ik als test via Spring een paar pakketten verstuurde: twee naar Portugal en één naar Zweden. Op donderdag stuurde ik het pakket met PostNL na... Toon meer

Enkele dagen geleden iets bestelt en zou vandaag geleverd worden door Spring GDS. Deze ochtend was ik de track-and-trace aan het volgen, om een idee te hebben wanneer men ging leveren. Om 12u37 staat... Toon meer

1. Verzendservice

Spring GDS is an international B2B organisation that simplifies cross-border shipping for e-commerce businesses. We help businesses expand into new markets with seamless and scalable delivery, customs clearance, and returns solutions. Recently we entered into fulfilment, offering one-stop-shop logistics services to SME’s. As part of the PostNL group, we give our customers access to leading distribution networks and trusted last‑mile carriers around the world. With 20+ hubs in more than 14 countries across Europe, Asia, and the Americas, our tailored logistics solutions combine local flavour with global reach. Spring GDS’s Net Promoter Score of +51 from our 2025 Customer Satisfaction Survey reflects the expertise, creativity, and personal commitment to helping businesses thrive globally that our teams bring to every partnership. As Spring GDS grows, we’ve increased our investment into more sustainable operations and a decarbonisation strategy that reduces our emissions across the value chain. Our commitment is to help e-commerce businesses keep growing globally with cross-border logistics solutions that put people, performance, and the planet first.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Waardeloos post/koerierbedrijf!!

Waardeloos post/koerierbedrijf!!

Nadat ik een bestelling voor een TV beugel had geplaatst bij een Poolse webshop kreeg ik een track & trace code.
De dag van de bestelling stond er "Shipment created".

Twee à drie dagen later nog steeds geen wijziging dus contacteer ik de webshop. Die beweert verzonden te hebben.

Na nog enkele dagen begin ik te denken dat ik gescammed ben dus stuur ik een boze reactie naar de webshop die opnieuw zegt dat ze wel degelijk verzonden hebben.

Na twee (!) weken ligt het pakje plots aan onze deur.

De bezorging werd vanaf de grens overgenomen door PostNL. Hun track & trace code werkte wel perfect en de dag zelf werd het geleverd.

De fout ligt dus volledig bij Spring.
Hun track & trace werkt gewoon niet! En wanneer je op de bezorgdag zelf kijkt, staan plots wel alle updates er...
Verzenden was ook gewoon traag. Oké, het kwam uit Polen maar dat duurt toch echt geen 2 weken binnen de EU.

Kortom, waardeloos bedrijf!

19 februari 2021

Niet bezorgt en geen reactie van spring

Dat ik geduld moest hebben begreep ik wel zo rond de kesrt maar dat had ik ingecalculeerd. Toen het bericht op de track&trace (3SDOKC000320345) kwam dat de order terug gestuurd werd heb ik contact opgenomen met de webshop. Wat bleek het huisnummer stond er niet bij. Nu opeens is mijn pakket afgeleverd terwijl ik al die dagen thuis ben geweest. Ik heb dus niks ontvangen. Doordat de webshop dit ook ziet zeggen hun werk gedaan te hebben omdat de order afgeleverd is. Ook contact opnemen is er niet bij. Ik heb een contactformulier ingevuld maar ook hier tot nu toe geen gericht. Ik hoop nog op een oplossing maar verwacht er maar niks van.

12 januari 2021

Beste PK

Omdat de adresgegevens onvolledig waren, is het pakket afgeleverd op onze hub in Nederland en wordt het teruggestuurd naar de afzender. Aangezien we alleen kunnen reageren op verzoeken van de afzender, adviseren wij u rechtstreeks contact met hen op te nemen. Wanneer zij u niet de benodigde informatie kunnen verstrekken, vraag hen dan om rechtstreeks onze klantenservice te bellen of te e-mailen. Wij hopen u hiermee geholpen te hebben.

Spring GDS Italy

Geen duidelijkheid over bezorging

Al sinds 22december staat de status van mijn pakket het zelfde. Het zou de 22ste bezorgd worden. Heb de 21ste een mail ontvangen waar stond dat het binnen 2 a 3 dagen bezorgd zou worden, nu snap ik dat het met kerst wat langer kan duren, maar duidelijkheid over wanneer dan wel zou fijn zijn. Klantenservice is niet te bereiken, wil alleen weten wanneer ik dan wel mijn pakket ontvang. Maar het is blijkbaar via geen een weg mogelijk om daar antwoord op te krijgen. Mijn trackingnummer is 3SDOKC000315442. Hoop dat ik nog in 2020 mijn pakket kan ontvangen.

26 december 2020

Antwoord van Spring GDS - Global

Het spijt ons voor de vertraging, neem contact op met de afzender en zij kunnen contact opnemen met ons klantenserviceteam, zodat ze het kunnen onderzoeken. Dank je

Onbekend bedrijf, pakket kwijt, niet telefonisch bereikbaar.

Ik krijg een e-mail in het Engels, heel gek want ik ben Nederlands, ik woon in Nederland en heb niks geks besteld. Ik weet überhaupt niet wat dit moet zijn, ik verwacht niks.

Vervolgens ga ik opzoeken wat er aan de hand is, schijnt er een pakketje te liggen bij een afhaalpunt. Maar NERGENS staat vermeld waar.

Bellen kan niet, alleen mailen en dat kan 2 dagen duren.

Ik woon in een dorp van 45.000 inwoners, er zijn hier tientallen afhaalpunten.....

Het is schijnbaar onderdeel van het Nederlandse PostNL, waar altijd alles fout gaat dus het is ren voorbode.

Maar kortom, er ligt een pakket voor mij, ik weet niet waar en ken het bedrijf niet. Heel onduidelijk allemaal en diegene die er weer mee zit ben ik.

4 november 2020

Antwoord van Spring GDS - Global

Bedankt voor u bericht. Kunt u alstublieft een e-mail sturen met een tracking nummer naar marketing.uk@spring-gds.com zodat we dit verder kunnen onderzoeken?

Reviews in alle talen tonen. (869 reviews)