bestelling na 1.5 maand niet ontvangen. Website niet bereikbaar, op geen enkele browser. krijg hier telkens als antwoord dat ik via website klantendienst moet contacteren. HOE DAN ? als ik storenede... Toon meer
Klarna bevordert fraude. Al deze online winkels die zich voordoen als Nederlandse winkels zijn eigenlijk offline webshops die gewoon producten bestellen van Temu of AliExpress. Hierdoor moet je 2-4... Toon meer
Had via bol solar muggenlampen besteld Kreeg van PostNL dat t geleverd was Had betaald aan bol maar heb niks gehad Dus oplichting
Bestelling broekjes met lange pijpen, levering (idd uit China) hele andere broekjes zonder pijpen. Retour kost 20$. Mag de hele handel houden voor 30%korting. Ik heb dit niet besteld dus ik wil hele... Toon meer
Store Nederland is een online webwinkel en werd in 2013 opgericht.
Nederland
- www.storenederland.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Op 28 maart een WIFI converter besteld…
Op 28 maart een WIFI converter besteld en tot nu toe niets ontvangen, geen mail reactie, geen nummer bekend, site die eruit lijkt te liggen dus vermoed dat we hier te maken hebben met prutsers en/of oplichters. Ik laat het niet los, en probeer mijn rechten op te eisen want dit kan echt niet.
Bestelling gedaan op 29-03-2020
Bestelling gedaan op 29-03-2020. Tot op heden 28-04-2020 niks ontvangen. En geen reactie op verstuurde mail 14-04-2020 !
heel slechts ,,,
Ik heb op 7 april 2020 een bestelling op uw website geplaatst. De betaling is al gedaan via PayPal. Ik heb via e-mail een bevestiging van de levering ontvangen met de vermelding 7 tot 25 werkdagen. Dit is onaanvaardbaar omdat ik een gezichtsmasker heb voor deze corona-tijd. Tot nu toe heb ik uw levering niet ontvangen en kan ik uw levering niet volgen. ik heb geen geduld meer om op de bevalling te wachten. dus gelieve mij terug te betalen.

Antwoord van Store Nederland
Ik wacht ondertussen al ontzettend lang…
Ik wacht ondertussen al ontzettend lang op m’n pakket 18 april besteld. Tevens op een reactie van de klanten service na 2 e-mails verstuurd te hebben. Uiteindelijk heb ik een (ketting) maar ergens anders gekocht en al de volgende dag netjes afgeleverd. Mochten de KLANTENSERVICE dit lezen wil ik graag mijn geld terug of mijn pakket vooralsnog binnen te krijgen. Anders lijkt dit een mooie zaak voor een goeie vriend van me ROYCE DE VRIES. Houdt wel van cibercrime ;)
bende jankers ..
bende jankers ... ieder bedrijf doet wat hij kan op dit moment en ten tijde van corona crisis, heb toch wat begrip ! miss gaan jullie,ogen open als er wat minder geld is voor luxe en jullie wat minder tijd hebben om van jullie,luie reet bestellingen te plaatsen en bediend te worden , het zullen andere tijden worden en gelukkig maar , rotverwende zagers miss is met de voeten op de grond komen te staan , ik ben ook aan het wachten maar waarom hier zeuren? hoor mij , hoor mij , de wereld vergaat ik heb iets besteld en het is ernog steeds niet , ik ga dood .... beschamend, ik heb ook begin april besteld de verzending is onderweg ,
een opmerking de site in niet meer bereikbaar , of miss om de achterstand in te halen ...
Ik zou graag weten wanneer mijn…
Ik zou graag weten wanneer mijn bestelling word verzonden!
Ik heb betaald voor snelle verzending maar niets is minder waar!
17 april besteld,je kan niets volgen want er is geen track & trace
Als ik stuur via messenger en vraag waar mijn bestelling is dan antwoorden ze dat ze problemen hebben met hun site...
Als jullie niet van plan zijn mijn bestelling te verzenden zou ik gewoon graag mijn geld terug krijgen zodat ik ergens anders kan bestellen waar de levering wel sneller verloopt.
Bestelnummer:IWDGJEXHF
Communicatie is echt slecht

Antwoord van Store Nederland
Bestelling niet te traceren.
Bestelling geplaatst 17 maart 2020
Email "Betaling aanvaard"
Toen werd het stil, heeel stil.
Geen trace and trace.
Bestelling niet te traceren.
Website uit de lucht.
Geen antwoord op reeds verzonden Email.
Store neem eens contact met me op en leg eens uit wat ik kan verwachten van jullie.
Ben ik mijn geld kwijt of komt mijn bestelling nog.
Review aangepast na antwoord Store.nl
Centen zijn terug betaald.
Dus geen oplichterij o.i.d.
Netjes afgehandeld.
Ik plaatste een bestelling op 15 april…
Ik plaatste een bestelling op 15 april 50 mondmaskers op store Belgie en betaalde deze.
Nog steeds geen levering ontvangen.
Mail gestuurd op 17 april geen reactie.
Geld ontvangen en niks leveren is je reinste oplichting !
In antwoord kan ik zeggen geen enkele mail te hebben ontvangen anders had ik dit ook niet gepost !
Op 18/02 bestelling gedaan (DIIAIUHPX)
Op 18/02 bestelling gedaan (DIIAIUHPX). Op 18/02 betaling uitgevoerd en betaling aanvaard.
Op 18/02 status - bestelling wordt voorbereid
07/03/2020 - Bestelling verzonden;
13/04/2020 - nog steeds in afwachting van mijn bestelling. Ik zet er nu alvast het jaartal bij, want ik krijg de indruk dat het nog HEEEEEEEEEEELLLLLLL lang kan duren.
Jammer van de beloftes , maar ik denk dat de 7-25 werkdagen voor levering toch al ruimschoots overschreden zijn :-(
masker
Ik heb masker en alcohol doekjes besteld
Op de bestelgeschiedenis staan op verzonden, maar waar is dan track & trace nummer?
Ik heb mail gestuurd voor te vragen waar product het nu is. GEEN ANTWOORD!!! De verzending duur 7-25 werkdagen en nu is het ook al bijna tijd!
Ik snap het helemaal dat het lang duurt maar als je dat heb staan van verzending met track & trace nummer dan moet het ook nummer zijn!!! Dat ik zelf mijn pakket kun volgen!
Bestelling annuleren en geld terug !!!
Ik probeer met iemand in contact te geraken ik wil mijn bestelling annuleren en gewoon terug mijn geld op mijn rekening ze zeggen neem zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst maar je kan ze niet bellen je kan alleen een mail sturen en daar reageren ze uiteindelijk niet op ik zal het nogmaals vragen kan iemand antwoorden en mijn bestelling annuleren???? Of kan ik naar test aankoop gaan of politie?
Ik wil mijn bestelling annuleren !
Ik plaatste deze bestelling gisteren maar wil deze annuleren.
Reeds een contactformulier ingevuld met dezelfde vraag maar nog geen antwoord gekregen.
Wanneer ik gisteren de bestelling plaatste, ging ik er van uit dat het hier om een Belgische website ging : Store België.
Maar dit blijkt helemaal niet het geval te zijn !!!
Ik heb de mondmaskers NU nodig in niet binnen een maand (verwachtte levertijd 7-25 werkdagen) 😳
Net zoals ik er van uit ging dat deze mondmaskers uit België kwamen, niet dus !
Gezien de omstandigheden en als risicopatiënt wil en aanvaard ik geen mondmaskers die uit Azië of de rest van de wereld komen !!!
Gelieve deze bestelling dan ook onmiddellijk te annuleren.
Want dit is misleidende informatie !
Product niet geleverd
Bestelling geplaatst op 23 februari. 11 maart een mail gestuurd waar mijn bestelling blijft. Geen antwoord gehad.
Ik kan op de site ook niks terug vinden over de levering.
Dit was een kadootje voor mijn dochter.
Ik zal hier dan ook nooit meer wat bestellen.
Retouren 13-02-2020 IPVYKLRJO
Bestelling op dezelfde dag als besteld 13-02-2020 geannuleerd omdat, ik (te laat) de slechte recensies heb gelezen. Kreeg netjes een mailtje dat de bestelling geannuleerd is en dat het bedrag binnen 10 werkdagen teruggekeerd werd. Tot heden NIKS ontvangen zijn inmiddels bijna 2 maanden verder.. Mail-en is verloren zaak je krijgt geen reactie. ZOU HIER NIKS BESTELLEN!!
Ik wil graag iets over mijn bestelling duidelijk maken
Goedendag! Ik een bestelling FUPERPJMW met een Ordernummer: 16013 op 14-03-2020 heb gedaan maar nog steeds heb niks ontvangen en ook kan niet volgen! Ik wel een Super Saver - incl. Track & Trase verzendmethode heb gedaan😏 Iemand kan mij uitleggen wanneer krijg ik mijn bestelling aub?
Een vraagje ik heb de 25e deze maand…
Een vraagje ik heb de 25e deze maand een bestelling gedaan alleen staat deze status nog op "word momemteel voorbereid" is het pakketje al op de post of is die dan nog niet op de post graag zou ik een reactie krijgen hoe dit precies zit dit is de 1e keer dat ik hier bestelt heb vandaar
Mvg
Heb geen vertrouwen, 100% niet aanbevolen
Ik heb wat producten besteld en na een uur heb ik geannuleerd. De aanvraag is niet verwerkt. Vertrouw deze winkel niet. Ze zijn niet professioneel en ze willen niet meewerken aan de behoeften van de klant.

Antwoord van Store Nederland
06-01-2020 een bestelling gedaan, het duurste niet geleverd gekregen.
06-01-2020 een bestelling gedaan. 3 kleine artikelen zijn 4 weken later afzonderlijk geleverd, maar 1 grote (de duurste) tot op heden niet. Meerdere malen een mail gestuurd, contact gezocht via FB, maar ik krijg geen reactie. Vandaag een mail gestuurd met het verzoek het resterende bedrag á 131,76 euro terug te storten binnen 7 werkdagen. Ik ben benieuwd of ik nu wel reactie krijg. Ik zie tot mijn verbazing dat er hier op de reviews wel geantwoord wordt door Store Nederland. De antwoorden die ik lees zijn vaak ronduit onbeschoft. Zo handel je zakelijk geen klachten af.
Mondmasker
Als ik geweten had dat verzend zo lang gaat duren wat men pas leest bij jevemail en niet op de site en notabenen mondmasker besteld, weken moet wachten, daar ik het deze week nodig heb, had ik hier nooit besteld grt ch vd b bestel nr FKTSWXDFB
Beste Store Nederland.
50 bestelde mondkapjes in goede orde ontvangen, waarvoor dank.
Mevrouw den Ouden