Burgeren var udmærket, men servicen var meget skuffende. Selvom restauranten næsten var tom, insisterede servitricen på, at jeg skulle gå indenfor for at afgive min bestilling. Det accepterede jeg, me... Toon meer
Fantastisk spisested! Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt af en original og suveræn service, som får en til at føle sig velkommen med det samme. Maden taler helt for sig selv. Burge... Toon meer
God mad, der kom hurtigt og var varm Skal måske lige være opmærksom på, at hakkebøfferne bliver gennemstegte
Jeres "The Burger" smagte rigtig godt, savner dog de kartoffelbåde, som i havde en gang, da pomfritterne ikke var så spændende.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos The Burger får du burgere, sandwiches og salater af højeste kvalitet til gode priser lavet af friske råvarer, og dressinger, som er lavet efter egne opskrifter, så smagsoplevelsen er unik - også i de vegetariske og glutenfri salater og burgere.
Nordlundsvej 39, 2650, Hvidovre, Denemarken
- marketing@theburger.dk
- www.theburger.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Meget hyggeligt sted
Virkelig hyggeligt sted. Kan klart anbefales.. selv under travlhed og mange mennesker formår de at levere god mad på ret hurtig tid.
maden var super god og servicen var…
maden var super god og servicen var helt i top! kan helt klart anbefales
Dårligste service jeg nogensinde har…
Dårligste service jeg nogensinde har prøvet. Maden var ikke klar til det bestilte tidspunkt, jeg vil annullere ordren, men her henvises jeg til hjemmesiden før jeg kan få mine penge tilbage. Så den pågældende butik kunne ikke hjælpe mig på nogen måde. Og jeg mangler stadig mine 600kr.
fantastisk👍🍔🍔😋
Bedste burger nogensinde 🥳
Maden var helt fantastisk, og servicen var i top. Vi blev taget imod af et utroligt venligt og imødekommende personale – både tjenere og kokke udstrålede varme og professionalisme.👌🏽🥳
Retterne var velsmagende, veltilberedte og serveret i perfekt stand.👌🏽
Vi kan varmt anbefale dette sted, især som familie – en virkelig god oplevelse fra start til slut.👌🏽
Kæmpe anbefaling!❤️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tooooooop…….👍
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ich war absolut begeistert von meinem Besuch! Der Cheeseburger war unglaublich lecker – perfekt gewürzt, saftig und mit frischen Zutaten zubereitet. Auch der Kuchen (Kage) war ein echter Genuss – fluffig, nicht zu süß und einfach himmlisch im Geschmack. Der Service war freundlich und aufmerksam, und das Ambiente im Restaurant war sehr angenehm. Ich komme auf jeden Fall wieder und kann dieses Restaurant nur weiterempfehlen!
Virkelig lækkert mad og god service 🥰de…
Virkelig lækkert mad og god service 🥰de er så søde og venlige.
Vil klart anbefale
De var den bedste kunde service og mad…
De var den bedste kunde service og mad oplevelse jeg nogensinde har haft
Bøfferne var kolde i vores burger så er…
Bøfferne var kolde i vores burger så er ret sikker på at de endte er gen opvarmet og ikke var blevet varmet ordentligt op
eller har de lagt langt tid på en varme plade
så de kunne lave dem hurtigt for vi fik vores mad ind for 10 min
Min cola var også ret tynd så tænker de skulle køre mere sirup i
En af vores glas var der også læbestift rester på så en rigtig dårligt oplevelse
Jeg er nødt til at dele min dybt…
Jeg er nødt til at dele min dybt skuffende og decideret ubehagelige oplevelse på jeres restaurant. Jeg havde set frem til et godt måltid, men fik i stedet en katastrofe af en aften.
For det første var maden simpelthen uspiselig. Min mad smagte gammelt og havde en underlig, sur lugt. Det var tydeligt, at råvarerne ikke var friske, og at retten enten havde stået alt for længe eller slet ikke var tilberedt ordentligt.
Som om det ikke var slemt nok, endte jeg med at få ondt i maven og kvalme kort tid efter måltidet. Det er fuldstændig uacceptabelt at servere mad, som kan gøre gæsterne syge.
Dertil kom den elendige service. Vi ventede over 45 minutter på maden, og da vi endelig fik fat i en tjener for at klage, blev vi mødt med en arrogant og ligegyldig attitude. Ingen undskyldning, ingen løsning – blot et suk og et surt blik.
Atmosfæren i restauranten var også under al kritik. Bordene var beskidte, der lå madrester på gulvet, og der var en ubehagelig lugt af gammel fritureolie i lokalet. Det virkede simpelthen som om, at ingen i køkkenet eller blandt personalet gad gøre sig umage.
Jeg forventer en seriøs forklaring og en form for kompensation for denne frygtelige oplevelse. Jeg har aldrig været så skuffet over et restaurantbesøg før og føler mig direkte snydt.
Jeg ser frem til at høre fra jer hurtigst muligt.
Super lækker mad
Super lækker mad, god service og hyggelig atmosfære.
The burger Concept i Sønderborg.
The burger Concept i Sønderborg.
Meget langsom betjening.
Var der 2 dage i træk.
1. Dag tog det næsten 40 min at få min bestilling.
En ung pige der knoklede rundt, imens den unge dreng så ud til at være landet på månen. Kunne intet tage af sig selv.
2. Dag kom lige efter åbningen.
Igen de 2 samme personer til betjening.
Brugte de første 10 min på at samle dressing bøtter🤔
Spurgte om de skulle samle dem før betjening af kunderne. Men det skulle de.😱
Godt vi ikke behøver at komme der mere.
Ellers godt concept og mad.
Super Cheese Burger og Nachos
Deres hurtige servering der gik maks 20 min. Fik deres Originale Cheeseburger. Kødet var lige før det smeltede på tungen. En af de bedste burger jeg har fået i lang tid. Min partner fik Chicken nachos with double cheese, smagte også rigtigt godt der var hjemmelavet guacamole og salsa. Skal dog have en smule tolerance til det spice
Besøgte The Burger i Outlet Ringsted…
Besøgte The Burger i Outlet Ringsted 13/4-25.
Burgerne var gode, men service elendig.
Bestilte online, men da de 2 burgere var klar efter ca 30 min, måtte de ikke spises i restauranten, ekspedienten spurgte “chefen”.
Morsomt, vi var på det tidspunkt de eneste 2 gæster i lokalet, og der var ca 45 min til lukketid.
Det kan godt være, at det er sådan reglerne er, men absolut mangel på situationsfornemmelse.
Hvorfor 2 burgere i en “mennesketom” restaurant er 30 min undervejs er et andet ubesvaret spørgsmål.
Mega langsom service nå man kommer før…
Mega langsom service nå man kommer før nongle andre og så dem der kommer efter en selv de for først service det ik I orden
Best burger in Town
Best food..wonderful owner. Chicken burger with chilly dressing is my favourite.
Imødekommen og god stemning
Altid meget imødekommen, når man kommer med en lidt sær bestilling. Maden smager godt og her er rigtig hyggeligt
super mad og super betjening
spiste ved The Burger i Vordingborg. Det er ikke første gang, og helt sikkert heller ikke den sidste! Maden er i top, betjeningen i top og rare hyggelige og rene lokaler!
Lees meer over geverifieerde reviews.