Ook een zogenaamde bestelling geplaatst. Prijs was te veel, dus niet gedaan. Daarna een incasso, en deurwaarder. Ik ga ook een winkelwagen maken op een site. daar zet ik dan ineens een hoge prijs... Toon meer
Pas op !!! dit zijn oplichters "zeggen dat enkel zij nog kaarten hebben, vragen daar woekerprijzen voor en leveren vervolgens geen kaartjes !!!!! Contact is vervolgens niet mogelijk, reageren... Toon meer
Trap er niet in!! Grootste oplichters die er zijn. Beweren eerste rangkaarten te bezitten, die vervolgens voor het dubbele worden doorverkocht zonder stoelnummer of enige informatie. Toen ik hen hier... Toon meer
In 2011 hetzelfde oplichting praktijk…
In 2011 hetzelfde oplichting praktijk meegemaakt met ticket4u. Ik was opzoek naar kaarten voor Marco Borsato. Deze stonden in het winkelmandje bij Ticket4u. Toch even verder gezocht op internet en besloten door alle negatieve reacties het daar niet te bestellen.
Wat als volgt was. Enkele incassobureaus die brieven stuurde of ik even een X bedrag wilde overmaken voor de kaarten. Deze nooit besteld noch ontvangen. Jaren later er nog ellende mee. Snap niet dat dit bedrijf nog online kan en mag zijn.
Schijnbaar mag dit.
Ook een zogenaamde bestelling geplaatst.
Prijs was te veel, dus niet gedaan.
Daarna een incasso, en deurwaarder.
Ik ga ook een winkelwagen maken op een site. daar zet ik dan ineens een hoge prijs bij het artikel, en omdat je als klant al zover bent moet je betalen. Of je nu wel of niet het artikel wilt hebben, Ook op martkplaats, mensen die interesse hebben gelijk een rekening sturen.
wat is dit een vuile bedriegers bende…
wat is dit een vuile bedriegers bende dat tickets4u je moet daar betalen voor nooit gekregen kaarten en dat slappe zooitje van wiggers van meggelen gerechtsdeurwaarders die spelen het spel nog mee ook met die oplichters.. denk dat ik die eigenaar van tickets4u maar met een bezoek moet vereren om dat geld weer terug te halen, deze man is het doodschoppen niet waard dus echt koop nooit meer wat bij dit zooitje ongeregeld schorem,, maar er komt een tijd die minder fijn voor pleuris hond gaat zijn
Stelletje oplichters hier nooit maar dan…
Stelletje oplichters hier nooit maar dan ook nooit!!!!!! Je kaartjes kopen 20-1-2020 gebeld voor mijn kaartjes geen gehoor en lees de recensies goed het zijn gewoon oplichters hoop dat jullie naar de pest pleuris gaan door mn geld tiefus honden😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 hier je kaartjes kopen is dus geen feest en gewoon je geld kwijt!!!!!!!!! Koop nooit hier u kaartjes
Had eerder reviews moeten lezen
Kaart besteld en betaald maar niks ontvangen. Geprobeerd om in contact te komen om geld terug te krijgen maar lukt niet. Dus niet aan beginnen!
Holland zingt hazes
Ook ik heb in november 3 kaarten voor mij en mn zoons voor holland zingt hazes besteld. Voor mij een heel groot bedrag van 305 euro waar ik echt voor heb moeten sparen. Maar om de jongens iets leuks te geven dacht ik vooruit maar.
Nu 3 dagen voor het concert geen kaarten.
Heb 1 x mail gehad dat hun ze nog niet geleverd hebben gekregen en dat ze denken dat het goed komt. echt verschrikkelijk....!!!!
bedriegers
6 kaarten van 180 euro stuk besteld en betaald voor holland zingt hazes
nooit ontvangen en niemand te bereiken per mail of telefoon
nooit naar de recensies gekeken `dom van mij,
maar natuurlijk veel geld kwijt en geen kaarten
fraudeurs en niet te brgrijpen dat die site nog bestaat
bestaat er zoiets niet, zoals fraudebestrijding ?
PAS OP voor Tickets4u. Bestel hier NIKS. Maar echt NIET doen
PAS OP! PAS OP! PAS OP! Pas op voor dit bedrijf. Zij hanteren een logo van EUSTA waaruit zou moeten blijken dat zij een vertrouwd bedrijf zijn. Echter na wat doorlezen en zoeken op de website van EUSTA zelf te lezen dat Tickets4u.nl geroyeerd is als lid. Dit is niet zonder reden. Helaas ook ik deze keer erin getrapt. Kaarten besteld voor A State of Trance 23-2-2019 en nog niks mogen ontvangen. Op de website staat vermeld dat ze kaarten verkopen en na betaling via ideal per mail worden toegestuurd. Echter blijkt na betaling dat ze de kaarten niet op voorraad hebben en dat ze in bestelling staan bij de leverancier. Dit was tot 16-2-2019 dan ook de status. Dit is na het invullen van een klacht op klacht.nl gewijzigd naar Status VerzondenAfgehaald en heb ik een link mogen ontvangen waarin zij stellen dat ik de kaarten binnen 72 uur kan downloaden. Deze link werkt echt helemaal niet! Wanneer ik de link open kom ik op een pagina uit van Tickets4u waarop staat dat deze pagina niet (meer) bereikbaar is. Ik ga er dan ook nog steeds vanuit dat ik geen tickets geleverd krijg en blijft de klacht hier vermeld staan. Ondertussen blijven ze ook nu op dit moment de kaarten gewoon verkopen. Zojuist ook aangifte gedaan bij de politie wegens oplichting. Ook heb ik de bank op de hoogte gebracht van Tickets4u en bijbehorend rekeningnummer. Aangegeven dat het rekeningnummer gebruikt wordt voor oplichtingspraktijken en ook dat is nu in onderzoek bij ING. Het juridisch loket is ingeschakeld om te kijken wat zij kunnen betekenen en zagen meteen een zaak. Inmiddels verzamelt zich al een flinke groep gedupeerden zich in mijn Facebook Messenger en bereiden we ons voor op een gezamenlijke zaak tegen Tickets4u.nl. Tevens is er een gerechtsdeurwaarder ingeschakeld om het betaalde bedrag terug te vorderen. De politie was al op de hoogte echter hebben zij meer aangiftes nodig om de zaak aan te pakken dus mensen aangifte doen!! Ook diverse tv programma's aangeschreven om deze zaak op nationale televisie te behandelen.
Oplichters
Dure tickets die nooit niet aankomen. Telefonisch onbereikbaar, amper reactie op mails en als je dan antwoord krijgt ronduit onbeschoft. Oplichters zijn het!
Slecht!!!!!
In okt18 tickets voor een uitverkocht evenement voor febr19 gekocht.
Tickets zouden uiterlijk 7dagen van tevoren gestuurd worden. Niks gekregen! Geen enkele reacties op mailtjes, telefonisch een aantal keren 30min in de wacht gestaan, zonder gehoor.
In het verleden 2x tickets hier gekocht zonder problemen.
Eind november 2018 heb ik 2 tickets…
Eind november 2018 heb ik 2 tickets gekocht via Tickets4u á € 89
Zouden uiterlijk 7 dagen voor het evenement in mijn bezit zijn.
Nu, 4 dagen voor het evenement, nog niets ontvangen.
Ik vrees ervoor.....
Heb al gemaild, maar nog niets vernomen.
Als dit niet goed komt, dan ga ik aangifte doen.
Erica
Oplichters!!
Mensen trap er niet meer in!!
Dit zijn 100% oplichters.
Je krijgt geen tickets en geen geld terug.
Koop hier geen tickets
Koop hier geen tickets! Het zijn oplichters. Tickets worden niet geleverd, ze reageren niet en ze zijn onbereikbaar!
BESTEL NIETS BIJ TICKETS4U: OPLICHTING!
BESTEL NIETS BIJ TICKETS4U.
Kaartjes besteld voor Level42 in Alkmaar, Victorie. Nooit gehad, geen geld terug, ondanks mailen, sms, bellen, tientallen malen. Onbereikbaar bedrijf.
Opeens mail met belofte terugbetaling. Nooit gebeurd. En jawel, op 31-12 word gebeld met uitleg: 'Druk druk druk!' Begin dan geen eigen bedrijf denk ik dan. Weer belofte terug betalen als ik klacht verwijderd van klacht.nl. Dat is eigenlijk chantage, maar alla. Klacht verwijderd. Weer niet nakomen belofte door Tickets4u. Geen geld terug.
Zou fijn zijn als Tickets4u eens failliet gaat. Moet toch niet zoveel moeite zijn voor een of ander consumentenprogramma? Het barst van de klachten van berooide klanten. Tickets4u=oplichting.
Nooit kaarten kopen bij Tickets 4 u
2 Kaarten ruim van tevoren voor 206 euro voor Paradiso evenement gekocht via de website tickets4u, uiterlijk 24 uur voor evenement kaarten nog steeds niet gekregen zoals afgesproken, zijn telefonisch en per e-mail niet te bereiken, reageren nooit, uren in wachtrij gestaan, meerdere e-mails gestuurd, evenement inmiddels geweest, geld nog steeds niet terug gekregen, dit zijn echt oplichters, ga mijn rechtsbijstand verzekeraar inschakelen, als ik al de reviews nu op internet lees is het bizar dat het bedrijf nog steeds mag doorgaan met deze praktijken
Hallo ik heb 3 kaartjes besteld voor…
Hallo ik heb 3 kaartjes besteld voor pandemonium 215 euro. De kaartjes zouden 7 dagen voor het feest binnen komen. Ze hebben in die 7 dagen nog gewoon tickets te koop gehad op de site,? Wat ik al raar vond en ze hebben de prijs ook nog eens met 30 euro om hoog gegooid dat kunnen ze wel doen maar op een mail reageren ho maar.
Nooit weer iets van gehoord, ze werken met een vals telefoon nr valse mail adressen het officiele tel nr wat op de site staat krijg je een een professioneel keuze menu. Maar je en de wacht wordt gezet en na 3 keer een uur in de wacht te hebben gestaan er wel klaar mee bent. Deze site verdient hier heel veel geld mee. Het is een soort piramide spel met tickets.
Ondernomen acties:
Bellen diverse nr' s uren mee bezig geweest
SMSen
17 mails verstuurd
Berichten Facebook
En hier op geen reactie, dit bedrijf is bezig willens en wetens mensen op te op oplichten
En hier zo veel mogelijk geld mee verdient en er vaak door op het laatste moment nog 1 en de zelfde kaart een 10 minuten voor dat het festival begint naar 300 mensen toe stuurt zodat ze er mee weg komen maar wel 300 X gemiddeld 100euro verdienen bij elk concert dat is een 30.000 euro. Hier gaat zo veel geld in om en justitie laat het gewoon toe.
Ik hoop dat en snel actie wordt ondernomen maar aangezien de oudste klachten al 10 jaar oud zijn. Denk ik dat deze oplichters nog wel even door kunnen gaan.
NOOIT WEER
Concertkaarten Level 42 per Ideal…
Concertkaarten Level 42 per Ideal betaald. Telefonisch niet te bereiken, op mail wordt niet gereageerd. Uiteindelijk teruggebeld met belofte tickets te sturen. Mail met link naar downloaden tickets bleek niet te werken. Vervolgens bijzonder onbeschofte reactie per sms met mededeling dat ik mijn kaarten had gehad en het maar moest uitzoeken. Geen tickets, geen concert, wel betaald.
Na betaling waren tickets toch…
Na betaling waren tickets toch uitverkocht.
Heb na maanden Mn geld nog steeds niet terug!
Stelletje oplichters zijn het ...
Stelletje oplichters zijn het .... koop geen ticket bij ze !!!!
Ed sheeran kaartjes
Gewoon oplichters. Ik ga zowiezo aangifte doen