Style4.NL

Ter waarde van ca. € 350 aan producten besteld en betaald. Na ca. 1 week het bericht ontvangen dat betreffende producten niet leverbaar zijn en de order geannuleerd is. Twee berichten naar de klante... Toon meer

Via Style4.nl terecht gekomen bij parfumerie La Bourse. Ze hebben een samenwerkingsverband. Omdat het al laat in de middag was heb ik ze gebeld. Bij telefonisch contact kreeg ik een zeer vriendelijke... Toon meer

Bestelling gedaan op 15-11-2022. Betaald via Ideal. Geen bevestiging van order ontvangen en geen product ontvangen. Style4 gemaild en via contactformulier op site om opheldering te vragen. Vandaag... Toon meer

Goederen besteld en maar deels ontvangen. Twee keer gemaild, echter geen enkele reactie. Vervolgens maar een paypal case geopend. Wordt daar vervolgens doodleuk voor leugenaar uitgemaakt. Zou niet... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super snel en veel voordeliger!

Style4 heeft een ruim assortiment en is veel voordeliger dan winkels of andere webshops! Daarnaast werd mijn pakketje ook super snel en netjes verpakt geleverd. Absolute aanrader!!

27 februari 2015

Sneller, beter & goedkoper

's avonds heb ik mijn parfum met € 25,- korting gekocht. De volgende ochtend (!!) kwam DHL het al brengen. Sowieso is DHL veel beter en sneller dan TNT Post, en de keuze voor DHL past precies in lijn met de supersnelle verwerking van de order. Goed bezig Style4!!

23 januari 2015

Geweldige webshop!

Goed uitgebreid assortiment, met op alles hoge kortingen! Helaas niet elk merk verkrijgbaar maar wel de meest gangbare. Super! Ik koop nooit meer parfum in de winkel, voortaan altijd op style4.nl.

20 januari 2015
Logo Style4.NL

Antwoord van Style4.NL

Beste Anique,

Bedankt voor je leuke reactie, kan je aangeven welke merk of merken ontbreken?

Groetjes,
Style 4 Webcare

Supersnelle en prima levering

Supersnel en correcte levering van mijn produkten bij Style4.nl. De cream was prima verpakt en is in prima staat aangekomen. Daarnaast heerlijke proefmonstertjes ontvangen. Ik ben zeer tevreden met Style4.nl. Ik ga er zeker weer mijn bestelling doen.

1 januari 2015

Gewoon perfect!

Ik heb gezocht en gevonden! Deze luxe set van Bulgari zou me bij de Bijenkorf 75 Euro hebben gekost, maar bij Style4 kostte hij me 49 Euro. Prachtig verpakt in goud papier. Weer een mens blij en ik zou willen dat meer webwinkels op deze manier werken.

24 december 2014

Prima service

Prima service. Zaterdags besteld, dinsdags in huis.
Goedkoper dan andere webwinkels.

24 december 2014

Snel en prima verzorgd

Snelle reactie over verloop bestelling. Netjes afgeleverd. In het pakketje samples en een mini als cadeautje, net als in de parfumerie zaak. Kleine beschadiging verpakking een product, jammer was een cadeau. Zou beslist weer een bestelling plaatsen.

26 oktober 2014

prima

Alles netjes verzorgd. Had alleen, mede door grootte van de order gratis verzenden verwacht.

10 september 2014

Snel en scherp geprijst

Voor de tweede keer iets besteld bij style4.nl. Beide bestellingen zijn goed verlopen. De producten werden snel geleverd en waren scherp geprijsd. Aanrader!

10 september 2014