This Cuteness

Mensen hebben zich jarenlang voor de gek laten houden door dit bedrijf die alles in China bestelde. De lange levertijden bevestigen dat. Gelukkig op tijd gezien en zelf alles besteld via Ali en temu.... Toon meer

Ik heb nu al enkele keren besteld en telkens zitten er pareltjes tussen! Gisteren hadden we onze babyborrel en onze kleine meid schitterde in haar madeliefjes jurkje! Prachtig gewoon! Ik bestel op maa... Toon meer

Helaas was 1 artikel geaccrediteert en ik keek zo uit naar de matchende meiden. Maar heel mooie kleding van goede kwaliteit en netjes verpakt. Verzending was door de drukte wat vertraagt maar dat is d... Toon meer

1. Babykledingwinkel
  2. Babywinkel
  3. Kinderkleding

This Cuteness verkoopt een breed assortiment aan hippe en unieke baby- & kinderkleding, schoenen en accessoires.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik zou het zelfs 0 sterren geven als…a

Ik zou het zelfs 0 sterren geven als het kon, kwaliteit is uiterst slecht(voor dat geld) daarna hebben zij een extra pakket geleverd(onnodig) wat ik wel terug moest sturen, daarover zijn kosten verekend toen ik hen stuurde wat er nog open stond, gaven ze aan dat alles gecrediteerd was, om vervolgens na 1,5 maand een incasso te krijgen van die kosten. Weer contact opgenomen, telefonisch zijn ze zogenaamd niet bereikbaar en ook op Instagram kan het alleen voor bestellingen, hoe onprofessioneel voor een webshop. Ze hebben ook 1 x na een week gereageerd op de mail zonder enige oplossing. De meest slecht webshop ooooit. Klantvriendelijkheid is erg slecht. Gewoon paar weken wachten op een antwoord en telefonisch contact opnemen doen ze ook niet, al met al slechte kwaliteit voor dat geld en en service ook erg slecht.

Jullie hebben niet eens de moeite genomen om echt te reageren op mijn mails. Ik heb zelf fotos gestuurd van een mail waarin duidelijk wordt aangegeven dat er niks meer open staat(dus jullie fout) als er geen inzage is in klarna dan moet je dat aangeven en niet sturen dat alles is gecrediteerd.

3 januari 2024

Beste Veerle,

Ik zie dat wij hierover al mailcontact hebben gehad. Er zijn inderdaad 2 orders verstuurd naar je, omdat je ook 2 orders kort achter elkaar hebt geplaatst. (twee aparte ordernummers). Bij beide bestellingen is gekozen voor Klarna Achteraf Betalen.

Het bewijs hiervan hebben we je toegestuurd per mail. Je hebt voor Klarna Achteraf Betalen gekozen en dit is een extern bedrijf los van ons die verder de betaling met je aangaan. Wij hebben helaas geen inzage in de status van je betaling of achterstand bij Klarna. Voor vragen hierover raden we je aan om contact op te nemen met Klarna.

Liefs,
Team This Cuteness

Pure oplichting bij retourneren.

Pure oplichting bij retourneren.
Zit al 1 maand te wachten op retour reactie en mijn geld terug en dit zonder reactie.
Ook na meerdere mailtjes nul reacties.
Schoferig en oplichterij.
Bestel niets bij deze winkel.

2 april 2024

Beste Iris,

Zou je ons je ordernummer kunnen toesturen zodat we dit voor je kunnen controleren? Je kunt ons bereiken via klantenservice@thiscuteness.nl.

Liefs,
Team This Cuteness

Super snelle levering

Super snelle levering!
De producten zijn net zoals de foto's op de website en van goede kwaliteit.
Compact verpakt en geen overbodig verpakkingsmateriaal.
Heel blij met mijn eerste aankoop hier!

27 maart 2024

top!

Leuke, betaalbare spulletjes! Snelle en correcte levering!

18 maart 2024

Algemeen tevreden

Mooie kleertjes, vlot geleverd. Net geen 5 sterren omdat de kleur soms niet helemaal overeenkomt met de foto’s/beschrijving op de website en retourneren wegens de verzendingskosten niet veel nut heeft

16 maart 2024

Zeer tevreden

Ik heb verschillende items besteld waarvan 1 dan uit stock bleek te zijn. Dit hebben ze onmiddellijk rechtgezet door het geld weer netjes over te maken en heb ik iets anders in de plaats bij besteld en beide keren is de levering binnen de 3dagen gebeurd en alle items zien ook net zoals op de foto uit. Zeer tevreden van de goede service en prijs en kwaliteit komt goed overeen!

14 maart 2024

Snelle levering. Product lijkt op de foto!

11 maart 2024

Dank je wel Annelieke!