Voor het eerst in m'n leven koffie gehaald bij de Starbucks in Hoog Catharijne. Bijzondere ervaring omdat alle stoelen van het terras opgestapeld stonden in de winkel. Leek wel een magazijn. Dan de ko... Toon meer
We waren bij de starbucks Zaltbommel en vroegen om 2 ice caramel macciatho en we krijgen vervolgens 1 perfecte koude en gewoon een warme caramel macciatho helaas of het meisje achter de balie die de... Toon meer
Gesolliciteerd voor Super visor. Ik was keurig op tijd. Helaas had degene met wie ik een gesprek had, een verkeerde datum gepland dus kwam niet opdagen. 4 x deze persoon gebeld, eindelijk nam ze op. J... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Starbucks Coffee Company is the leading retailer, roaster and brand of specialty coffee in the world. The Company's other brands enhance the Starbucks Experience through best-of-class products, including Tazo Tea Company and Hear Music.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
6,90 euro betaald voor een take away warme Choco met slagroom
6,90 euro betaald voor een take away warme choco met slagroom in station Gent. Eerste keer Starbucks en zeker ook laatste keer. Onredelijke prijs voor modale kwaliteit.
Slechte koffie!
Slechte koffie, voor super duur. Marketing tot de max, en iedereen maar trendy proberen te doen.
Starbucks Brussel Centraal
Starbucks Brussel Centraal , vriendelijk personeel doch muziek staat veel te luid en airco staat van s morgens al volledig aan. Het is er steeds te koud!!!
Starbucks De Meern
Had 1 koffiebeker €14,95 gekocht. Geen bon gekregen🙄
Zie naderhand (tijdens ophalen bestelling) andere bekers achter counter, helaas ruilen ging niet zonder bon.
Dus ja toch maar meer klantenservice gericht zijn 🤔
Dit gaat om de werknemer ERTAN
Dit gaat om de werknemer ERTAN. Gisteren in de Starbucks Den Haag (Grote Markt) toen ik hier aankwam en netjes gedag zei tegen de werknemer en aangaf wat ik wou bestellen zei hij niks terug, sloeg aan wat ik wou en keek me ontzettend onaardig aan. Ik heb de werknemer geen reden hiertoe gegeven en om dan op zo’n manier behandeld te worden is echt niet fijn. Vervolgens behandeld deze persoon de klanten erna wel vriendelijk, wat het extra vreemd maakten. Graag deze werknemer hierop aanspreken.
Ik ben lactose intolerant en elke keer…
Ik ben lactose intolerant en elke keer wordt mijn drinken verkeerd gemaakt, hierdoor wordt ik ziek. Zou vouchers krijgen ter compensatie, maar nu blijft reactie uit. Ben zeer ontevreden.
Wo-dag 01-11-23 8:00 uur Starbucks…
Wo-dag 01-11-23 8:00 uur Starbucks Utrecht Centraal Centrum zijde: van de counter tot buiten de shop staat een rij!1 man en 3 vrouwen achter de counter! Nikkie staat naast de counter in gesprek met een bekende, 1 man achter de kassa en 1 koffiemarkt, die regelmatig stilstaat daar de doorstroom niet voldoende is! Ik heb aan de cassier er wat van gezegd dame 3 kijkt mij alleen verwijtend aan en Nikkie verdwijnt naar achteren! Het is een station met reizigers die hun trein willen en van koffie willen genieten, dat is jullie business en dat begint met hospitality en goede koffie! Advies aan het management: train de crew op hospitality anticiperen en communicatie dat betekent ook met klagende klanten ipv weglopen naar achteren. In deze is Nikkie voor mij geen boegbeeld van Starbucks en hoop dat zij hierop wordt aangesproken.
Toilet gesloten
Toilet gesloten. Slaat nergens op. De wereld vragen voor een kopje koffie, maar geen gelegenheid bieden voor een toilet bezoek.
Vreselijke koffie in Rotterdam
Vreselijke koffie in Rotterdam, was ook koud.
Mega slechte bediening Starbucks…
Mega slechte bediening Starbucks Hollandse toren in Utrecht. 5 minuten gewacht bij kassa voordat iemand naar de kassa kwam. Toen ik vriendelijk feedback gaf kreeg ik een redelijk grote mond dat het ‘achter’ erg druk was en klanttevredenheid niet per definitie voorop stond.. hier ga ik dus niet meer naar toe…
5,6 euro voor hun refreshing drinks……
5,6 euro voor hun refreshing drinks… water met ijs en vier aardbeien.dit vind ik een echte schande
Ik vroeg om een iced frappucino venti…
Ik vroeg om een iced frappucino venti en kreeg door een Engels pratende man een cappucino met ijs erin en een laagje melk. Vroeg geen eens mijn naam. 5,20 weggegooid geld. Normaal tevreden maar dit is echt slecht.
starbucks station breda
Bij de starbucks station breda, dirty chai smaakte naar slootwater, alsof er de waterige uitgelekte koffie in gegooid was. Werd nier bedankt voor de fooi. Chagrijnig personeel.
Slome lamzakken alleen maar praten geen…
Slome lamzakken alleen maar praten geen koffie maken uiteindelijk geen koffie gehad
De koffiekoek is op!
9 van de 10 keer dat ik om een filterkoffie vraag wordt het apparaat “toevallig” net schoongemaakt. Al eens contact gehad met het hoofdkwartier en daar zei men dat je gewoon tot een uur voor sluitingstijd kunt bestellen, dus daar houd ik me aan. Desondanks wordt het koffiefilterapparaat blijkbaar de hele dag schoongemaakt. Of is het misschien een beetje te veel werk voor barista’s? Zou dat kunnen? Vandaag nieuw dieptepunt; de koffie voor het filterapparaat was op! ha ha ha. Bij Starbucks is de koffie op. Nou, mijn geduld is op. No more Starbucks
Starbucks op Schiphol
Starbucks op Schiphol. 45 minuten in de rij gestaan voor twee kopjes cappuccino. Slap en duur aftreksel wat je geen koffie kan noemen.
In ieder geval voor mij NOOIT meer Starbucks
Koffie ranzig
Koffie ranzig, alleen maar betalen via pin, onvriendelijk personeel.
Iced cafe latte leek wel slootwater er…
Iced cafe latte leek wel slootwater er zat geen kraak of smaak aan. Ik heb hem terug gegeven. Maar kreeg geen enkel response.
Producten slechte kwaliteit
Ik heb de drinkbeker/waterfles gekocht van de 'you are here' collectie gekocht, de lip is een paar keer open gegaan als het op de passagiersstoel omviel, in de auto bijvoorbeeld. Je zou verwachten dat het goed dicht zou zitten als de lip vast klikt, vooral bij een klein stootje. Nu is het zelfs in mijn tas opengesprongen, heeft mijn telefoon waterschade en moet ik een nieuwe telefoon kopen. Dit kan dus het gevolg zijn van de slechte kwaliteit doppen op je waterflessen.
Mag de oude deksel terug. Of beterr
In principe prima Starbucks bij Shell Feijenoord Stadion Rdam: aardige,,hard werkende mensen. Koffie best oke. Maar wat erger ik me aan de kartonnen deksel die er nu kleine twee maanden bij geleverd wordt: gat drinkt niet goed, slechte bijdrage aan koffiesmaak