Ter waarde van ca. € 350 aan producten besteld en betaald. Na ca. 1 week het bericht ontvangen dat betreffende producten niet leverbaar zijn en de order geannuleerd is. Twee berichten naar de klante... Toon meer
Via Style4.nl terecht gekomen bij parfumerie La Bourse. Ze hebben een samenwerkingsverband. Omdat het al laat in de middag was heb ik ze gebeld. Bij telefonisch contact kreeg ik een zeer vriendelijke... Toon meer
Bestelling gedaan op 15-11-2022. Betaald via Ideal. Geen bevestiging van order ontvangen en geen product ontvangen. Style4 gemaild en via contactformulier op site om opheldering te vragen. Vandaag... Toon meer
Goederen besteld en maar deels ontvangen. Twee keer gemaild, echter geen enkele reactie. Vervolgens maar een paypal case geopend. Wordt daar vervolgens doodleuk voor leugenaar uitgemaakt. Zou niet... Toon meer
Zwolseweg 45, 2994 LB, Barendrecht, Nederland
Mijn product was hier gewoon goedkoper dus besteld. Eén dag later dan verwacht ontvangen, maar dat maakte de besparing ruimschoots goed. Ik ben blij.
Onlangs heb ik Style4 ontdekt.......scherpe prijzen en goede service. Alleen kwam de herinneringsmail m.b.t. het betalen wel erg snel. 's Ochtends rond 8 uur de eerste mail ontvangen en 6 uur later kreeg ik een herinnering. Verder ben ik zeer tevreden.
Het bestelde bleek niet op voorraad te zijn, maar het bedrag is na 2 weken nog steeds niet teruggestort. Zij hadden beloofd dit binnen 5 werkdagen te doen.

Antwoord van Style4.NL
Mijn La Prairie bodyspray was zo goed als op, maar de prijs weerhield me nog even een nieuwe te kopen. Totdat ik STYLE 4 ontdekte. Met zoveel korting aarzelde ik niet langer. Ook de Clarins zelfbruinende zonnebrandcrème hebben ze. Beide werden binnen 24 uur bezorgd. Super. Voortaan bestel ik alles bij STYLE 4.
Marijke
Vorige week weer fijne Lancome crème besteld, net als vorige keer via Style 4: ze hebben alle grote merken en tegen de laagste prijzen. Snel bezorgd, met proefmonstertjes als extraatje! Nu nog een leuke cadeauverpakking en dan is het helemaal perfect!
Via via hoorde ik over deze site met scherpe prijzen & een goede service. Dat hebben ze helemaal waargemaakt. Ik ben zeer tevreden en zal de volgende keer weer mijn producten via deze website bestellen.
Duidelijke website, mooie producten, overzicht over de bestelling en vervolgens snel leveren!
Ik aarzelde even om mijn parfummetje te bestellen. Het scheelde aanzienlijk met de normale prijs dus was het betrouwbaar vroeg ik me af. Uiteindelijk dacht ik ik neem het risico. Onterecht deze gedachtes want de volgende dag werk het pakketje al geleverd en ook nog twee monsters. Op de vraag wil je wat over onze webshop zeggen moet ik natuurlijk iets terug doen. Bij style4 kun je goed bestellen
Enige minpuntje is dat er geen 'volgende dag bezorging' is, moest 3 werkdagen wachten. En de verpakking had iets minder uitbundig gemogen (klein tubetje creme in een enorme kartonnen doos). Verder alles prima!

Antwoord van Style4.NL
Snelle verzending, lage prijzen en leuke testers erbij, wat wil je nog meer?
Mijn bestelling was snel geleverd. De prijs van mijn bestelling is heel gunstig en ik kreeg nog er nog proefjes parfum bij ook. Super!
Binnen een dag mijn bestelling in huis en veel minder voor de producten betaald dan bij Douglas'.
De website is helder en overzichtelijk. Alle producten zijn gemakkelijk te vinden. Binnen twee dagen was mijn pakketje binnen, alles keurig verpakt, en ook nog met leuke proefjes erbij, snel en fijn!
heel makkelijk de juiste artikelen op de website te vinden, snel besteld en supersnel bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar!
Onlangs heb ik iets besteld bij Style 4. Goeie prijs, snelle levering!
Estee Lauder revitalizing supreme crème voor de tweede keer online gekocht bij Style 4. Ik ben zeer tevreden over scherpe prijs en snelle levering. Overigens ook nog erg mooi in laten pakken door Style 4!
Op Style 4 cadeautje voor echtgenote gesteld. Beste prijs
voor de parfum op gehele internet. Geurtje werd snel geleverd
en volgens afspraak. Ik had het cadeautje in laten pakken voor
een vrouw. Dit zag er verzorgd en netjes uit.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Ik heb inmiddels 3 keer iets besteld bij Style 4 en ben zeer te tevreden. Het product is een stuk goedkoper dan in de winkel, ik kreeg er allerlei proefmonstertjes bij en werd elke keer snel geleverd. Ik ben daarom erg tevreden met Style 4 en kan deze website dan ook zeker aanbevelen.