The Burger Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

10/10 The Burger Næstved. Rigtig god betjening, alle super søde og imødekommende. Super flittige og lavede min bestilling til 8 personer rigtig hurtigt. UTROLIG god mad! En af de bedste burgere jeg ha... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Burgeren var udmærket, men servicen var meget skuffende. Selvom restauranten næsten var tom, insisterede servitricen på, at jeg skulle gå indenfor for at afgive min bestilling. Det accepterede jeg, me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk spisested! Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt af en original og suveræn service, som får en til at føle sig velkommen med det samme. Maden taler helt for sig selv. Burge... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg giver en stjerne ,fordi jeg ikke kunne give 0. Har lige modtaget en cheeseburger og pomfritter fra The Burger. i Ballerup. Det var en’stor skuffelse. Burgeren var kold og tør og pomfritter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Hos The Burger får du burgere, sandwiches og salater af højeste kvalitet til gode priser lavet af friske råvarer, og dressinger, som er lavet efter egne opskrifter, så smagsoplevelsen er unik - også i de vegetariske og glutenfri salater og burgere.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

55 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

The Burger i Ringsted

The Burger i Ringsted - Overdådige burger! Vi fik en Kentucky bbq og en crispy chicken, begge burgere kan varmt anbefales
Flink betjening.

30 juni 2023

Afvisning pga handicap.

Afvisning pga handicap.
Jeg var d.d. i Ringsted sammen med min servicehund og ville på The Burger at spise. Som det første blev jeg og min hund afvist. På trods af at jeg fortalte at det var en service hund. Og ham der påtalte, fortalte skam også på gebrokkent dansk at han skam kendte lovgivningen. Og ja, i levnedmiddelstyrelsens regler, står at en ejer kan give lov til at medbringe servicehunde. I ligestillingslovgivningen står så, at man ikke må forskelsbehandle pga. handicap. Og jeg føler mig forskelsbehandlet pga handicap. Ikke krænket, men forskelsbehandlet, da ikke-handicappede godt kunne få lov til at spise.
Men han skulle da lige konferere med ejeren. Så kunne jeg stå der og hænge....... Samtalen som foregik på et rimeligt andetledes sprog, tog sin tid. Jeg ved ikke om det var morgendagens menu der blev diskuteret, eller hvad. Hovedsagen var at jeg, efter flere minutter, forlod stedet, med kommentaren om at hvis der skulle være så meget bøvl, så gad jeg faktisk ikke spise der.
Og selvfølgeligt bliver dette bragt videre til andre med servicehund.
Jeg kunne selvfølgeligt have bragt sagen til domstolene, hvor jeg ville vinde, med argumentet Forskelsbehandling pga handicap.
Men helt ærligt. Det vil være dumt at belemre retsvæsenet med det. De har vist så rigeligt at tage sig til i forvejen. Jeg finder bare et andet sted at spise.

27 mei 2023

Bedste burger ever!

Bedste burger ever!
En strøgtur i Odense og ned i The Burger på Vestergade 55 for første gang, men ABSOLUT ikke sidste! Virkelig lækker gourmet- og Texas burger, hvor man ikke er i tvivl om friske råvare, veltilberedte grillede bøffer perfekt krydret og dertil sprøde velsmagende kartoffelbåde med det lækreste trøffel og chilli dip til!
Hvor andre burgerkæder ligger i kælderdepotet på Brandts Klædefabrik, ligger The Burger i et luksuriøst penthouse!...Tak!

20 mei 2023

Fantastisk mad.

Har fået en fantastisk burger og en endnu bedre service i jeres afdeling i Farum. Super gode og serviceminded personale.
Maden var hurtigt klar og smagte fantastisk.

Jeg kommer helt klart igen! 💪🏽 🍔

5 mei 2023

The Burger i Ringsted

The Burger i Ringsted er et fantastisk sted. God service, smilende medarbejder og en rigtig sød ung pige der betjente os. Vi fik dejlig varmt mad, der smagte godt. Hurtig betjening selvom de havde travlt. Vil helt klart anbefale stedet.

2 mei 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Første gangs købere

Første gangs købere, super lækkert, klar til tiden, den sidste manglende stjerne er for den lidt for høje pris, men måske jeg bare ikke helt har kunnet følge med de seneste par år.. Smagen var der ikke en finger at sætte på, velbekomme!

12 maart 2023

The Burger i Odense.

Virkelig god burger og deres Pommes frittes er virkelig sprøde og velsmagende. Jeg fik The Burger menuen.
Servitricen Tine er virkelig et besøg værd. Tine formår at sikre at vi føler os velkommen, hun er fuld af godt humør og har samtidig en god portion humor og et glimt i øjet. Tine er virkelig god til at sørge for at bestilling og betjeningen er helt i top også selvom det blot er en burger restaurant. Vi kan se at hun virkelig holder af sit job.
Jeg husker hende fra sidste år, hvor vi også besøgte stedet og det var samme positive gejst jeg mødte fra Tine. Tak for det! Så smagte maden bare så meget bedre.

11 maart 2023

Den i Ballerup super burger

Den i Ballerup laver super gode burger, har bestilt derfra 2 gange nu, kvalitet er helt i top, friske råvarer lækre burger med ikke for meget dressing og gode kartoffel både. Betaler gerne lidt ekstra for at få noget godt. Har bestilt 2 menuer til døren for omkring 350 og det klart det værd, kan købe 2 gange pizza med tilbehør til 300 nede på hjørnet, men vil heller give 50 kr. Ekstra for noget meget mere lækkert.

24 februari 2023

Fantastisk burgersted

Fantastiske burgere hvor alt i burgeren smager godt. Flinke medarbejdere, godt udvalg og sammensætning af burgere, og dybbelse til pommes er topklasse!

10 februari 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super

Formet burger er topklasse og betjeningen er fantastisk

27 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

15 kr for et bære mayo ??

60 kr for 4 bærer mayo!!!! er for latterligt. Har aldrig i mit liv følt mig så r.ø.v...rendtt!!! 100 kr for en burger uden tilbehør.. smager fint, men ikke prisen værd!!!

21 januari 2023

Dyrt…. Klam…..

Vi bestilte fra The Burger Sorø ventetiden var okay ikke noget der. Vi tog hjem og begyndte at spise og til min store overraskelse var min avocado råden…. Fritterne var kedelige… når det så er sagt smagte brugeren vildt godt, dog syntes jeg ikke at det var 155 kr værd….

15 januari 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.