This Cuteness

Mensen hebben zich jarenlang voor de gek laten houden door dit bedrijf die alles in China bestelde. De lange levertijden bevestigen dat. Gelukkig op tijd gezien en zelf alles besteld via Ali en temu.... Toon meer

Ik heb nu al enkele keren besteld en telkens zitten er pareltjes tussen! Gisteren hadden we onze babyborrel en onze kleine meid schitterde in haar madeliefjes jurkje! Prachtig gewoon! Ik bestel op maa... Toon meer

Helaas was 1 artikel geaccrediteert en ik keek zo uit naar de matchende meiden. Maar heel mooie kleding van goede kwaliteit en netjes verpakt. Verzending was door de drukte wat vertraagt maar dat is d... Toon meer

Ik heb verschillende items besteld waarvan 1 dan uit stock bleek te zijn. Dit hebben ze onmiddellijk rechtgezet door het geld weer netjes over te maken en heb ik iets anders in de plaats bij besteld e... Toon meer

1. Babykledingwinkel
  2. Babywinkel
  3. Kinderkleding

This Cuteness verkoopt een breed assortiment aan hippe en unieke baby- & kinderkleding, schoenen en accessoires.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen contact , maar uiteindelijk goed opgelost

Altijd mooie kleren!
Nu ontbreekt er een strikje. Klantenservice reageert nergens op. Niet op de mail, Niet op messenger en Niet op WhatsApp.
Maar....uiteindelijk heb ik een nieuw, compleet setje ontvangen. Prima afgehandeld!!

6 maart 2024

Beste Liesbeth,

Het was momenteel wat drukker. Vandaag zijn wij samen tot een oplossing gekomen. Er wordt een volledig nieuw pakje jullie kant opgestuurd en het andere pakje mogen jullie houden.

This Cuteness

Jasje besteld

Jasje besteld. Maatje groter dan normaal besteld en viel alsnog veelte klein. Vervolgens ook betalen voor het terug sturen.
Intotaal €12 verzendkosten betaald om een jasje te passen wat veelte klein valt?! Zonder dat dit vermeld word op de website. Jasje zelf kostte €20
Vind dit echt bizar slecht geregeld

1 februari 2024

Beste Nikita,

Wat vervelend dat het jasje niet past. Wanneer blijkt dat het jasje veel te klein uitvalt na het ontvangen van jouw retour, worden uiteraard alle kosten vergoed + de retourkosten.

Liefs,
Team This Cuteness

Mooi truitje voor mijn dochtertje besteld. Goede pasvorm/maat. Super snelle levering

28 februari 2024

Antwoord van This Cuteness

Wat fijn en leuk om te horen!

VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF NIET BESTELLEN!!!!

Als ik 0 sterren kon geven dan had ik dat gedaan, want 1 ster is al veelste veel voor dit bedrijf.

Aller eerst: de kwaliteit. VERSCHRIKKELIJK. Alles wordt gewoon gekocht op alieexpress en zij verkopen het door voor meer geld. Dit was ook de reden dat ik mijn gehele pakketje heb geretourneerd.

Dan komt het. Ik heb mijn pakketje geretourneerd. En zij beweren dat ze het nooit hebben ontvangen. Ik denk na iets meer als een maand hé! Ik heb nog geen bericht gehad van dat mijn retour is verwerkt. (In alle chaos van het verhuizen was dit totaal aan mij voorbij gegaan.)

Nu geven ze dus aan niks te hebben ontvangen. En vragen om mijn track en trace. Ik geef aan dit niet meer te hebben. Ik denk dat ik dit perongeluk heb weggegooid tijdens het verhuizen. Stom van mij.

Ze blijven vol houden niks te hebben ontvangen. Maar komen mij ook op geen enkele manier te gemoed. Ik heb nu betaald (81 euro) maar ik heb geen producten. Na 2 maanden bijna elke dag mailen. Helpen ze je gewoon niet. Ze negeren mails. En hebben mij zelfs geblokkeerd op instagram. Hoebedoel je kinderachtig.

Ik wil mijn geld terug!

1 januari 2024

Beste Mabel,

Bedankt voor de feedback. Voor retourzendingen hebben we een eigen online retourplatform waarmee je gemakkelijk een retourzending kunt aanmelden en een label kunt aanmaken.

Je hebt er voor gekozen hier geen gebruik van te maken en geeft aan de zending zelf retour gezonden te hebben.

We hebben tot op heden echter geen retourzending ontvangen en ook kun je ons niet van tracking informatie voorzien.

Zonder retourzending of bewijs van aflevering (tracking informatie) kunnen we de retour helaas niet in behandeling nemen.

Liefs,
Team This Cuteness

Leuke setjes voor onze zoon

Leuke kleertjes voor onze zoon. Passen goed, de maat komt overeen. Snelle levering en goede service. Bestel zeker nog een keer!

28 februari 2024

Wat leuk om te horen!

Mega mooie kleding en snel in huis!

Zulke leuke kleertjes voor de kleintjes! Helemaal verliefd op! Al helemaal met de kortingsactie waarbij ik een aantal dingen heb aangeschaft. Ook snel in huis!

Zeker blij met mijn bestelling!

23 februari 2024

Antwoord van This Cuteness

Dank je wel Emma en leuk om te horen!