bestelling na 1.5 maand niet ontvangen. Website niet bereikbaar, op geen enkele browser. krijg hier telkens als antwoord dat ik via website klantendienst moet contacteren. HOE DAN ? als ik storenede... Toon meer
Klarna bevordert fraude. Al deze online winkels die zich voordoen als Nederlandse winkels zijn eigenlijk offline webshops die gewoon producten bestellen van Temu of AliExpress. Hierdoor moet je 2-4... Toon meer
Had via bol solar muggenlampen besteld Kreeg van PostNL dat t geleverd was Had betaald aan bol maar heb niks gehad Dus oplichting
Bestelling broekjes met lange pijpen, levering (idd uit China) hele andere broekjes zonder pijpen. Retour kost 20$. Mag de hele handel houden voor 30%korting. Ik heb dit niet besteld dus ik wil hele... Toon meer
Store Nederland is een online webwinkel en werd in 2013 opgericht.
Nederland
- www.storenederland.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Binnen 10 werkdagen netjes afgeleverd

Betrouwbaar!
Wat mij betreft kan ik store Nederland 5 sterren geven. Heb een drone besteld de Eachine E58 en is gewoon netjes en goed verpakt binnen 10 werkdagen binnengekomen!
Maikel

Antwoord van Store Nederland
Koop een radio via store nederland kom…
Koop een radio via store nederland kom er nu achter dat ze bestellen in het buitenland en alles kosten die er aan zitten van invoer voor rekening koper zijn alleen dat vertelen ze je pas na dat je gekocht hebt moet op een bedrag van 49.95 nog 17 euro kosten betalen anders sturen ze het pakket retour afzender maar ik krijg niet mijn geld terug dus mensen kijk uit zeer slecht informatie over deze kosten alles buiten de eu en boven de 22 euro zitten kosten aan verbonden . En ik maar denken dat je koop bij een bedrijf in Nederland dus zeer slecht bedrijf vanaf 17 mei totaal niks meer gehoord van dit bedrijf uit hongkong!!! Snap nu wel waarom zoveel mensen zeer slecht ervaring hebben met dit bedrijf snap marktplaats ook niet dat ze zaken met z'n bedrijf doen wat ze doen is, de schuld bij alle kopers neer leggen. Dus met z'n allen zijn we dom in hun ogen omdat wij niet goed lezen en al hun voorwaarden eerst goed door lezen. Gewoon een onbetrouwbaar bedrijf!!!!!! Wat u anders had kunnen doen er bij vermelden dat het product buiten de eu komt!!!! Of er bij vermelden dat er invoer kosten bij komt tijdens het bestellen wordt dat nergens aan gegeven!!!!
En leg mij dan eens uit waar on u bedrijf hier maar 1 ster heeft wat zeerslecht is wacht met spanning op uw antwoord?
Tot nu toe geen antwoord ontvangen op mijn boven genoemde vraag had eigenlijk ook niet anders verwacht zelfs normaal een antwoord geven is al moeilijk voor storenederland uit hongkong hagsha gewoon zielig
Wordt steeds leuker hoe jij de 1 ster uit legt ik ben al blij dat ik mensen aan het denken zet over de werkwijze van storenederland ik koop iets van 49. 99 moet 23.50 bij betalen hoezo goed koop? En het wordt nergens gemeld als je iets koop !!!! *en vergeet niet er zijn meer site waar jullie slecht uit komen duss zijn er veel meer mensen die zo denken kan geen bedrijf bedenken die zo slecht naar voren komt op het web!!!!!
Ik vraag het nogmaals waar staat dat het product buiten de eu komt waar staat dan je boven de 22 euro belasting er over moet betalen als je aan het bestellen bent steeds nergens 49.99 moet ik 23.50 bij betalen. Deze kosten staan nergens vermeld!!!!
Nee dat staat nergens als je besteld pas later wordt je er op gewezen door jullie anders vindt niemand het hoe makkelijk is het de klanten er op te wijzen pas op komt buiten de eu en boven de 22 euro krijgt u kosten dat is pas service verlenen!!!
Nee hoor ik vindt dat jullie best hier antwoord kunnen geven waarom het nergens vermeld staat..??

Antwoord van Store Nederland
1 januari 2019 heb ik een Bluetooth…
1 januari 2019 heb ik een Bluetooth Audioradio FM-MP3 speler met USB4 besteld nummer OCINKJFOY maar tot op heden nog niets geleverd gekregen. Heel veel mailswisselingen verder wat niets oplevert. Mijn aankoop bedrag terug gevraagd terug te storten maar daar geven ze ook gehoor aan. Mijn laatste mailwisseling is van 28 maart en hebben de fout toe gegeven maar nu inmiddels weer 5 weken verder nog niets gehoord. De levertijd was 7 tot 25 dagen ik zit inmiddels op 93 dagen. Ze laten gewoon niets van zich horen. Ik raad iedereen aan geen bestelling meer te doen bij dit bedrijf. Die doen zich verrijken van klanten die iets kopen en als je niets levert kan je het geld in kas houden. Zo willen we allemaal rijk worden. Dit is oplichting. Ik heb hier geen woorden voor. Het is een onbetrouwbaar bedrijf dus ieder is gewaarschuwd.

Antwoord van Store Nederland
Zeer slecht en zeer lange levertijden…
Zeer slecht en zeer lange levertijden van meer dan een maand!!!!!!
Bij navraag over lange levertijden krijg je slechte en agressieve antwoorden.

Antwoord van Store Nederland
Zeer slechte ervaring met Store Nederland.
Ik heb ze meerdere keren gecontacteerd voor het terugzenden van een artikel waar ik niet tevreden over ben maar ik krijg geen reactie. Er werd me 1 maal gevraagd waarom ik niet tevreden ben, heb hierop geantwoord maar kreeg daarna geen reactie meer, zelfs niet na meerdere mails.
Laskap beschadigd geleverd
Heb hier een laskap besteld. De levering duurde erg lang en toen ik hem eindelijk kreeg bleek er een scheur in het scherm te zitten. Verschillende mails gestuurd maar tot op heden geen reactie gehad. Zeer slecht.
Geen antwoord op je mails /vragen
Geen antwoord op je mails /vragen
"Binnen 24uur verzending " klopt ook niet
Ik wil het liefst mijn geld terug maar er wordt niet gereageert op mn mailtjes
Op 9 februari bericht gehad dat…
Op 9 februari bericht gehad dat bestelling JPFHUXVRT verzonden is en dat het 7-25 werkdagen zou duren vandaag 24 dagen maar als ik alle reacties lees?! Kunnen jullie reageren en het nachecken store nederland?

W A A R D E L O O S
Bestelnummer: ZWFHQSIJW. De spullen die op deze site te koop staan, kan je op soortgelijke sites zoals aliexpress, wish enz voor veel minder vinden (lees 1/10 van de prijs). Ik wil mijn product terugsturen, omdat hij niet overeen komt met het plaatje op de site (en omdat het product serieus bijna waardeloos is). Gevraagd om het retouradres, maar niet gekregen, omdat ze weten dat zij dan flink wat geld mislopen. Wat zij doen is trouwens strafbaar. Op mijn pakketje staat dat het product 1.49 dollar kost, terwijl ik hier 50 euro voor betaald heb. Ik geef deze site 24 uur om contact met mij op te nemen en het recht te zetten. Anders doe ik deze week nog aangifte. Het is mijn recht om het product terug te sturen.
Update: Store Nederland heeft deze review gerapporteerd omdat het in strijd is met Trustpilots richtlijnen. We zijn op dit moment de review aan het evalueren in overeenstemming met ons rapporteer proces.
Ze weten dat ze fout zitten en rapporteren mij kansloos bedrijf.
Update: na 30 mailtjes heen en weer krijg ik uiteindelijk de volgende mail: Klopt je bent opgelicht.
---
Met vriendelijke groet / Kind regards,
Customer
De deal was dat ik 35 euro van ze terug zou krijgen, dus dat verwacht ik hoe dan ook van ze te krijgen.
Ik heb een schakelpook sleuhtel hanger gekocht maar je krijgt niet binnen
Ik heb een schakelpook sleufelhanger geckocht ik heb det tracker gekregen maar dat is gwoon iets om je te gerust te laten stellen koop niet iets van deze site je krijgt het gwoon niet ze zeggen op de tracker dat erens in Nederland is nou dat duurt niet 2 maanden voor die de er is

Slechte service!
In eind oktober, begin november een laskap besteld en heel lang op moeten wachten, hadden nog gevraagd of dit ging lukken voor bepaalde datum en kregen reactie dat dit zo zou zijn maar helaas dus niet en na enige mail wisseling uiteindelijk gekregen, in januari, een verlaat kado maar helaas was de verf niet goed en afgebladderd dus weer gemailt en moesten foto’s en aankoop verzenden, dit allemaal netjes gedaan en kregen verder helemaal geen oplossing aangeboden over terug zenden of geld retour en nu nog als je mailt krijg je niks terug, echt schandalig!!! Zo ga je niet om met mensen, ook was het nog een kado ook voor een kleinkind dus geld kwijt van een helm die niet goed is en geld aan kleinkind moeten geven, triest!! Makkelijke manier zo als je ze niet kan bereiken!
Iedereen die overweegt bij Store Nederland producten te kopen
Recentelijk een bestelling geplaatst bij Store Nederland. De dag er na kreeg ik een bevestiging dat de levering 7 - 25 dagen zou gaan duren. Bovenaan de website staat echter binnen 24 uur!
Iedereen die overweegt producten aan te schaffen op de website van Store Nederland moet weten dat de producten worden geleverd vanuit China. Dit betekent dat bij producten die geleverd worden uit een land buiten de EU en meer waarde hebben dan 22 euro er BTW moet worden afgerekend bij levering. En bij producten duurder dan 150 euro ook nog invoerkosten komen. Ondanks dat op de website "binnen 24 uur" staat, heeft dit blijkbaar geen betrekking op de levertijden want die zijn altijd veel langer.
Op emailberichten wordt nooit gereageerd zoals op trustpilot vaker wordt vermeld.
De handelspraktijken van Store Nederland zijn vaag, Store Nederland is NIET in Nederland gevestigd (naam doet anders vermoeden) en maakt tijdens het bestellen geen melding indien producten niet vanuit Nederland maar vanuit het buitenland worden verstuurd. Het is dus bij bestellen niet duidelijk hoe lang de levering gaat duren en of er nog aanvullende kosten te verwachten zijn terwijl dit wel wettelijk verplicht is te melden. De prijs en de eventuele bezorgkosten per product moeten nl. ondubbelzinnig en inclusief BTW of andere toeslagen vermeld worden. Maar wat doe je als een organisatie in het buitenland gevestigd is en zich niet aan de Nederlandse wetgeving houdt. In de algemene voorwaarden (bitly/2GKLWr8) - die op de website verstopt zit achter de support pagina en alleen echt beschikbaar tijdens het afrekenen en niet tijdens het shoppen - zitten nog meer onaangename verrassingen. Retourneren is weliswaar mogelijk maar de relatief hoge verzendkosten om zaken terug te sturen komen voor rekening van de klant en maken dit voor goedkopere producten niet interessant. Er is geen retouradres in Nederland beschikbaar.
Store Nederland is GEEN nederlandse website en GEEN nederlandse onderneming maar een Chinese website in het nederlands!
Bedrijfsinformatie - Store Nederland
Store Online Group Limited
Room 2301, 23/F., Bayfield Building,
99 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong
21-02-2019: Update nav reactie Store Nederland

Antwoord van Store Nederland
Het duurt langer dan gewenst
Geachte lezer,
Op 9 november 2018 heb ik een bestelling geplaats bij Store Nederland. Op 15 november het bericht ontvangen dat de zending 7 tot 25 werkdagen in beslag zou kunnen nemen. Op het moment van schrijven zijn we aangekomen op werkdag 64. Ik heb gemaild naar Store Nederland. Helaas heb ik nog geen reactie mogen ontvangen. Het gaat om bestelling EHELQURYH.

Antwoord van Store Nederland
Reageert niet op berichten, product nooit ontvangen
Het product is nooit aageboden bij mij. Store nederland zegt van wel. Bij nakijken bij postnl blijkt het adres fout. Nu reageert store nederland niet meer op mijn berichtjes. Ik wil mijn geld terug!! (besteld op 17 december 2018)
Het adres dat ik heb opgegeven was correct!
Dit kan ik ook nog zien op de site van store nl.
Ordernr: ZCRLCFBSF
18-02-2019 - Ik heb mijn geld nu eindelijk terug ontvangen.

Bijna 2,5 maand op bestelling gewacht
20 november 2018 heb ik speelgoed voor kinderen voor Sinter Klaas besteld. Eind december nog niks gekregen. Dus gemaild naar Store Nederland. Kreeg reactie dat de bestelling 27 november is verstuurd. Maar eind december heb ik nog niks ontvangen. Ik mailde weer (je kunt niet bellen) en heb aangegeven dat ik bij de politie aangifte zal doen. Ik kreeg te horen dat de levertijd 25+ werkdagen kan duren en ik moest mijn mail goed lezen. 1 februari 2019 is mijn bestelling aangekomen. Die ' +' stond kennelijk voor nog 25 werkdagen erbij.
Ik raad iedereen af om bij Store Nederland te bestellen.
Ik kreeg reactie van Store Nederland op de bovenstaande mail. Ik zou voor een verzendoptie Super Save gekozen hebben. Maar dat is een pure onzin. En als dit zo zou zijn waarom heb ik deze informatie niet meteen in hun eerste mail naar mij toe gekregen maar pas nu, nadat ik deze negatieve review heb geplaatst.
Stone Nederland legt de verantwoordelijkheid altijd bij de klant. Waardeloos bedrijf!
Store Nederland, jullie reacties op mijn review bevestigen dat jullie geen verantwoordelijk nemen voor jullie slecht functionerend bedrijf, niks leren, klanten niet serieus nemen !!! 1 ster is zelf te veel voor de manier waarop jullie werken.
Dat is mijn laatste reactie, ik heb geen tijd meer voor jullie. Van de klanten willen jullie toch niks leren.

Antwoord van Store Nederland
Helaas ook ik heb een aankoop gedaan…
Helaas ook ik heb een aankoop gedaan bij Store Nederland.
Namelijk een automatische lashelm.
12-11-2018 besteld met de veronderstelling dat ik dit in Nederland deed.
Dit bleek dus niet te zijn maar uit China.
Toen ik dit door had wou ik mijn bestelling annuleren omdat het te lang zou duren voor de helm binnen was ( had hem eigenlijk gelijk nodig )
Na een week stuurde ik dus een mail met de vraag de bestelling te annuleren.( op de site staat dat zolang de bestelling op betaald staat je de bestelling kan annuleren )
Opeens veranderde de status in verzonden. ( levering 7 t/m 25 dagen )
Annuleren was nu dus niet meer mogelijk.
Herhaaldelijk tracing gedaan maar de status veranderde niet.
29-12-2018 navraag gedaan over status van het pakket .
en dat ik het wachten zat was.
Kreeg mail retour met de mededeling dat het pakket retour was gegaan naar de leverancier en dat ze nu weer een nieuwe bestelling hadden gedaan en dus weer een levertijd van 7 tot 25 dagen.
Store Nederland had dit toch eerst even kunnen overleggen?
Ik wou nu toch echt wel mij geld terug.
Helaas zat er niets anders op dan maar weer te wachten.
19-01-2019 wordt er een gedeelte van mijn bestelling geleverd ( extra glazen voor de lashelm )
Dus maar weer een mail gestuurd met de vraag of dit wel klopt.
Ik heb tenslotte maar 1 bestelling gedaan.
Antwoord van Store Nederland kwam nu echter wel snel.
Ze hadden de bestelling gecontroleerd en het klopte dat het twee pakkettenwaren en dat ik me dus geen zorgen hoefde te maken.
Dus afwachten maar weer.
Jaaaa 26-01-2019 wordt eindelijk de lashelm geleverd.
Wat een teleurstelling.
De helm ( is van plastic ) zat verpakt is een plastic zak.
De helm was geheel verwrongen door dat deze waarschijnlijk tijdens het transport onderop in het transport rek heeft gelegen.
de hoofdband was bijna geheel plat ipv rond.
Gelijk dus maar een mail gestuurd naar Store Nederland met daarin de mededeling dat ik mijn geld terug wil en de helm wil retour zenden.
U raad het al " Geen reactie ontvangen " ( het is nu 04-02-2019)
Store Nederland hoeft voor mij niet meer.
Duurt nog even
Ik was bekend met de wat langere levertijd. Volgens tracking service is het bestelde artikel (op 25-12-2018 besteld met referentie BIZLWPZIY )) reeds op 01-01-2019 vanuit China verzonden (Hangzhou terminal) daarna geen tracking berichten maar, Volgens mij duurt het echt geen 14 dagen om vanuit China naar Schiphol te vliegen. Ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat mijn bestelling geleverd wordt , zeker nadat ik hier de reviews heb gelezen. Als de helft daarvan waar is ziet het er niet goed uit.

1 ster is al teveel
1 ster is al teveel. BESTEL HIER NIKS. Ze bestellen zelf bij AliExpress en vragen daar een veel hogere prijs voor. Ze durven zelfs nog extra kosten voor de verzending te vragen. Bestel dus niks bij Store Nederland maar bestel het zelf bij AliExpress. Je bestelling wordt ook gewoon vanuit China rechtstreeks naar je huisadres gestuurd. (Wat dus betekent dat je weken moet wachten op je bestelling)
Aangezien ik niet kan reageren op jullie antwoord, bij deze:
Jullie reactie past prima bij de professionaliteit van jullie bedrijf. Ondermaats dus.

Opgelet bedrieglijke verkooptechniek.
Opgelet bedrieglijke verkooptechniek.
Ik was van mening dat ik een gsm gekocht had in Nederland.Er stond op de aankooppagina niet vermeld dat het vanuit het buitenland zou verstuurd worden
Niets was minder waar,hij bleek achteraf verzonden te worden van uit Signapour.Dit houd in dat er invoertaks en extra btw dient betaald te worden bij levering.
Bij het melden van de klantendienst van dit probleem was het laconieke antwoord : dit staat in de verkoopsvoorwaarden en u was akkoord( in kleine lettertje natuurlijk)
De prijs vermeld op het factuur is niet de prijs die je dient te betalen na levering
Een veraderlijke truc die u geld kost en valse verkoopstrategie maskeert.
NIETS KOPEN IS DE BOODSCHAP