Tante Grøn Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En ellers fin butik med et stort udvalg, men betjeningen lod desværre meget tilbage at ønske. Jeg måtte vente omkring 10 minutter på hjælp, selvom butikken var helt tom. Personalet stod bag kassen og... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fin oplevelse! Jeg havde købt en opskrift hos Tante Grøn, men have lidt spørgsmål til den og de blevet besvaret så fint ved henvendelse på insta! Super hjælpsomme❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kære alle - find tante grøn på Instagram, læs kommentarfeltet til et af de nyeste opslag. Jeg har kun en enkelt gang handlet i Tante Grøn - en helt igennem fin behandling, skønt sortiment og sød og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig hyggelig butik med fantastisk behjælpeligt personale. Har været der flere gange og er så glad for at komme der. Ærgerligt at folk skriver dårlige anmeldelser selvom de aldrig har haft noge... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Breiwinkel
  2. Garenwinkel

Geschreven door het bedrijf

I Tante Grøn har vi 42 års erfaring med garn og strik. Vi bevæger os mellem det klassiske og modebilledet og lægger stor vægt på garner af høj kvalitet og nytænkning. Butikken har udviklet sig gennem mange år, men vi har stadig fokus på at inspirere både hæklere og strikkere. Hos os er god service og vejledning i højsædet, og vi gør vores bedste for at give hver kunde en god oplevelse. Vores butik ligger i hjertet af Odense på gågaden, lige over for rådhuset. Her finder du en skøn blanding af kvalitetsgarner, strikkekits, tasker, smykker og brugsting. Derudover har vi også et stort udvalg fra andre garnfirmaer. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken!

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 22% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Varm anbefaling!

Super god oplevelse at handle hos Tante Grøn! Jeg købte garn til en sweater i den fysiske butik i Odense. Jeg fik rigtig god og nærværende vejledning, fik lov at prøve en sweater fra vinduet på for at fornemme kvaliteten af det garn, jeg overvejede. Min oplevelse var, at den søde medarbejder virkelig glædede sig med mig over mit projekt og mit køb - ikke bare for salgets skyld, men ren og skær venlighed og interesse. Tak for en god oplevelse og godt garn!

29 april 2020

Fin, fin service

Jeg køber 5 nøgler garn, og bliver så senere i tvivl, om det er nok. Tager med toget ind til Odense medbringende bandarolen, og køber endnu et nøgle. Ved hjemkomsten konstaterer jeg ,at ekspeditricen ved en fejl, har udleveret mig en forkert nuance. Jeg ringer op. Få en fin undskyldning og tilbud om at få et nøgle sendt. Det er ankommet på eén dag. Fin service

22 september 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende og dårlig service.

Jeg bestilte varer for lidt over 1000kr lørdag aften d.10.oktober og 6 dage efter spørger jeg om de har afsendt varerne. Om tirsdagen d.20.oktober gider de at svare mig: -at de ikke har 4 af de varer jeg bestilte, om jeg stadig vil have varerne. Jeg skriver tilbage at jeg hellere er interesseret i at de bytter varerne ud med noget andet tilsvarende. Og siden har de Ikke svaret. DET er for dårligt.
Vil bestemt ikke opfordre folk til at handle der.
Elsemarie Asmussen

25 oktober 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god service

Jeg købte en taske hos Tante Grøn, der desværre var for stor. Jeg retunerede den og efter få dage, var pengene retur på min konto.
Jeg bestilte dernæst tasken i en mindre størrelse, som blev sent dagen efter jeg havde bestilt.
Så alt i alt, er det et nemt sted at handle, med god service.
Og oven i købet medsendes gratis hækleopskrift; skønt når man hækler! :D

29 juli 2015