Dejlig mad og skøn betjening 🥰 Og der kom flag på bordet øjeblikkeligt 🇩🇰da de hørte manden havde fødselsdag Og så var der suprice-dessert ♥️
Lees wat reviewers zeggen
Var kommet til at bestille til en anden butik end den i Vordingborg. Da vi kommer for at hente vores mad, opdager vi at bestilling er endt hos anden butik. Indenfor 5min får de ringet til den ande... Toon meer
Der er afslappende musik i baggrunden, de har altid lækre burgere og en stor portion kylling salat ❤️og en masse andet godt. De er søde og venlige de fortjener 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for alt er tip top
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos The Burger får du burgere, sandwiches og salater af højeste kvalitet til gode priser lavet af friske råvarer, og dressinger, som er lavet efter egne opskrifter, så smagsoplevelsen er unik - også i de vegetariske og glutenfri salater og burgere.
Contactgegevens
Nordlundsvej 39, 2650, Hvidovre, Denemarken
- marketing@theburger.dk
- www.theburger.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Dejlig mad og skøn betjening 🥰
Dejlig mad og skøn betjening 🥰
Og der kom flag på bordet øjeblikkeligt 🇩🇰da de hørte manden havde fødselsdag
Og så var der suprice-dessert ♥️
Godt burgerbar
God mad god service spiste der lige nu og meget lækkert
Super gode mad
Det smager super godt. service er godt og super godt personale. Gode pumfriter og gode burger
Lækkert mad og venlig service
Dårlig betjening
Dårlig betjening, ingen interesse i kunden. Købte 3 burger menuer. Stod med et lille barn på 3 år havde ikke set en der var børne menu. Selvom det er eget ansvar , er det service at fortælle der findes en børne menu. Derudover var Bøffen helt rå - det blev kommenteret men ingen reaktion, den røg i skraldespanden. Intet godt at sige om stedet. Kunne jeg tilføje et billede af bøffen havde jeg gjort det.
Bestilte til forkert butik.
Var kommet til at bestille til en anden butik end den i Vordingborg.
Da vi kommer for at hente vores mad, opdager vi at bestilling er endt hos anden butik. Indenfor 5min får de ringet til den anden butik og afmelder ordren. De starter herefter straks med vores mad i butikken i Vordingborg. Vi bliver tilbudt en kold sodavand mens vi venter.
De fortæller at de selv omdirigere betalingen og at vi ikke skal foretage os noget.
Det er SUPER service!!
Og super god mad!
Byens beste 😍
Flot og hyggeligt sted
Super lækkert mad og det kom hurtigt 💪🏽
Kan varmt anbefales
Søde mennesker og god mad
Lukker før tid.
Burger
Pengene det plejer at koste 318 kr men blev 404 og vi kom før 15:00 og det er ikke 1 aprilsnar (Odense)
Best burger i Vordingborg
Hvis du vil ha en godt burger , du skal prøv den fra The Burger i vordingborg 😍
The Burger i Sorø
The Burger i Sorø. Købte en crispy chicken burger. Kyllingestykkerne var ikke sprøde, men bløde. Kødet var tørt, tydeligvis tilberedt flere dage før opvarmning til servering. Den ledsagende dip var ikke de annoncerede.
Poul.
Kvali-burger
Fin restaurant, god mad og udvalg.
Venlig personale og pæn indretning.
Aldrig igen
Man kan ikke klage over servicen, for der er ikke nogen…
Bestilte en kylling-bacon sandwich og spurgte om jeg fik den som beskrevet i menu kortet, hvor til jeg fik et ja, det skete så ikke, kyllingen var så kold at det ikke var tøet helt op, baconen var så sej og kold at man kunne se og smage at den var flere dage gammel, de prøvede at kamuflere det hele med en ulækker pesto, som slet ikke skulle have været på… ad for en oplevelse
Ikke mere The Burger til mig.
Købte en kyllinge burger til kr. 155,-, det havde også været i orden, hvis den var god. Så dårligt kyllingekød, at jeg ikke kunne spise ret meget. Det var gummiagtigt og glat på en frastødende måde. Det var i butikken i Sorø.
Gode burgere
Gode burgere. Go pris. Go betjening. Gode initiativer mod madspild
Virkelig lækre burgere
Virkelig lækre burgere! Og venlig betjening
Det var en virkelig god burger og det…
Det var en virkelig god burger og det var i Vordingborg burgeren var god og crispy og pomfritterne var gode sprøde og en god chili mayo
the burger nyk f
the burger nyk f. Vi bestilte på wolt, og der kan man aldrig vide med levering ift. madens temperatur, det er fair. Men nachos er så dårlig, kyllingen er tydeligt noget der lige er tøet fra frost og varmet og deres snackkurv også bare dårlig og så til så mange penge ???? Pinligt
The burger Odense leverer gang på gang
The burger Odense leverer gang på gang! 😍
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.