Ik heb hier een skoda octavia gekocht,en ben zeer netjes geholpen,ze zijn niet opdringerig en laten je rustig rond kijken,toen ik vragen stelde over de skoda kreeg ik netjes uitleg,zaten paar kleine d... Toon meer
Beste Hr./.Mevr., Bij deze enkele aandachtpuntjes. 1. Summiere uitleg bij aflevering ( geen VAG merk gekocht ) 2. Auto was erg netjes gepoetst ( gedeelte van achterbumper was vergeten ) 3.... Toon meer
⚠️ KOOP HIER NIET! ⚠️ In december een auto gekocht. Binnen 6 weken €900 reparatie, na 8 weken €300 extra, en na 11 weken automaat én koppeling kapot. De auto is uiteindelijk naar de sloop gegaan.... Toon meer
Heel bijzonder hoe men hier te werk gaat. Reeds diagnose ontvangen voor wat er mis is met mijn voertuig. Aangezien ik klant ben bij jullie wilde ik graag mijn voertuig bij jullie herstellen. Maar... Toon meer
Jonge, gebruikte auto's? Daarvoor moet u bij TB Occasion Center in Roosendaal zijn! Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA en hebben altijd 250 occasions vanaf € 5.000,- op voorraad. Onze occasions zien er perfect uit en zijn in uitstekende conditie.
Vlierwerf 10 , 4704 SB , Roosendaal, Nederland
- 076 - 50 338 88
- occasion@tb.nl
- www.tb-occasioncenter.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Eerlijk en afspraak is afspraak!
Prima geholpen bij de aanschaf van een…
Prima geholpen bij de aanschaf van een occasion.
De communicatie over een vraag achteraf had wat beter gekund
Ik moest zelf opnieuw bellen omdat ik geen antwoord kreeg op mijn vraag.
Zaken gaan te goed zodat ze zich een arrogante houding kunnen veroorloven.
Vroeg mij af of ik een pak suiker kwam kopen of een auto?
Heeft u dat ook weleens dat je na het bezoek aan een winkel even na moet denken wat je overkomen is? Dat hadden mijn vrouw en ik zaterdag 27 maart na een bezoek aan TB occasioncenter te Roosendaal.
Die zaterdag hadden we een afspraak om 16.00 uur om te gaan kijken naar een witte Audi Q3 sportback. Nette ontvangst, de betreffende verkoper was nog aan het afronden met de klant die voor ons een afspraak had. We kregen koffie aangeboden en te horen dat we de auto al konden bekijken, hij stond al gereed voor de proefrit. Na de koffie, verkoper was nog aan het afronden, onder begeleiding van een vermoedelijke jr. verkoper, naar de auto gelopen.
En daar stond hij, de A Q3 S, hij glom ons tegemoet. Alleen die velgen, echt niet mooi. Jr. verkoper, ‘dat zijn de winterbanden, de zomer banden/velgen moet er nog onder en die zijn waarschijnlijk veel mooier’. (Desillusie nr. 1) Wat voor type is het vroeg ik, jr. ‘geen idee meneer’ heb de papieren niet bij me.
Lopen rond de auto, open portieren en de achterklep, volgens de advertentie elektrisch, maar er gebeurd niets. Jr. nee meneer deze moet je met de hand openen. (Desillusie nr. 2)
Led achterlichten vraag ik aan jr. Jr. weet ik niet meneer. Zie een gewoon gloeilampje zitten, in de advertentie staat toch LED. Voorlichten lijken LED, maar zie toch weer een gloeilamp van de richtingaanwijzer. Dus niet volledig LED. (Desillusie nr. 3) Sportstoelen voorin, dat klopt, was één van de belangrijkste opties, gelukkig zitten deze er wel in. Terug om even een formulier in te vullen, Sr. verkoper heeft inmiddels afgerond en verwelkomt ons. Vraagt wat wij ervan vinden. Geef aan dat het tegen valt, advertentie klopt niet met wat ik te zien krijg. Sr. Kan gebeuren meneer, kan ik niets aan doen, wordt elders ingevoerd. Hoezo niets aan doen, excuus, wat naar, zal het z.s.m. doorgeven. (Desillusie nr. 4). Sr. Pakt telefoon om daarop het proefrit document in te vullen, halverwege moet ik de rest zelf doen, hebben ze bij BT nog nooit van Corona gehoord en dat er op een telefoon meer bacteriën zitten als op de wc-bril. Ik doe het, maar dat is lastig op de telefoon van een nader. Daarna lopen we naar de auto. Op mijn vraag aan sr. Welk type Q3S is het is antwoord deze ‘geen idee, is net binnen, is import auto’. (desillusie nr. 5) we bekijken de verlichting, sr. moet toegeven het ook allemaal niet te weten, kan afwijkend zijn vanwege de import. Ben er klaar mee, doe de proefrit, de auto rijdt als een Audi. Interieur is met grote precisie gebouwd, alleen wel er veel hard plastic gebruikt. Kokken zijn in deze modus lastig af te lezen, radio doet het niet, krijg melding daarvan.
Bij het remmen voor een verkeerslicht merk ik dat de auto heel moeilijk remt. Moet erg veel kracht zetten om de auto tot stilstand te brengen. Levens gevaarlijk is deze auto niet gecontroleerd bij binnenkomst. We gaan terug. Ben inmiddels de tel kwijt geraakt wat betreft desillusies.
Bij terugkomst worden we weer ontvangen door sr. ‘hoe ging de proefrit’. Mijn vrouw en ik geven aan dat het tegen viel. Waarop sr. Direct antwoord ‘ja dat kan gebeuren, jammer’. Ja zeg ik nog zeker jammer. Sr. Er komen hier wekelijks 100 auto’s binnen dus probeer het nog eens. Ben op zoek naar een witte Q3S met toeters en bellen die in de advertentie staan, maar niet bij deze auto zitten. Je zou dan verwachten als je een auto wilt kopen van meer dan €45.000.- dat sr. Zou zeggen: ‘wij hebben er zo één staan bij onze Audi garage, met open dak. Misschien iets voor u? Of zal ik uw naam noteren en u bellen als wij zo’n auto binnen krijgen? Maar niets is minder waar, goed weekend en tot ziens kon er nog net af. Wij druipen meervoudig gedesillusioneerd af en tot ziens, nou dat weet ik echt nog niet. Als ik een pak suiker van €1.- kwam kopen zou ik al twijfelen of ik hier nog een keer terug wil komen, laat staan voor een auto van €45.000.- Ga eens in de leer bij Audi Ames in Dordt, Rob kan jullie nog heel veel leren.
Later ontving ik nog een formulier waarin stond dat ik €750.- eigen risico had met de proefrit. Kan dat er niet bij verteld worden?
Reviews en klacht verzonden naar de garage en dan verwacht je toch een reactie, maar niets van dat allen, tot op heden niets meer van TB gehoord.
Zaken gaan te goed zodat ze zich een arrogante houding kunnen veroorloven.
Heldere afspraken goed nagekomen
Grootste miskoop ooit.
Dag allemaal,
Een review schrijven doe ik niet vaak, maar een gebeurtenis als deze moet ik wel delen met jullie.
Augustus 2020 heb ik een jong gebruikte Golf 7.5 (TJ-147-Z) gekocht bij TB Roosendaal. Mijn grootste miskoop ooit.
1. De auto is in eerste instantie zonder een controle afgeleverd, terwijl deze ruim 2 weken bij de dealer stond nadat we het koopcontract ondertekend hebben.
2. De auto is afgeleverd zonder een onderhoudsbeurt, terwijl dit wel is afgesproken.
3. De auto is ruim 5/6 x teruggebracht naar de dealer voor krakend geluid in het onderstel. Het leuke hieraan is dat de medewerker die dit probleem moest constateren, al maanden last heeft aan zijn gehoor. Het is dus best logisch dat ik klaag over een geluid wat ik wel hoor en hij niet.
4. Mijn auto is 3 keer alleen voor het uitlijnen teruggebracht naar TB in Roosendaal (ik woon in Rotterdam). Na 3 mislukte pogingen heb ik mijn auto op kosten van TB mogen brengen bij Ames in Ridderkerk. Zij hebben na een half uur de afwijking gevonden en de auto perfect afgeleverd.
5. De auto die ik gekocht had schijnt een auto te zijn geweest van een medewerker die werkt op de afdeling administratie. Men kon dus met 100% zekerheid vertellen dat de auto geen schades heeft gereden. Na ruim 6 maanden kom ik er achter dat de auto wél schade heeft gehad. Toen ik de dealer hiermee confronteerde, riep de verkoopleider in Breda dat zij kleine herstelwerkzaamheden niet zien als schade!
6. De eerste keer dat mijn auto terugging, zou deze om 12:00 uur mee naar huis kunnen. Uiteindelijk heeft mijn auto er 4 dagen gestaan.
Ik wil er heel eerlijk bij vermelden dat de collega’s aan de balies altijd heel keurig zijn geweest. Een review schrijven doe ik niet vaak, maar een gebeurtenis als deze moet ik wel delen. Ik deel dit overigens niet om de dealer zwart te maken, maar om de medemens te waarschuwen voor de slechte kwaliteit die TB levert.
Een probleem is er uiteraard om op te lossen. Als men haar best had gedaan, was ik ruim 12x minder bij de dealer geweest, had dit mij 12x een halve dag minder vrij gekost, had mijn auto minder slijtage en reed ik nu nog steeds in mijn Golf. Dit allemaal kost mij duizenden euro’s (aantoonbaar)!!
Het is natuurlijk te begrijpen dat ik geen vertrouwen heb in TB. Men heeft, zowel Roosendaal als Breda, meerdere beloftes gemaakt maar slechts enkele zijn zij nagekomen.
Mijn auto is ondertussen ingeleverd bij de dealer voor ruim 1800 euro minder dan dat ik ervoor betaald heb. We hebben het in deze niet alleen over de slijtage. Ondanks alles heb ik contact opgenomen met de dealer voor een tegemoetkoming. Deze tegemoetkoming zou mijn pijn, teleurstelling en verlies moeten ‘verminderen’. Zie hieronder de reactie van de dealer. Dit is nou precies wat men bedoelt met iemand blij maken met een dode mus.
‘De tegemoetkoming welke we alsnog willen aanbieden, om u toch als tevreden klant te behouden, is een extra korting van 50% te geven op eerst volgende onderhoudsbeurt’.
Ik ben het verre van tevreden en ga dat zeker niet worden met een korting van 100 euro terwijl mijn verlies rond de €5.000 zit. Ik ga zeker geen 86 km heen en terug naar een dealer toe, terwijl Ames op 5km afstand zit en wel weet hoe het moet.
Veel keuze in modellen en prijsklasse.
Veel keuze in modellen en prijsklasse.
Goed, netjes en heel vriendelijk geholpen in het aankopen en afleveren van de auto
Super bedrijf!
Wij zijn erg blij met de aanschaf van onze nieuwe wagen. Vooral de service en na zorg maakten het een perfecte ervaring! Arno Ophorst super bedankt 👍
Fijn geholpen door Aarnoud.
Fijn geholpen door Aarnoud.
Vanaf moment van kennismaking tot vertrek met onze nieuwe auto.
Helaas na de verkoop geen enkel contact…
Helaas na de verkoop geen enkel contact meer. Geen reactie op email of ingesproken voice mail.
Super mooie auto gekocht bij TB
Super mooie auto gekocht bij TB, goed geholpen en ook de aftersales erg goed!
Snel, laagdrempelig, transparant
Alles ging snel en makkelijk zelfs via WhatsApp: plannen proefrit, wat foto’s van mijn eigen auto gestuurd om inruilwaarde te bepalen (app contact ging in avond door, fijn!), volgende ochtend foto van auto ontvangen om te laten zien dat hij klaar stond voor de proefrit, proefrit zelf, direct daarna deal gesloten. Week erna m’n nieuwe auto opgehaald. Incl uitgebreide uitleg over alle gadgets en mogelijkheden. Heel fijn.
Strikt genomen had ik precies deze auto elders goedkoper kunnen kopen. Weet ik.
Toch is de meerprijs me waard. Juist dankzij de service en gevoel een betrouwbare auto te hebben gekocht waar ik weer wat jaren mee vooruit kan :-)
Fijn en goed geholpen..
Fijn en goed geholpen door Dhr. Aarnoud 'S-Gravendijk. Zijn nu trotse bezitters van een mooie Q3. Hij nam alle tijd voor ons en deed nergens moeilijk over.
Zeer goed geholpen bij de aanschaf van…
Zeer goed geholpen bij de aanschaf van mijn Volkswagen Golf 7 dankjewel TB occasion center Roosendaal
Geleverde auto
Fijne service dat de auto komt voorgereden voor proefrit en deze vervolgens gewoon afgeleverd word voor de deur. top en scheelt ons veel tijd.
Goede service en aflevering
Goede service en aflevering
Alleen zijn wij erachter gekomen dat de auto op winterbanden zijn geleverd ipv gewone banden
Er is ons niets verteld daarover
Prima geholpen.
Super onbeschoft
Super onbeschoft! Ik had aangegeven dat ik vanwege mijn mantelzorg voor mijn ernstig zieke moeder het meeste op afstand moest doen. Maar gewoon blijven aangeven dan moet je maar langskomen. Wat een ongelofelijke rot schoften heb je daar! Nooit meer!
Verkoopadviseur Dennis Bakx heeft mij…
Verkoopadviseur Dennis Bakx heeft mij uitstekend geholpen. Hij was in de communicatie altijd duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. Zijn reactie op mijn vragen was altijd to the point en heel snel. Ook nadat ik de auto al had opgehaald! Werkelijk top!
Netjes geholpen
+ Goede service,
+ Duidelijke afspraken
+ Doen wat ze beloven
- Beetje afstandelijk zeker in het begin
- Geen ruimte voor onderhandelingen of tegemoetkomingen
Auto online gekocht. Na een week bleek dat het audiosysteem niet meer aan de praat te krijgen was en er nog wat kleine dingen moesten worden gedaan. Nadat het audiosysteem echt niet meer ging functioneren zelf een nieuwe gekocht die er door de werkplaats is ingezet waarbij tegelijk de dingen nagekeken zijn die ik had aangegeven.
Al met al geode service waar bij de verkoper (TvH) echt bereid was de extra stap te zetten.