STOF 2000 Reviews 2.128

TrustScore 4 uit 5

3,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service Da jeg har ca 40 km til en Stof2000 butik ringer jeg først og spørger om de har en bestemt varer jeg har set på deres hjemmeside i butikken så jeg kan købe den med det samme. Det får... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte on-line til levering i min lokale Vejle-butik, da de ikke lige havde flere knapper hjemme. Butikken i Vejle er jeg rigtig glad for. De har en masse godt tilbehør og pænt udvalg generelt. Deres p... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tusind tak til stof2000, som tog min klage seriøst. Jeg sendte dem et billede af 2 ruller sytråd, som efter levering fra GLS, lignede fuglereder. Skylden er IKKE stof2000s, som selvfølgelig regner med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og kompentet ansatte både i stuen som på 1.sal som 100 % kunne forstå hvor jeg ville hen med mine ideer ligesom til hvilken formål dette skulle føres ud i livet samt super vejledning af... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Stoffenwinkel
  2. Naaimachine reparatieservice
  3. Naaimachinewinkel
  4. Naailes
  5. Garenwinkel

Geschreven door het bedrijf

I 1984 åbnede STOF 2000 sin første butik og er siden vokset til en kæde af 10 butikker fordelt over hele landet samt en webshop - www.stof2000.dk. STOF 2000 er en kæde af hobby- og stofbutikker i Danmark. Selvom vi hedder STOF 2000, forhandler vi dog ikke kun stof, men også et stort udvalg af andre hobbyprodukter inden for bl.a. boligindretning, papirhobby, festartikler, håndarbejde, kunst og meget mere. Så uanset om du jagter pynt til boligen, du selv kan lave, om du holder af at sy og strikke, elsker at klippe og klistre eller mangler pynt til festen, finder du det hos os. STOF 2000 er autoriseret forhandler af symaskinemærkerne Husqvarna VIKING, PFAFF og Singer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hej Tina 🌸

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har lige købt 11 ngl bomuldsgarn…

Jeg har lige købt 11 ngl bomuldsgarn jeanscolour isom jeg længe har haft et godt øje til i frederiksborggade.
Jeg er en meget erfaren strikker og selvom jeg kan regne ud på løbelængden hvor meget jeg skal bruge, så er min erfaring at det ikke kan siges med sikkerhed om jeg skal bruge 10 eller 11ngl, og da jeg selvfølgelig er interesseret i samme indfarvning så køber jeg 11ngl.
Så langt….så godt, indtil ekspeditrisen siger at jeg har 14 dage hvis jeg vil have penge tilbage på et nøgle.
Jeg handler ellers i Uldstedet, sommerfuglen og Nicoline garn, og alle 3 steder har de en regel om 2 eller 3 måneders returret. Og det er god service!
Selv om jeg er en meget hurtig strikker, så er det ikke muligt at strikke en hel trøje på 14 dage og dermed afgøre om jeg har garn der skal returneres.
Hvis dette er jeres faste politik så vil jeg ikke igen købe garn hos jer
Venlig hilsen anja

25 maart 2023

Kære Anja

Tak for din henvendelse.
Jeg kan kun beklage - den besked du har fået ifht returprocedure på garn.
Vi giver selvfølgelig længere retur mulighed på garn - også selv om man er hurtigstrikker:-) Vi plejer at aftale individuelt med kunden hvor meget tid der er behov for.
Jeg har kontaktet vores butik i Frederiksborggade og strammet proceduren op.
Beklager din oplevelse.

Stof 2000 i Næstved.

Stof 2000 i Næstved.
Her fik jeg både god og kompetent vejledning.
Her har jeg lyst til at komme igen!

15 februari 2023

Hej Sanny,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

A very happy customer - got excellent service.

When my relatively new sewing machine stopped working I called the shop to see if they could help. I brought in the machine and when the shop assistant very competently identified the fault she simply gave me a new machine. Could not have expected or received better service. I have shopped in the Frederiksborggade shop many times and will happily continue to do so.

12 februari 2023

Hej Karen,

Tusind tak for de 5 stjerner - dem er vi utroligt glade for. Det var dejligt, at du er glad og tilfreds med os. 🤩

Hej,

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner - det sætter vi stor pris på. Dejligt, at du er tilfreds med dine varer. Det gør os glade!

Rigtig god dag til dig 🧵🪡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service skrev til dem for at…

Fantastisk service skrev til dem for at få hjælp angående produkt, hurtigt svar med link, måtte kontakte dem igen med nogle andet og igen hurtig konstruktiv hjælp, kan klart anbefales

18 januari 2023

Hej Trine,

Tusind tak for de 5 stjerner - dem er vi utroligt glade for. Det var dejligt, at vi kunne hjælpe dig. Tak for din anbefaling!🤩

Uhøflig betjening

Jeg fik klippet et stykke stof som jeg gerne ville betale for med et gavekort som jeg havde fået i gave.

Det viser sig så, at gavekortet kun gælder til Stof2000 webordre.

Stoffet er jo desværre klippet, men jeg spørger alligevel om vi ikke kan finde ud af noget. Jeg vil jo mest af alt gerne købe stoffet (online) så jeg kan få brugt mit gavekort.

Jeg bliver desværre mødt med en tone og attitude som udviser alt andet end hjælpsomhed:
“Altså, der er jo ikke nogen som vrider armen om på ryggen af dig, og forhindrer dig i at forlade butikken uden at betale for dine varer, men når man har bedt om at få klippet noget stof, så er det altså kutyme at man betaler for sine varer”

Jeg fortrækker at handle hvor der er venlige og hjælpsomme medarbejdere, som ikke gør et så stort nummer ud af en meter stof til 49kr.

Derudover vil jeg gerne opfordre Stof 2000 til at udarbejde deres gavekort så de gælder til både webshop og fysiske butikker.

23 januari 2023

Hej Stefanie,

Vi skal selvfølgelig beklage, at du har haft den oplevelse i en af vores butikker - vi bestræber os efter, at vores kunder får en god oplevelse, når de skal handle hos os, så tak for din feedback!

I vores tekniske set-up kan vi desværre ikke tilbyde gavekort, som både kan anvendes i butikkerne og på webshoppen, som det er lige nu - men jeg vil gerne gå videre med det til vores webafdeling, så vi får gjort det mere tydeligt at gavekort købt på webshoppen, kun kan anvendes på webshoppen :-)

Har du mulighed for at informere mig om, hvilken butik du besøgte?

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ødelagt kasse og vare ved afhentning

Jeg bestilte en strikkemølle. Da jeg hentede den var kassen helt ødelagt og det var tydeligt at den havde været åbnet før. Derudover så følger der en klemme med som skal fungere som en slags vægt. Den var i stykker da jeg modtog den, så den kunne ikke bruges. En ærgerlig oplevelse når man gerne vil i gang med det samme…

4 januari 2023

Hej Nanna
Tak for dine stjerner.
Som jeg skrev til din i mail, sender vi dig en ny U/B og vi beklager meget du har haft en ærgerlig oplevelse. Vi bestræber os på at giver så mange kunder som muligt en god oplevelse
Fantastisk dag til dig

Stof2000//Stine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stof2000 var helt fantastiske.

Stof2000 var helt fantastiske.
Jeg havde glemt at hente min pakke fra 'Stof2000, der blev returneret uden jeg reagerede skrev de til mig at pakken var kommet retur og om de skulle sende den igen.
De var bare så søde og hjælpsomme

8 december 2022

Hej Lene

Tusind tak for at give os 5 stjerner for din oplevelse - det er vi enormt glade for. Det er altid dejligt med glade kunde! :-)

Rigtig god dag til dig!

3 januari 2023

Hej Susanne

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mine varer kom hurtigt og rigtigt

Mine varer kom hurtigt og rigtigt. Mit øko hjerte brast fordi der skulle sendes over 2 gange. Det var lidt fæsent.

28 december 2022

Hej Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :-). Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og vi vil også gerne passe på miljøet. vi tager det med os videre og prøver at forbedre os🤩

Super oplevelse

Hurtig og sikker levering

1 november 2022

Hej Johnson,

5 stjerner fra mig

Modtog i løbet af få dage den bestilling jeg havde afgivet. Indholdet levede 100 % op til mine forventningern.

29 oktober 2022

Hej kirsten,

Tusind tak for de 5 stjerner - dem er vi utroligt glade for. Det var dejligt, at du er glad og tilfreds med os.🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at bestille og nemt at afhente den…

Nemt at bestille og nemt at afhente i den lokale Stof 2000👍🏻

31 oktober 2022

Hej Mona,

Tusind tak for de 5 stjerner - dem er vi utroligt glade for. Det var dejligt, at vi kunne hjælpe dig med det korrekte og det var nemt 🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jätte fin och snabb leverans…

Jätte fin och snabb leverans rekommenderar stärk

20 oktober 2022

Hej Valentina,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt udvalg og fin butik

Skønt sted når forsyninger til nye sy-projekter skal laves. Har brugt Lyngby Stof2000 nogle gange, lille butik med fint udvalgt og dejlig betjening.

25 oktober 2022

Hej Erik,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har idag været i dialog med Stofa

Har idag været i dialog med Stofa , ang jeg får tilsendt regninger for opsagt TV pakke. Jeg har ikke haft kanaler i over 7 mdr . De siger at jeg ikke har opsagt min TV pakke , men at chefen kan høre på en telefon samtale jeg har med dem , at jeg siger " måske " til at opsige mit abonnemt . For et par mdr siden sagde jeg at jeg gerne vil have tilsendt " optagelsen af samtalen " vil lige sige , . De havde spurgt mig om , der var en teknikker der måtte kontakte mig , til deres interrese hvor jeg ikke havde haft nogen TV kanaler i flere måneder inden jeg opsagde. Jeg er så chokkene over de bliver ved med at påstå at jeg ikke har opsagt , har efterhånden været i dialog med dem mange gange om at de skal opsige . Nu kan jeg opsige med et mdr varsel ......😡😡😡😡og skal betale ca 1200 Kr , de inkompente , løgnerisk og ej at glemme deres kanaler ikke duer HOLD jer væk , der chef kontakter mig senere , som han gjorde for to mdr siden , hvor vi havde en dialog om at jeg havde opsagt for flere mdr siden og hvor han som sagt siger der blevet sagt måske " giver det mening "

19 oktober 2022

Hej Anja

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Stofa. Du har desværre skrevet din anmeldelse til STOF 2000 i stedet for Stofa - hvorfor vi ikke kan hjælpe dig videre med din oplevelse.

Rigtig god dag til dig :-)

Julie // STOF 2000

Lees meer over geverifieerde reviews.