The Burger Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

10/10 The Burger Næstved. Rigtig god betjening, alle super søde og imødekommende. Super flittige og lavede min bestilling til 8 personer rigtig hurtigt. UTROLIG god mad! En af de bedste burgere jeg ha... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Burgeren var udmærket, men servicen var meget skuffende. Selvom restauranten næsten var tom, insisterede servitricen på, at jeg skulle gå indenfor for at afgive min bestilling. Det accepterede jeg, me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk spisested! Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt af en original og suveræn service, som får en til at føle sig velkommen med det samme. Maden taler helt for sig selv. Burge... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg giver en stjerne ,fordi jeg ikke kunne give 0. Har lige modtaget en cheeseburger og pomfritter fra The Burger. i Ballerup. Det var en’stor skuffelse. Burgeren var kold og tør og pomfritter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Hos The Burger får du burgere, sandwiches og salater af højeste kvalitet til gode priser lavet af friske råvarer, og dressinger, som er lavet efter egne opskrifter, så smagsoplevelsen er unik - også i de vegetariske og glutenfri salater og burgere.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

55 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

The burger Hvidovre

The burger Hvidovre. I får 5 stjerner. 🌟 ⭐ 🌟 ⭐ 🌟.
Har været der adskillige gange før, og helt sikkert ikke sidste gang.. Sikke en service, så venlig personale. Og deres 🍔 burger er bare i top. Pommes og kartoffelbåde så lækkert 😋. Er du i Hvidovre. Så det stedet du får god burger.
Mvh Lasse H. Brøndby.

17 mei 2022

The burger Esbjerg

The burger Esbjerg. De laver de lækreste burger. Vi ventede ikke længe, rabat hvis du har bio billetter. Kommer der altid når vi er på broen.

6 mei 2022

super lækker mad

super lækker mad, og man venter ikke al for længe

28 maart 2022
Logo The Burger

Antwoord van The Burger

Hej Cecilia Bendtsen
Tak for de fem fantastiske:)

Bedste Hilsner
The Burger

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dyre drikke og dip fra en plastik…

Dyre drikke og dip fra en plastik flaske og ingen remolade..

Fin burger, rigtig god betjening, men 13 kr for en meget lille dip som er presset ud af en plastikflaske er for dyrt. Det samme er 30 kr for en lile sodavand og 17 kr for et glas isvand.

Og hvorfor føler man sig for fine til ar servere den Danske national pomfrit tilbehør: Remolade? !

13 maart 2022

Manglende forretningsforståelse

Vi ville spise i Ringsted outlet. 2 personer. Kl 14.30. Næsten ingen gæster. Ca 25% af bordene var optaget og vi ville gerne sidde der hvor der var bløde lænestole. Stort set alle de pladser var ledige. Men - fordi vi kun var 2 kunne vi kun sidde på træ-stolene. De andre pladser var kun til 4 personer. Fair nok hvis der er mange mennesker.
Men voldsomt lidt imødekommende når alle de pladser var ledige.
Tænker det åbenbart er ligegyldigt med øget omsætning. Og maden kan vi ikke udtale os om, da vi gik til Expresso House i stedet.

5 maart 2022

The Burger i Odense

The Burger i Odense.
Atmosfæren hyggen er nogen af de ord der beskriver the burger i Odense. Var derinde med datteren. Hvor var det hyggeligt og sikke et personale der gav hyggen og venligheden et ekstra pust. Sindsyg god mad og lynhurtig betjening, :-) tak for jer og servicen..

22 januari 2022

BEST - BURGER - EVER !!

Min kone og jeg prøvede for første gang The Burger i Næstved, og vi blev begge hurtigt enige om at vi komme igen!
Personligt synes jeg det er den bedste burger jeg i mit liv har smagt!
Alt ved den var helt perfekt. Både bøffen, bollen og dressingen. Og så var pomfritterne tilmed fantastisk sprøde og lækre.

Tak for et overdådigt måltid!!

8 januari 2022

Den første Burger

Første gange jeg satte tænderne i en dejligt saftigt burger, kunne jeg ikke lad vær med at, komme igen😍. The Burger i Hvidovre smager bare af guder mad😋. Kan helt klart anbefale det.

3 januari 2022

The burger Næstved

Har prøvet “The burger” for første gang, her til aften. Super smagfulde og veltilberedte burgere til hele familien, samt høflig, hjælpsom og hurtig betjening. Vi kommer igen😄

2 januari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Øv, det var så sidste gang der bestilles der fra.

Et af de få steder vi normalt vender tilbage til, fordi de altid har leveret som ønsket, men det var vist sidste gang.
På trods af det var skrevet tydeligt, at de ene burger skulle være uden tomat og ketchup, så var både den og tilbehør smurt ind i det.
Så ingen mad idag 😪

13 december 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, god saftig burger hvor bøffen er stegt perfekt! Pommes og kartoffelbåde stegt og saltet perfekt!

23 oktober 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.