Voor het eerst in m'n leven koffie gehaald bij de Starbucks in Hoog Catharijne. Bijzondere ervaring omdat alle stoelen van het terras opgestapeld stonden in de winkel. Leek wel een magazijn. Dan de ko... Toon meer
In principe prima Starbucks bij Shell Feijenoord Stadion Rdam: aardige,,hard werkende mensen. Koffie best oke. Maar wat erger ik me aan de kartonnen deksel die er nu kleine twee maanden bij geleverd w... Toon meer
We waren bij de starbucks Zaltbommel en vroegen om 2 ice caramel macciatho en we krijgen vervolgens 1 perfecte koude en gewoon een warme caramel macciatho helaas of het meisje achter de balie die de... Toon meer
Gesolliciteerd voor Super visor. Ik was keurig op tijd. Helaas had degene met wie ik een gesprek had, een verkeerde datum gepland dus kwam niet opdagen. 4 x deze persoon gebeld, eindelijk nam ze op. J... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Starbucks Coffee Company is the leading retailer, roaster and brand of specialty coffee in the world. The Company's other brands enhance the Starbucks Experience through best-of-class products, including Tazo Tea Company and Hear Music.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Starbucks , luister gewoon naar klanten!
Starbucks op Schiphol……een cappuccino besteld met havermelk. Eerst kwam er een of andere chai voor mij. Die had ik niet besteld, dus die werd weggegooid. Vervolgens kwam er een cappuccino. Ik vroeg (want ik check dat altijd even….), “Is het met havermelk?” De reactie van de barista, “O, u wilde met havermelk?” Ja dus, dat had ik besteld! Dus ook die werd weggegooid. Pas bij de derde poging ging het dus goed. Dus……gewoon naar klanten LUISTEREN als ze iets bestellen. Dat scheelt veel verspilling.
Thermobeker Starbucks 21 euro kapot na 3 maanden
Thermobeker 21 euro kapot na 3 maanden. Maar je hebt geen garantie. De winkelmedewerker gaf zelf ook aan dat je beter geen merchandise bij hen kan kopen omdat de kwaliteit slecht is. Klachten omtrent het rubbertje dat loslaat om lekken te voorkomen waren ook bekend. Ze mogen je alleen wat korting geven om een nieuwe fles te halen maar geen nieuwe fles. Personeel was wel vriendelijk en deed zn best iets te kunnen regelen met hoofdkantoor maar helaas.
Koffie zeer slecht en duur
De koffie bij starbucks centraal station rotterdam was zeer slecht. De caramel macchiato had totaal geen smaak en was vrij waterig. Voor mij nooit meer Starbucks. Zeer duur en slechte koffie.
Ik was op Schiphol bij de Starbucks en…
Ik was op Schiphol bij de Starbucks en bestelde een ice dragon fruit,zag er smakelijk uit !Maar ik proeven kijk in me beker er zat tot de rand ijsblokjes in en ik denk 4 eetlepels siroop en beetje water en dat voor rond de 6 euro i,ijklont en siroop en was echt niet lkkr echt treurig weer van de starbucks
Ik heb nog nooit zo een slecht vieze…
Ik heb nog nooit zo een slecht vieze koffie gedronken. Niet te zuipen. Ik heb zelfs gehoord van een medewerker zelf dat ze niet zo met de hygiëne zijn echt vies. Dus iemand die naar de wc gaat was ze handen niet en dan krijg je koffie van hem nou drink smakelijk. Zelfs 1 ster is te veel voor hun.
Starbucks Hoog Catharijne Utrecht
Starbucks Hoog Catharijne Utrecht.Wij moesten lang wachten om te kunnen bestellen, toen ook heel lang wachten om bestelling te krijgen. De bestelling werd nog net niet naar ons toe gegooid! En een drankje (wat een standaard drankje is) was ook nog eens slecht gemaakt!
Starbucks Amersfoort om 17:40 gesloten
Starbucks Amersfoort om 17:40 gesloten
Slechte reclame
Slechte reclame . Totaal niet duidelijk. Je besteld een set en krijgt 1 ding.
En mag dan nog voor het bij ehorende apart betalen 🤮
Slappe Flat White. Ik bestel regelmatig bij een starbucks…
Ik bestel regelmatig bij een starbucks een Flat White. In de vestiging Haarlem station was het deze keer een slap aftreksel van iets wat op koffie moet lijken. Voor die prijs werkelijk een aanfluiting.
Wij wilden graag koffie drinken,bij…
Wij wilden graag koffie drinken,bij Starbucks Utrechtsestraat Amersfoort.
Ijskoffie Karamel besteld,deze had totaal geen smaak en erg weinig in de beker,erg duur ,bediening was onpersoonlijk.
Vestiging vies ,zicht op het muizengif, medewerker die na de regen de tafels buiten met een vieze lap de tafels schoonmaakt dan uitwringt binnen ermee de koffie tafel schoon maakt en dan pas weggooit
Wij hadden te weinig wissel geld…
Wij hadden te weinig wissel geld gekregen toen zijn we terug gegeaan en hebben weer te weinige gekregen. De koffie smaakt naar bagger en de werknemers zijn heel gemeen
Slechte, slappe en veel te dure koffie waar je…
Slechte en veel te dure koffie waar je hem ook drinkt . Cappuccino is slap, waterig en heeft een gekke nasmaak . Kan niet tippen aann koffie van la place , doppio is ander koffie tent. Denk dat de meesten ook voor die hele zoete frappucinos gaan en dus niet opmerken hoe slecht de kwaliteit eigenlijk is
Slechte bediening Starbucks Centrale bieb R'dam
Zat bij de Starbucks aan de centrale bibliotheek Rotterdam vandaag.
Ben niet tevreden over de service.
Zat al met mijn handen vol en je bestelling wordt niet geserveerd wat wel normaal is bij
een café/restaurant.
Wil wel rustig zitten na 4 uur werk in mijn pauze.
Kreeg ook pas een dienblad voor mijn menu combo nadat ik hierom vroeg.
5 kazen sandwich is ook matig, de gebak en koffie was goed.
Slechte koffie
Vandaag koffie besteld in Starbucks Koperwiek in Capelle aan den IJssel, een waterig aftreksel, er zat geen smaak aan, slootwater, kon er bijna doorheen kijken. Zonde van het geld. Wel vriendelijk persoon die ons hielp. Ontevredenheid geuit, reactie wees erop dat dit niet de eerste klacht was.
Ik weet niet wat er met de koffie Cups…
Ik weet niet wat er met de koffie Cups is gebeurd gebruik ze al jaren maar veel te veel schuim en de smaak is veranderd gebruik altijd de 11 de sterkste maar even goed een slap bakkie jammer
Nieuwe Spaarkaart
Blijkbaar zijn er sinds 2024 nieuwe stempels voor de spaarkaarten. Als je dus een kaart uit 2023 hebt wordt die vernietigd en kun je fluiten naar de stempels die er op stonden. Super slechte klantenservice. Bizar.
2x Stempelkaart vol
2x Stempelkaart vol, lang voor gespaard. Blijkbaar heeft starbucks nieuwe stempeltjes en nu mag je de 'oude' stempeltjes niet meer inleveren. Schandalig!! Zelfs kaart met nieuw en oude stempels niet meer in te leveren.
Bij de Starbucks op station Amersfoort…
Bij de Starbucks op station Amersfoort centraal gaat er altijd wel iets mis. De kassa is kapot. De havermelk is op. De croissants zijn op.
enige maanden geleden ca 80 frappucino…
enige maanden geleden ca 80 frappucino gekocht met geldigheids datum 31.3.2024, de flesjes vertonen tekenen van een witte waas en onze dochter wil het niet drinken,klacht ingediend bij klantenservice ned en een super imbiciel antwoord gekregen,u zoekt het zelf maar uit wij vergoeden niets en gaat u maar naar de verkoper van het product en dan willen ze nog doorgaan voor multi national ik noem dit gewoon een bagger tent met schijt aan de klant,onbegrijpelijk