Ter waarde van ca. € 350 aan producten besteld en betaald. Na ca. 1 week het bericht ontvangen dat betreffende producten niet leverbaar zijn en de order geannuleerd is. Twee berichten naar de klante... Toon meer
Via Style4.nl terecht gekomen bij parfumerie La Bourse. Ze hebben een samenwerkingsverband. Omdat het al laat in de middag was heb ik ze gebeld. Bij telefonisch contact kreeg ik een zeer vriendelijke... Toon meer
Bestelling gedaan op 15-11-2022. Betaald via Ideal. Geen bevestiging van order ontvangen en geen product ontvangen. Style4 gemaild en via contactformulier op site om opheldering te vragen. Vandaag... Toon meer
Goederen besteld en maar deels ontvangen. Twee keer gemaild, echter geen enkele reactie. Vervolgens maar een paypal case geopend. Wordt daar vervolgens doodleuk voor leugenaar uitgemaakt. Zou niet... Toon meer
Zwolseweg 45, 2994 LB, Barendrecht, Nederland
Voor het eerst cosmetica voor mijn dochter besteld, en gelijk raak.
Afhandeling en levering is prima, een aanrader dus.
Met veel tevredenheid nu voor de 2e keer een bestelling geplaatst. Deze keer als extra verrassing nog 2 parfum monstertjes. De producten zijn scherp geprijsd en levering volgt snel. Enige minpuntje vind ik het francoleveringsbedrag. Persoonlijk zou ik dit graag rond de 20-25 euro zien. Nu maakt het het geheel qua prijs toch minder aantrekkelijk.
De producten zijn voordelig,en alles wordt heel netjes verstuurd en gecommuniceerd!
goedkoop en super snel bezorgd (track en trace krijg je via mail) hier word ik blij van....2 monstertjes parfums als extra gehad toppie ga zo door
Prijs van het geurtjes is scherp geprijsd tov andere internetwinkels. Binnen 2 dagen geurtje ontvangen met een aantal proefmonsters.
snelle levering, goed verpakt en 2 proefmonstertjes en dat alles voor zeer scherpe prijs!!
Product tegen de beste prijs op internet besteld. Snelle levering, leuk extraatje in de verpakking.
Top dus!
Zaterdagavond bestelling geplaatst en dinsdag in huis tegen een scherpe prijs. Prima bedrijf!
Beste prijs met ruim aanbod, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, daarnaast snelle en betrouwbare leveringen.
Alles is naar wens gegaan. Geen bijzonderheden.
Ik ben zeer blij met de klanvriendelijk heid, verder heb ik er geen opmerkingen over!
Producten bleken toch niet leverbaar binnen 48 uur, zoals vermeld stond op de webstie. Ik kreeg hierover via de mail bericht. Of ik de bestelling wilde annuleren. Dat wilde ik, want ik ging met vakantie en had de zonneproducten nodig voor de vakantie.
Eenmaal op vakantie, kreeg ik allerlei statusupdates via de mail: order wel in behandeling genomen, order geannuleerd en de klapper: 'producten verzonden'.
Dit terwijl we overeengekomen zijn, dat ik de order had geannuleerd en mijn geld retour zou krijgen. Ondanks mijn mails, weinig adequate respons.
Uiteindelijk zijn de producten afgeleverd bij buren verderop in de wijk. Mocht ik ook zelf achteraan. En nadat ik de producten terug had gestuurd, moest ik nog twee keer een reminder sturen waar mijn geld bleef.

Antwoord van Style4.NL
Ik had een poeder en wenkbrauwpotlood besteld van Clinique, zeer scherp geprijsd, volgende dag al in huis! Mooie site, duidelijk en veel goedkoper dan bv de Douglas.
Style4 is een perfecte site, heel mooi. Snelle levering maandag besteld en dinsdag al in huis. Ook nog eens veel goedkoper dan alle andere parfumerie sites. Ik weet wel waar ik mijn producten de volgende keer ga kopen!
Zoals ik al zei: PERFECT
mijn favoriete beautyproducten zijn veel goedkoper bij STYLE 4, en ook meteen de volgende dag in huis. Supergoed.
Deze site bevalt erg goed. Ik heb hem na de eerste keer al aanbevolen bij mijn vrienden. Het product is nergens anders goedkoper. De levering was zeer snel en je krijgt er ook nog iets leuks bij, net zoals in de winkel.
Ik kon in eerste instantie niet geloven dat de luchtjes voor deze prijs konden worden aangeboden, maar eenmaal in huis (2 dagen na bestelling) was het toch echt zo! STYLE4 kan mij vaker verwachten voor aankopen!! Bedankt en ga zo door!!
Ik kon het eerst niet geloven dat mijn luchtje voor deze prijs op style4.nl stond, maar het is toch echt zo. Ook nog eens binnen 2 dagen in huis. Voortaan koop ik hier mijn luchtje of andere verzorgingsproducten.
Heb nu 3 weken geleden wat besteld en kreeg het bericht dat het niet op voorraad was en dus 8 tot 10 werkdagen langer duurde ik ben nu 3 weken verder en dacht laat ik eens bellen maar het telefoonnummer dat op de site staat is niet eens in gebruik .... erg vaag

Antwoord van Style4.NL