Varm anbefaling til denne køreskole! Ulla og Thomas har formået at gøre teoriundervisningen vedkommende og interessant, så det har været en fornøjelse for vores søn at deltage. Ulla er som kørel... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har igennem hele mit forløb hos Thomas' Køreskole følt mig tryg og har haft den største hjælp og opbakning. Thomas, Ulla og Brian er venlige, skaber god humør i teorilokalet og tager hånd om hver... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Thomas køreskole kan klart anbefales. Køreskolens hold af kørelærer er super søde og der tages hånd om alle elever. Alt tages i det tempo den enkelte har brug for, hvilket gør man føler sig tryg hel... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Thomas’ køreskole, består af 3 utrolig professionelle, interessante og sjove kørelære. Ulla, Thomas og Brian, forstod virkeligt at gøre både teori men også kørslen, så interessant som muligt. Der var... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
En lille køreskole beliggende i Esbjerg
Contactgegevens
Sædding Ringvej 2, 6710, Esbjerg V, Denemarken
- 20269916
- thomas@thomaskoreskole.dk
- www.thomaskoreskole.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Perfekt forløb
Hyggelige, hjælpsomme og fagligt gode kørelærer, som gør meget ud af at elever har det godt og er forberedt til både køreprøve og færdsel i trafikken senere hen. Deres mørkekørsel er især et hit! En hyggelig og sjov aften med holdet og alle 3 kørelærer

Antwoord van Thomas' Køreskole Sædding
Super god køreskole med gode lærer
Jeg valgte at tage mit køreokort hos Thomas køreskole sammen med nogle venner og jeg har ikke fortrudt det. Jeg synes at kørelærene er helt fantastiske og de gør tingene nemme at forstå og hvis der er noget man ikke forstår i første omgang så er de rigtig gode til at forklare det på en anden måde så man forstår det.

En fantastisk køreskole
En fantastisk køreskole med nogle rigtig gode lærer som tager hånd om de problemer man nu har og der bliver på ingen måde hastet noget igennem man kommer ikke til prøve før man er klar
Kan meget varmt anbefales

Kan varmt anbefale Thomas køreskole
Kan varmt anbefale Thomas køreskole, vores datter havde fornøjelsen af Ulla, som er en utrolig varm, venlig og imødekommende person, der møder de unge hvor de er, støtter og guider på en professionel måde vi ikke har oplevet, set eller hørt om andre steder. Hvis kørekortet skal udvides, er der ingen tvivl om at det er her vi kommer, De varmeste anbefalinger Anders og Betina

Kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefale andre at tage kørekort hos dem.
De er nogle super dejlige mennesker som gør alt hvad de kan for at man består 1 gang..