Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og alt pakket rigtigt webordre. I båd branchen er dette desværre ikke nogen selvfølge. Har handlet flere gange med Tempo og altid korrekte leveringer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har efterhånden handlet nogle gange hos Tempo Baadudstyr, både fysisk og en del gange på nettet. Og kun ros til dem. Hurtig tilbagemelding med ordrebekræftelse, samt få dages levering på lagervare... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt et nyt sejlbåds kompas og noget rentgøringsmiddel og oplevede inden problemer med handlen. Varene var fint pakket ind og måske endda lidt i overkanten, men fint nu når kompasset og... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Snyder med priserne. Når man står ved skranken, så er varen pludselig ~20% dyrere end deres katalogpriser. Det er tredje gang i træk det nu sker for mig! Om det måske er en form for selvstyret... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bootonderdelen leverancier
  2. Hobbywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

tempobaadudstyr.dk

3 sterren
2 sterren
1 ster

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. De ansatte , undtagen ham den lille , burde fyres med det samme. De har mere travlt med at sidde og kikke på deres telefon/ pc og ser ikke at der står kunder ved disken. Når de endelig rejser sig er det med en attitude der klart signalerer at de er trætte af deres job og ikke gider at ekspedere kunderne.

6 januari 2024

Køb ikke motor

Tempo bådudstyr er en god forretning med et stort udvalg til rimelige priser. Der er kompetent rådgivning på alle punkter bortset fra motorkøb. Jeg købte en ny motor for 3 år siden og fik et skriftligt tilbud incl montering. Det viste sig at monteringen blev foretaget af en eksterne partner og at slutprisen blev godt 20k større end tilbuddet, til trods for at motorsælgeren og den eksterne partner havde besigtiget båden inden der blev givet et tilbud. Jeg klagede over merprisen, men desværre uden resultat. Jeg har hørt, at flere efterfølgende har haft en tilsvarende dårlig oplevelse med motorkøb, hvorfor det nu anbefales ikke at købe en bådmotor ved Tempobådudstyr.

30 mei 2023

En joke af en butik.

En joke af en butik.

Leder efter et epoxy repairkit. Kan ikke finde betjening. Da det lykkes bliver der peget. "Find det selv nede i det fjerne hjørne.."

Det lykkes at finde et produkt. Men ingen synlige priser. Ja. Det er korrekt. Der er ingen priser på reolen. Ingen råd og vejledning.

Farvel og tak.

5 mei 2022

Dårlig kundebetjening hos Tempo Bådudstyr

Det er SLUT med at handle i Tempo Bådudstyr.
Jeg har først startet med at sejle i en moden alder og har meget at lære, hvorfor jeg måske er lidt mere spørgende end andre sejlere, men jeg kan ikke leve med at blive "skældt ud" fordi jeg 2 gange komme til at spørge til farven på et produkt (som Tempo Bådudstyr i øvrigt ikke har på deres hjemmeside).
Jeg har efterhånden været i butikken i Greve nogle gang og indimellem har servicen været ok, men flere gange har jeg haft fornemmelsen af at "være til besvær".
Heldigvis får man en helt anden type service i andre bådudstyrs-butikker, f.eks. på Amager.

23 januari 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

snyder med priserne

Snyder med priserne.
Det er tredje gang i træk det nu sker for mig!
Om det måske er en form for selvstyret lønforhøjelse eller den langhårede ekspedient bare ikke kan se kasseapparatet pga hår ned over øjnene skal jeg ikke kunne sige?

Synd at en butik med så stort og omfattende udvalg har så generelt elendig en tilgang til behandling af deres kunder.

17 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og super dygtig, tålmodig og kompetent personale.

Jeg havde min skepsis for at bestille hos tempobaadudstyr, men efter at jeg havde talt i tlf med jer flere gange, tog jeg alligevel chancen.

Jeg bestilte i går eftermiddags. Pakken var fremme her i morges :-)

Anbefaler bestemt dette sted :-)

14 oktober 2021

Elendig kundeservice

Bestilte varer hos tempo, (Akut problem) levering kunne klares på 3 dage, kontakte Tempo efter 3 dage, fik at vide at varer var på DHL bil ville komme senere på dagen (fredag). det skete ingen ting, følger op mandag
får en forklaring at vare er blevet væk, ny på vej ekspres. følger op tirsdag stadig ingen ting
kontakter selv importør. det viser sig at varen ikke er afsendt fra frabrik (Holland) da den ikke er på lager.
Er nu blevet holdt hen i 8 dage Det er ikke i orden.
Når man så stille spørgsmål til Kundeservice, så er der en person som absolut ikke burde tale med Kunder P...
Kan absolut ikke anbefale Tempo Bådudstyr.
Jeg har sat mine ben der for sidste gang!!!!

28 juli 2021

Dårlig kommunikation og kundeservice

Dårlig kommunikation og kundeservice. Bestilte for 1 1/2 måned siden en reservedel. Der gik uger hvor jeg intet hørte. Har ringet utallige gange for, at få en afklaring på hvor langt delen var, hvor jeg enten fik at vide, at jeg skulle prøve at ringe nogle dage senere, eller de lovede at vende retur med en afklaring (som ikke skete). Intet hjalp. I dag efter endnu et opkald viste det sig så, at delen aldrig har været bestilt, og den nok ikke passer ordenligt til det jeg skulle bruge den til. Den info kunne de have givet kort tid efter bestilling, så jeg har kunne bruge min tid på at undersøge alternativer. Vil ikke anbefale andre, at handle der!

9 juni 2021

Uforståelig ringe service

Jeg skulle bruge en hel del varer til at servicere min bådmotor og drev inden ny sæson. Hjemmesiden var uoverskuelig og søgeresultaterne mystiske, så jeg finder komplet servicekit, med liste af alle de relevante varer, på en anden hjemmeside, printer ud og tager ned i butikken, klar til at bruge 3-4.000 kr.
Da jeg ankommer er der mange kunder, hvor alle venter på ekspedition. Der er kun to der ekspederer. I det rodede kontor sidder to medarbejdere og snakker om coronavaccination af den ene af dem. Da det endelig bliver min tur resignerer ekspedienten på forhånd. "-Puha..det var godt nok mange ting...det kan jeg altså ikke...Det magter jeg sgu ikke lige. Du skal tale med Bo". De første varer var 2 l motorolie!? Men det var for svært, åbenbart, og jeg må vente på en anden ekspedient der, ud fra en udprintet liste hvor varerne tydeligt står, skal hjælpe mig.
Der står 8-10 kunder i butikken og venter. Da næste ekspedient ser min udprintede liste, med almindelige dele til en almindelig motor og et almindeligt drev (oliefilter/benzinfilter/kilerem osv) bliver der igen jamret og jeg vælger at forlade butikken.
Møg skuffet over at have kørt 80 km forgæves. Uforstående overfor hvorfor man jamrer over at sælge almindeligt bådudstyr og får mig, der står klar med dankortet, til at føle mig som en der kræver det umulige? Jeg stod jo der med en handlevogn og en liste?

Jeg kørte direkte til et firma i Hvalsø, der handler med dele. Jeg fik alt jeg skulle og de fik næsten 4.000 kr i kassen.

20 april 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget lang leveringstid og mega dårlig…

Meget lang leveringstid og mega dårlig styr på webshoppen (lagerstatus).
Ingen tilbagemelding om leveringstid og når man ringer, får man bare et uhøfligt svar..... det er jo nok stadig nede i Kina eller sådan et sted.
Informer nu ordentligt og opdater jeres lagerstatus, så man ved at tingene ikke er på lager og at der derfor kan forventes leveringstid, som kan være op til så og så lang tid og kommer der yderlige forsinkelser, så send da en mail.

14 april 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.