Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået leveret nye badeværelsesmøbler samt bordplade med integreret vask af Svane Køkken Holbæk. Vi har fra start til slut haft en god dialog med Claus, vi er blevet vejledt meget professionelt... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den 26.02.26 besøgte vi Svanekøkkenet på Gl. kongevej, da vores kogeplade var defekt. Svanekøkkenet leverede i sin tid vores køkken, hvorfor vi valgte at søge hjælp der. Sælgeren tilbød at komme ud ti... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Keukenwinkel
  2. Kookwinkel

Geschreven door het bedrijf

Svane Køkkenet leverer køkken-, bad- og opbevaringsløsninger i lækkert design og høj kvalitet.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behageligt forløb med Henrik Hovmand i…

Behageligt forløb med Henrik Hovmand i Hillerød.
Kompetent og troværdig rådgivning.
Vi har oplevet en løbende dialog og højt informationsniveau
Solid service.

4 maart 2026

Kære Ulla,

Mange tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner. Godt at læse om din oplevelse med os - det sætter vi stor pris på du deler.

Vi sender de fem stjerner videre til Henrik og Svane Køkkenet Hillerød.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået leveret vores nye køkken ø

Vi har fået leveret vores nye køkken Køkken ø fra Svane i Roskilde. Det er anden gang vi har brugt Svane i Roskilde og kan kun sige det igen var top service fra Tobias. Fornemt lavet inklusivt en lille ekstra detalje vi gerne ville have, som var uden for normen, det fiksede Tobias.

Vi kan kun varmt anbefale Tobias og Svane i Roskilde.

9 april 2026

Kære Ulrik,

Mange tak for den fine anmeldelse - og tak for at du har taget dig tid til at dele.
Vi sende de fem stjerner videre til Tobias og Svane Køkkenet Roskilde - og han vil med glæde hjælpe jer en tredje gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin service og hjælp hos Svane i…

Meget fin service og hjælp hos Svane i Holbæk ved renovation af mit arbejdsrum. Jeg blev mødt af kompetent og hjælpsomt personale, både i butikken ved Claus Nielsen, men også da elementerne skulle sætte op, fik jeg fik fin service af MH byg ved Michael.
De var omhyggelige, rettidige og var meget hjælpsomme.
Jeg kan klart anbefale dem.

26 maart 2026

Kære Camilla,

Mange tak for de fem stjerner og for at dele din oplevelse ned os.
Vi håber du vil nyde dit arbejdsrum.

De fem stjerner sender vi videre Claus og Svane Køkkenet Holbæk.

Hængsel knækket

Vi har et svane køkken fra 1999 i vores hus vi købte for ca 4 år siden. Det ene hængsel på en skabslåge var knækket. Jeg kontakter Svane køkken i Svendborg som siger der er livstid garanti på alle hængsler. Så jeg hentede gratis 2 nye hængsler og nu virker min låge igen. Det er sgu da mega god service 👍🏻👍🏻

10 april 2026

Kære Ida,

Mange tak for den fine anbefaling og tak for, at du har taget dig tid til at dele - det sætter i stor pris på.

Vi sender de fem stjerer videre til Svane Køkkenet Svendborg.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lange svartider, lange leveringstider og fejl

Vi handlede hos Svane Køkkenet i Aarhus. Sælgerne i butikken var venlige og dygtige til at vejlede om indretning. Men herefter gik det galt. Vi oplevede lange svartider på tilbud, hvor vi selv måtte rykke flere gange. Da vi endelig fik bestilt, var der lange leveringstider. Derudover var der fejl i vores leveringer. Fx modtog vi indergavle i forkert højde. Det var helt standard gavle, men vi skulle alligevel vente yderligere to uger, før de kunne levere de korrekte gavle. Det betød to uger, hvor inventaret stod og fyldte i huset, og vi ikke kunne komme videre. Leverandøren ville ikke tage de forkerte gavle med retur, så vi måtte selv bruge tid og kræfter på at skille os af med dem. Gavlene var bestemt ikke billige, men Svane Køkkenet var fuldstændig ligeglade med dem.

Da vi modtog vores anden levering, var der bl.a. forkerte beslag i skuffen i underskabet, så push-ud-funktion ikke kunne monteres. For ikke at skulle vente yderligere to uger, måtte vi selv hente de rigtige beslag hos Svane Køkkenet i Aarhus, som end ikke beklagede fejlen.

Monteringsvejledningerne er meget mangelfulde. Det er bare links til Svane Køkkenets hjemmeside, hvor man så skal klikke sig frem og læse utallige siders pdf’er for at finde lige nøjagtig det produkt, man leder efter. Heldigvis var deres ”Levering- og Monterings afdeling” hjælpsomme til at vejlede via telefonen, men meget kunne gøres nemmere, hvis Svane opdaterede deres vejledninger.

Ovenstående og flere klagepunkter er sendt til Svanes ordrekoordinator d. 8/3-2026, og vi afventer stadig svar. I behøver dermed ikke opfordre os til at skrive en mail til jer, for det har vi allerede gjort.

8 maart 2026

Kære Anders,

Tak for din tilbagemelding.
Det er selvfølgelig meget beklageligt og vi tager det med videre.
Butikken er gjort opmærksom på, at I mangler at høre fra dem.

Et godt køkkenfirma!!!

Vi har haft et rigtig fint samarbejde med Claus Nielsen Svane køkkener, Holbæk og har fået et køkken vi er rigtig glade for.
Vi har oplevet stor pålidelighed, ekstra hjælpsomhed og et engagement i at vi fik en løsning vi blev glade for, som er udover hvad man kan forvente. Så vi er glade for vores valg af køkkenfirma.
Ref: 43417773

5 april 2026

Kære Psykoterapeut,

Mange tak for de flotte ord og de fem stjerner.
Vi sætter stor pris på, at I har taget jeg tid til at dele jeres oplevelsen med os.

Venlige og servicemindede

Venlige og servicemindede

31 maart 2026

Kære Peter,

Mange tak for de fem stjerner - dem sætter vi stor pris på.

Svane Lyngby

Svane Lyngby
1 år senere venter vi stadig på at vores køkken bliver færdigt. Vi hører intet og oplever egentlig bare, at de er totalt ligeglade. Kan absolut ikke anbefale.

1 mei 2025

Kære Klara,

Tak for din tilbagemelding.
Vi kan ikke finde dig i vores system, og tror jeres ordre er oprettet i andet navn. Vi vil derfor gerne, om du vil sende os dine kontaktinformationer på svane@svane.com - så vil du blive kontaktet.

Drømme blev til virkelighed med Svane Køkkenet i Svendborg

Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling til Svane Køkkenet i Svendborg!

Fra start til slut har vi oplevet en helt igennem professionel, nærværende og utrolig kompetent rådgivning. Vi er blevet mødt med en sjælden kombination af faglig dygtighed, ægte engagement og en imponerende tålmodighed gennem hele processen.

En helt særlig tak skal lyde til Brian, som har været en uvurderlig støtte i vores projekt. Hans ærlighed, indsigt og evne til at guide os trygt gennem alle beslutninger har gjort en kæmpe forskel.

Også Sara fortjener en stor ros for sin indsats. Hun trådte til med overblik, varme og professionalisme og sikrede, at vi hele tiden følte os i trygge hænder. Sammen har de været et fantastisk team.

Derudover vil vi gerne fremhæve hele butikken, som har udvist en imponerende tålmodighed og altid været klar med gode råd og sparring. Vi har følt os lyttet til hele vejen igennem, og der har været stor fleksibilitet i forhold til at ændre beslutninger undervejs – noget vi virkelig har sat pris på.

Resultatet er ganske enkelt fantastisk: Vi er endt med vores drømmekøkken og det flotteste badeværelser, som lever fuldt ud op til – og endda overgår – vores forventninger.

Tusind tak for en helt igennem fremragende oplevelse!

15 december 2025

Kære Jamilla,

Mange tak for den fine anmeldelse og de pæne ord - dem sender vi, sammen med de fem stjerner, videre til Svendborg.

Godt at læse om jeres oplevelse med os - og vi sætter stor pris på, at I har taget jer tid til at dele.

Svane køkken Holbæk Claus Nielsen

Vedr 43417773
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hos Svane Køkken Holbæk

Jeg har haft en helt igennem fantastisk oplevelse hos Svane Køkkenet Holbæk – og især med Claus Nielsen som min rådgiver.

Fra første møde til det færdige resultat har jeg oplevet en helt unik service og behandling. Claus har været utrolig engageret, lyttende og professionel hele vejen igennem processen.

Jeg fik masser af god inspiration og følte mig tryg i alle beslutninger. Alt blev håndteret med stor omhu, og leveringen skete præcis som aftalt.
Fået det flotteste køkken og bad og en service langt over det forventede.

Til opsætningen har jeg brugt snedkermester Andre Holbeck, som har leveret et virkelig flot stykke arbejde. Han er både omhyggelig og pertentlig, og resultatet er blevet helt perfekt.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til dem begge .

Kære Annette,

Mange tak for de pæne ord og de fem stjerner - og ikke mindst, at du har taget dig tid til at dele - det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg og fleksibel proces med flot resultat

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Svane Køkkenet Roskilde, hvor Tobias Strøm Hansen har stået for vores projekt.

Fra start blev vi positivt overraskede over, hvor hurtigt vores idéer til både køkken og gang blev omsat til visuelle løsninger via 3D-tegninger. Det gjorde det meget nemmere at træffe beslutninger undervejs. Samtidig oplevede vi stor tålmodighed i processen, hvor vi havde behov for flere finjusteringer, inden vi var helt i mål, og det blev mødt med forståelse og fleksibilitet.

Leveringen af materialer forløb som aftalt, og montøren fortjener også stor ros. Han arbejdede meget grundigt, var tydeligt pligtopfyldende og havde et øje for detaljen, som gav stor tryghed i processen. Der manglede et håndtag til en køkkenlåge, men her insisterede han selv på at komme tilbage og få det monteret, virkelig god service.

Selvom vores projekt “kun” var en optimering af et eksisterende Svane-køkken, blev det håndteret med samme seriøsitet som et helt nyt køkken. Resultatet taler for sig selv, efter montering føles det som et helt nyt køkken.

Vi kan kun anbefale Svane Køkken i Roskilde og Tobias til andre.

Kære Martin,

Mange tak for den fine anbefaling og for at have taget dig tid til at skrive - det sætter vi stor pris på.

God at læse om jeres oplevelse med os og vi håber I vi nyde jeres Svane Køkkenet-løsninger.

Vi sender de fem stjerner videre til Tobias og Svane Køkkenet Roskilde.

Svane køkkenet Holbæk

Svane køkkenet Holbæk.
Ordren.43417871.
Levering kom som aftalt på dagen, og et forløb der gik efter planen.p.g.a en kompetent konsulent.
Claus Nielsen som hjalp os igennem.

25 maart 2026

Kære Skjole Nielsen,

Mange tak for de fem stjerner - dem sætter vi stor pris på. Godt at læse forløbet gik efter planen.

Vi sender de fem stjerner videre til Claus og Svane Køkkenet Holbæk

Svane Køkkenet Holbæk

Vi har været rigtig glade for vores nye Svane køkken fra design/bestilling hos Claus i Holbæk til opsætning, rengøring og kvalitetstjek.
Nu har vi fået justeret alle skuffer og skabe, skiftet Bora kulfilter og installeret skuffemotor ved skraldespanden, og vi er fortsat glade samarbejdet og ikke mindst vores dejlige og flotte køkken.
Vi vil til enhver tid anbefale Claus og Svane køkken i Holbæk - altid venlige og super service minded.

20 maart 2026

Kære Karina,

Mange tak for den fine tilbagemelding og de fem stjerner.
Godt at læse I er glade for jeres nye Svane køkken - det håber vi I vil nyde mange år frem.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Arrogancen når nye højder hos…

Arrogancen når nye højder hos medarbejderen ved indgangenpartiet hos SVANE KØKKENET LYNGBY. Forståelse og lyste til at løse kundens problem udeblev fuldstændig! Så efter flere køkken og badløsninger med Svane, så blev dette mit sidste besøg.

Kære Thomas,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af den oplevelse du har haft - sådan skal det selvfølgelig ikke være.
Vi vil gerne om du vil sende os dine kontaktnformationer på svane@svane.com - så vil du blive kontaktet.

Mde venlig hilsen

Thomas H - Hjørring

Fik fantastisk god hjælp af Thomas H i Butikken i Hjørring
Meget kompetent medarbejder

30 oktober 2025

Kære Lars,

Mange tak fpr de fem stjerner og for at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på.

Vi sender de fem stjerner videre til Thomas og Svane Køkkenet Hjørring.

Svane Køkkenet i Køge

Jeg har fået en fantastisk, professionel rådgivning og hjælp af Henrik Baltzer, Svane Køkkenet i Køge.
Ud over at servicen var helt i top, var det en positiv dialog og tryg process i valg og køb til køkkenelementer og badeværelse. Resultatet er jeg meget tilfreds med.
Yderligere en stor ros til Lau, montøren, der fiksede alle mine ønsker.
Stor anbefaling her fra.

Edit: Læser svar og husk også at sende min ros til Lau.

6 maart 2026

Kære Marie,

Mange tak for de fem stjerner. Godt at høre processen har været tryg - og ikke mindst at du er meget tilfreds med resultatet.
Vi håber du vil nyde din Svane Køkkenet-løsning mange år frem.
Vi sender de fem stjerner videre til Henrik Baltzer og Svane Køkkenet Køge.

Svane Køkkenet Holbæk

Vi har købt vores nye køkken hos Svane Køkkenet Holbæk, og er fuldt ud tilfredse og glade for resultatet. Vi har fået god og super professionel rådgivning, vejledning og hjælp af Claus Nielsen, og servicen var helt i top. Fejl og mangler blev udbedret og rettet uden problemer. Stor anbefaling her fra.

10 oktober 2025

Kære Mette,

Mange tak for de fem stjerner og positive tilbagemelding. Godt at læse om jeres oplevelse med os - og tak for at dele, det sætter vi stor pris på.

Svane Køkken Holbæk

Vi har fået leveret nye badeværelsesmøbler samt bordplade med integreret vask af Svane Køkken Holbæk. Vi har fra start til slut haft en god dialog med Claus, vi er blevet vejledt meget professionelt .
Vi valgte at købe med montering, som blev udført af Tømrermester MH Byg af Michael Hansen og VVS- arbejde udført af Gert Jørgensen VVS af Malte, vi har kun mødt dygtige og kompetente håndværkere. Vi er meget tilfredse med vores nye badeværelse.

23 maart 2026

Kære Hans,

Mange tak for de fem stjerner. Godt at høre om jeres oplevelse med os - og tak for at dele, det sætter vi stor pris på.

Vi sende de fem stjerner videre til Claus og Svane Køkkenet Holbæk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en super professionel vejledning…

Vi fik en super professionel vejledning og betjening fra start til slut af Henrik hos Svane i Hillerød.

Susan og Jon 😊👍

25 februari 2026

Kære Jon,

Mange tak for de fem stjerner til Henrik og Svane Køkkent Hillerød. Dem sender vi hurtigt videre til ham.

Anmeldelser af Svane Køkkenet Holbæk

Hermed de bedste anmeldelser af Svane Køkkenet Holbæk.
Vi skulle have inventar til nyt køkken med hvidevarer og to badeværelser. Da vi kom ind i butikken, blev vi mødt med god energi og fik en god og konstruktiv vejledning. Claus Nielsen kom hjem til os og målte op og vejledte os i hvad der ville være det bedste, det var også dejligt at han kom og fik fin justeret vores låger, de bedste anbefalinger og god service fra start til slut.

23 maart 2026

Kære Lars,

Mange tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner.
Godt at læse om jeres oplevelse med os - og tak for at dele.

Svane Teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.