Klarna bevordert fraude. Al deze online winkels die zich voordoen als Nederlandse winkels zijn eigenlijk offline webshops die gewoon producten bestellen van Temu of AliExpress. Hierdoor moet je 2-4... Toon meer
Had via bol solar muggenlampen besteld Kreeg van PostNL dat t geleverd was Had betaald aan bol maar heb niks gehad Dus oplichting
Bestelling broekjes met lange pijpen, levering (idd uit China) hele andere broekjes zonder pijpen. Retour kost 20$. Mag de hele handel houden voor 30%korting. Ik heb dit niet besteld dus ik wil hele... Toon meer
Store Nederland is een online webwinkel en werd in 2013 opgericht.
Nederland
- www.storenederland.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goedenmiddag,
Bestelnummer: GPRANRBTY
Goedenmiddag,
Op 19 november 2019 een bestelling geplaatst en helaas nooit wat ontvangen. Hierover diverse mails gestuurd, maar nooit een reactie op mogen ontvangen. Tot mijn verbazing zie ik dat er hier wel gereageerd wordt door het bedrijf, erg opmerkelijk.
Had graag samen naar een oplossing willen zoeken, maar is helaas niet mogelijk.
Het is nu 4 maanden geleden dat ik een…
Het is nu 4 maanden geleden dat ik een autoradio besteld heb en betaald maar nog niets gekregen ik vindt dit een slechte zaak en vraag hierbij mijn geld terug met ingang van vandaag nog
*Store Nederland* is a big lier
*Store Nederland* is a big lier! Ik betaalde 50 euro op 10 februari, en nu is het op 28 februari dat ik geen informatie kreeg! Ik wil mijn geld terugkrijgen! Maar ik heb een email gekregen en vertel ik dat ik gewoon 1 euro kan terugkrijgen!
Betaalde 50 euro en verwachtte 18 dagen , geen informatie over mijn product, maar betaalde me gewoon 1 euro terug!!!!!!
50 euro ------ 1 euro . *Store Nederland * is a big big lier!
請你們把我的50歐元一分不少地還回來,不然我就去香港灣仔公司告你們,砸你們!死騙子,死全家!

Antwoord van Store Nederland
snelle levering
gm
het hoeft dus niet altijd verkeerd te gaan artikel bestelt wat uit China moest komen dus ging van ergste uit 25 lever dagen maar product is netjes binnen 2.5 week afgeleverd dus voor mij is prijs kwaliteit levering prima dus bedankt daarvoor
Onbekende levertijd/track-and-trace
Levertijd die opgegeven is inmiddels verstreken en nog niks ontvangen. Heb inmiddels 2 berichten naar de klantenservice gestuurd, maar krijg geen reactie. In de bestelling staat dat ik inclusief track-and-trace code heb besteld, maar ook die kan ik nergens terugvinden.
@Store Nederland: Ik had graag wat meer informatie omtrent mijn bestelling willen hebben.
Eindelijk na 10 weken het pakje binnen…
Eindelijk na 10 weken het pakje binnen gekregen. Wat een domper. Komt niet over 1 zoals het op het plaatje stond. Dit was dus 1 keer . Maar nooit weer dat ik hier wat bestel. Wat een slechte levering en service
Zou bij dit bedrijf niet bestellen heb…
Zou bij dit bedrijf niet bestellen heb zelf een autoradio besteld en geprobeerd meerdere malen contact te krijgen maar helaas reageren ze niet op mails alleen via chat krijg je een erg onduidelijk antwoord helaas betaal je voor track en tracé naar de laatste berichtgeving is van 18 december en het zou in het vliegtuig zitten duurt dan wel erg jamg dacht dat het korter vliegen was
bestelling na 1.5 maand niet ontvangen en contact klantendienst onmogelijk
bestelling na 1.5 maand niet ontvangen. Website niet bereikbaar, op geen enkele browser. krijg hier telkens als antwoord dat ik via website klantendienst moet contacteren. HOE DAN ? als ik storenederland.com ingeef, krijg ik een foutmelding: Forbidden. You don't have permission to access this resource.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
@ Storenederland: gelieve mij te laten weten hoe ik jullie kan contacteren buiten de website om want die werkt gewoonweg niet. Op geen enkele browser.
Jammer (aangepast)
Ja lekker dan. Na bestellen krijg je een mail dat het 60 dagen kan duren...
Had ik dit eerder geweten dan had ik het voor 2 euro meer bij een ander besteld met gewoon een winkel in Nederland.
Kan het anders ook gewoon zelf bestellen bij alibaba. . Jammer dit.
En ook ik kom nu niet op de website, firbidden.
ik kreeg een reactie terug van Store-nederland,
dat ik akkoord ben gegaan met de voorwaarde.
ja dat klopt. toch had ik andere beleving tijdens het bestellen.
levering is 7 tot 25 werkendagen, dus geen 60. Excuses
waardering aangepast naar gemiddeld.
nu nog de bestelling afwachten.
web site Store-Nederland is niet bereikbaar. 403 Forbidden
eergister dus gewoon op geweest voor de bestelling.
Niet leveren van een bestelling(zonnebril),wel betaald
15 december jl.een zonnebril besteld en betaald,werd niet geleverd. 7 januari een mail gestuurd,9 januari bericht gekregen van klantenservice Olivier van Vliet,in mail gezegd dat hij morgenochtend op de postgaat. Ik nog steeds niks ontvangen.16 januari weer een mail gestuurd en 17 januari dat ik mijn geld terug wil. Er wordt helemaal niet gereageerd op mijn mail

Antwoord van Store Nederland
Levertijden erg lang
Super matige webshop, ik heb bijna 2 maanden geleden
(51 dagen) besteld en niks ontvangen. Dan stuur je een mailtje naar de klantenservice en krijg je geen reactie, geen aanrader.
EDIT: Pakje aangekomen na 3 maanden. Maar kan niet meer dan 3 sterren geven wegens gebrek aan support.
Niks ontvangen
Heb bestel, betaald en nog steeds geen autoradio ontvangen. Website is uit de lucht, me geld is weg en kan op geen enkele manier contact met jullie opnemen... zeer teleurstellend dit. graag hoor ik snel van jullie.....
geplaats bestelling op 17-11-2019
Beschadigde auto radio
Ik heb een auto radio en had gevraagd of de goeie aansluiting erbij zat voor eventueel op mijn radio aan te sluiten. Die zat er bij en hij zou moeten passen. Je raad het al: hij past niet en de radio heeft geen goede aansluiting! Dus daardoor is mijn radio kabel boom nu kapot in de auto.
Daarbij komt ook dat hij flink een beschadigde doos aan kwam en dat hij flink beschadigd is voordat ik hem in de auto kon aansluiten.
Onderhand 4 dagen geleden een mailtjes gestuurd, een berichtje op de pagina gestuurd en een berichtje via marktplaats hoe ik de radio gevonden had. Ik zit nu nog binnen de 14 dagen retour maar als ik geen bericht terug krijg dan voel ik me goed en hard genaaid (Sorry Brabander hier).
Ik wil hem op hun kosten terug sturen en mijn geld terug want aan een beschadigde radio en een radio zonder goeie aansluiting waardoor ik nu HELEMAAL GEEN RADIO meer kan luisteren omdat niks het meer doet. Dus hierbij een slechte recentie in de hoop dat ze WEL reageren.
Dus graag antwoord en mijn geld terug!
Op 24 nov 2019 riem besteld tot op…
Op 24 nov 2019 riem besteld tot op heden niks ontvangen.Heb 2 mail's gestuurd waarop niet is geantwoord.Hier bestel ik dus nooit meer wat.Heel graag zie ik mijn geld terug.
Bestelling te laat en incompleet…
Inmiddels op 16 januari in goede orde ontvangen.
Conclusie is neem de geschatte levertijden met een korreltje zout en accepteer gewoon een goed product met een iets langere levertijd.
Bestelling te laat en incompleet geleverd.
Op 12 november bestelling geplaatst. Ook verzonden op 12 november. Zou geleverd worden ruim voor kerst. Op 20 december gevraagd waar de bestelling bleef. Geen antwoord. Op 27 december een deel van het apparaat ontvangen. Gevraagd waar ander deel bleef. Weer geen antwoord.
Inmiddels antwoord gehad en blijkbaar komer er op de site niet altijd consequente te verwachte leveringstijden voor.
Bij SUPER SAVER staat 7 tot 20 werkdagen maar in drukke tijden (6 maanden per jaar!) kan dat oplopen tot +40.
Bij verzending wordt gemeld dat dit 25 dagen kan duren en daarna contact opnemen svp.
Bij contact van vandaag wordt gemailed dat pas na 60 dagen weer geclaimed kan worden.
Ik heb gevraagd of ze svp de leveringstijden verwachting kunnen aanpassen om te voorkomen dat er meer klachten komen zoals deze.
P.s. ik heb een verwijzing gemaakt naar de wijze waarop ali en wish dit communiceren. Daarop kwam de reactie dat dit grote bedrijven zijn en StoreNederland maar een kleintje.
I rest my case.
graag zou ik ook mijn geld terug willen…
graag zou ik ook mijn geld terug willen zien.ik heb 3maal magnetische balletjes besteld. op mijn vraag, hoelang het duurt, of waarom ik geen bevestigingsmail krijg, krijg ik ook geen antwoord. aangezien jullie hier wel reageren, zou ik graag antwoord krijgen. en mijn geld retour. Erna Dix
Ronduit asociaal hoe hun met klanten…
Ronduit asociaal hoe hun met klanten omgaan. 30-11-2019 een bestelling geplaatst en nooit aangekomen, geen reactie vernomen niks. Ik heb meerdere malen e-mails verstuurd krijg geen gehoor. Zou je zwaar afraden hier te bestellen. Mijn bestelnummer is TICJMJZRV
Ik zie helaas geen e-mail van jullie, zou je het opnieuw kunnen proberen.
Ik heb de documenten bevestiging en al hier op me telefoon als je me een mail zou sturen stuur ik alles door. Overigens staat de bestelling op mijn vaders naam zijn gegevens heb ik 1 week terug in een e-mail verzonden. Ik heb de e-mail nogmaals verzonden.
Heb de e-mail ontvangen en doorgestuurd naar mijn vader jullie zien de reactie zo tegemoet.
Hier kun je gewoon bestellen
Speelgoedbestelling gedaan via Blokker. Het speelgoed bleek te moeilijk voor de leeftijd en werkte niet zoals het zou moeten. Na telefonisch contact het pakket geretourneerd en netjes afgehandeld. Ik zou hier met een gerust hart nog een keer bestellen.
Slechte levering, nóg slechtere communicatie
Helaas heb ik bijzonder slechte ervaringen met Store Nederland.
Op 10 juli j.l. bestelde ik zes producten ter waarde van €86,51, alle speelgoed met magneetjes, bestelnummer ALKZDEOAX. Ik kreeg geen track&trace, al stond in de factuur van wel. De verwachte levertijd was 7 tot 25 werkdagen.
Op 5 september, dus zo'n zeven weken later, had ik nog niks ontvangen. Ik stuurde Store Nederland een bericht hoe het zat. Al snel kreeg ik antwoord: er was iets misgegaan aan hun kant. Of de bestelling opnieuw moest worden geplaatst óf dat ik die €86,51 terug wilde hebben. Vervelend maar kan gebeuren, we zijn allemaal mensen. Ik antwoordde: bestel maar opnieuw.
Zowaar ontving ik twee weken later, op 19 september, een pakketje met één product erin, en op 30 september nog een met twee producten. Alles uit China zo te zien.
Sindsdien wacht ik op de overige drie producten. Ik heb Store een aantal keren vergeefs om opheldering gevraagd.
Eén keer, op 19 november, kreeg ik zowaar binnen een uur antwoord: of ik wilde doorgeven wat ik nog niet had ontvangen. Dat heb ik gedaan, maar wat er vervolgens met die informatie is gebeurd: geen idee. Het is sindsdien weer stil. Ook mijn nieuwe verzoeken om duidelijkheid had ik net zo goed kunnen stellen aan een standbeeld.
Samenvatting: de communicatie bij Store Nederland is hopeloos, ze reageren niet of houden je aan het lijntje, of allebei. Ze hebben hun eigen administratie niet op orde. En ze komen hun verantwoordelijkheid niet na en laten je barsten.
Ik ben voor €52,47 het schip in gegaan, dit is het bedrag van de drie producten die na bijna een half jaar nog steeds niet geleverd zijn. Op zijn minst zou ik dat bedrag terugggestort willen zien op mijn rekening.
Ik ben lid van de Consumentenbond. Hopelijk kan die nog iets voor me doen.
Ik raad u, lezer, af om iets te bestellen bij Store Nederland. Vermoedelijk krijg je meestal wel wat je besteld hebt, maar als dat niet zo is, laten ze je barsten.
onvoorstelbaar bedrijf besteld betaald…
onvoorstelbaar bedrijf besteld betaald vervolgens tussen 7 en 25 werkdagen levertijd we zitten nu gewoon meer dan 35 werkdagen een normaal bedrijf levert ook op zaterdag.
nog nooit zoiets raars meegemaakt.
25-10-2019 KXNPKCGPN