Dit bedrijf verkoop goedkope Chinese troep. Communicatie is beroerd. Je krijgt een waardeloos product voor een A merk prijs. Ze komen ook hun retourmogelijkheden niet waar
Mensen keken ook naar
Één ster is nog te veel
Één ster is nog te veel! Totale oplichters. Ga niet bestellen. De spullen komen vanuit China. Het is het geld niet waard. Retourzending moet ook naar China. Daar weten ze van niks. Ik overweeg om nog verdere stappen te ondernemen! Deze oplichterij moet stoppen.
Nooit meer Tieleman mode
Het bestelde artikel bleek veel te klein, te slecht van kwaliteit en kwam pas na weken aan. Ik heb vele malen gemaild om een retourformulier aan te vragen, en ook tevergeefs gebeld, maar kreeg geen enkele reactie.
Tieleman verkoopt mooie praatjes, slechte waar, en is een onbetrouwbaar bedrijf.
Oplichting! Let op!
Dit bedrijf verkoop goedkope Chinese troep. Communicatie is beroerd.
Je krijgt een waardeloos product voor een A merk prijs.
Ze komen ook hun retourmogelijkheden niet waar
NIET mee in zee gaan!!!
Andere schoenen geleverd gekregen dan besteld, maat klopte ook niet. Levertijd werd niet nagekomen, ik wilde order al annuleren nog voor uitlevering vanuit hun magazijn ivm langere levertijd dan gezegd, maar hier werd geen gehoor aan gegeven.
Retourneren kan alleen op eigen kosten, naar China. Dit bedraagt zo'n 60 euro minstens, meer dan mijn orderkosten dus.
Communicatie gaat erg traag.
Tieleman stelt op de website: "Als gepassioneerde kledingwinkel streven we ernaar om onze klanten een unieke en inspirerende winkelervaring te bieden." Uniek en inspirerend is het zeker; dit is hoe het NIET moet.
Ik geloof dat ik blij zou moeten zijn met de 15% korting die ze na wat gesteggel aanbieden... Dat lukt me helaas nog niet.
Pure oplichting
Veel te laat geleverd, slechte kwaliteit, anders dan op de foto, retour gestuurd naar China en nooit meer iets van gehoord.
Pure oplichters. Hier ga ik mee verder.
Oplichters
Kreeg na mijn bestelling een track en tracé die pure onzin is. Want je product komt vanuit Azië dus ookal zegt de track en trace dat het er bijna is, dat is dus niet zo. Nu heb ik na ong 5 a 6 weken mijn bestelling ontvangen. Past natuurlijk niet want het zijn Aziatische maten. Er staat op de website dat je contact met hun moet opnemen als je wilt retouren.. dat heb ik gedaan en binnen
30 dagen. Kreeg pas na een tweede mail bericht met de informatie dat ik maar 10% van het betaalde bedrag kan terug krijgen of je moet even 25 eu ophoesten om je product terug te sturen naar Azië. Daarna werd er in de mail gezegd dat ze me 15% van het betaalde bedrag kunnen terug geven. Ik ging nogmaals niet akkoord ik wil het volledige bedrag terug. Want op hun website staat verkeerde informatie en te weinig en daarom naaien ze zoveel mensen. Ik raad iedereen AF HIER TE BESTELLEN, het zijn ratten die de boel goed belazeren. En van mij zijn jullie nog niet af!
Dit is een nepbedrijf
Dit is een nepbedrijf. Het adres dat ze opgeven bestaat maar het nummer (59) is een leeg appartement. Ze hebben geen KvK nummer. Op hun site staat nergens vermeld dat de spullen uit China komen, dat je ze daar naar terug moet sturen en dat de kosten voor de koper zijn. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Ik heb ze aangegeven bij de fraudehelpdesk en aangifte gedaan bij de politie. De website moet uit de lucht worden gehaald!
Ik kreeg het na 6 weken.
Ik kreeg het na 6 weken.
Mijn huisnummer waren ze kwijt geraakt.
Ik vroeg of het gewoon terug mocht omdat ik het niet wilde hebben. Maar ze reageerden daar niet op.
De bestelde kleding leek totaal niet op de foto.
De communicatie is niet professioneel: 'Hiiiiii' beginnen ze hun email mee om maar een voorbeeld te noemen.
Ik kreeg als antwoord dat ik maar 10% cashback kon krijgen of zelf het pakket naar China moest terugsturen op eigen kosten. Bizar.
Lamp besteld bij dit "bedrijf" stond op…
Lamp besteld bij dit "bedrijf" stond op de site op voorraad maar kwam uit China. duurde bijna 5 weken, was defect aangekomen, de verkeerde maat en de verkeerde uitvoering. Tieleman reageert nu niet meer.
walgelijk
verschrikkelijke ervaring. bestel hier NOOIT van, hoe dan ook. ik had 13 november ugg-lowmel besteld, met zogenaamde 50% korting. uiteindelijk, na 95 euro, en na 6 weken wachten kwamen zij binnen (UIT CHINA). de schoenen kwamen niet eens in een doos, en het was overduidelijk nep en slechte kwaliteit. als jij voor 95 euro uggs wilt die logo’s ontbreken, er lomp uitzien en je niet eens gaan passen, ga dan vooral naar tielemans mode. nooit meer
Had ik maar eerst de reviews gelezen…
Had ik maar eerst de reviews gelezen voordat ik een bestelling zou doen, dan had ik het nooit gedaan. Precies dezelfde ervaringen als in eerdere reviews beschreven: lange levertijd, bestelling komt uit China en dit staat nergens op de site vermeld, de mails van een of andere Lotte, slechte kwaliteit van het product ( een tas, waarvan op de site stond beschreven dat ie van echt leer zou zijn maar hartstikke plastic was, op de markt zou je er hooguit 5 ipv 47 euro voor betalen) en het voorstel van de cashback of terugsturen naar China voor 25 euro. Dit stond uiteraard niet vermeld op de website. Het adres dat op de website te vinden is klopt niet, de telefoon is altijd in gesprekstoon en ‘Lotte’ is waarschijnlijk een of andere Hugo. Bij nader onderzoek staat het hele bedrijf niet bij KvK ingeschreven. Inderdaad dus je reinste misleiding, schaamteloze oplichterij. Doe aangifte van dit misdadig gedrag en bestel nooit meer iets zonder eerst de reviews te lezen
Bestel niks van Tielman mode!!
Bestel niks van Tielman mode!!! Heel slecht ervaring met Tielman mode. Ik bestelde voor kerst 2 truien en een vest, en het kwam pas na ca. 4 weken. De twee truien zagen niet uit als de truien die ik had besteld (de afbeelding op hun website) en waren van slecht kwaliteit. Ik heb dus heel veel geld uitgegeven aan truien die niks waard zijn. Verder kreeg ik nooit een antwoord op mijn emails en mijn retouraanvraag. De telefoonnummer op hun website werkt niet.
WAT EEN OPLICHTERS!!
WAT EEN OPLICHTERS!!! In December 3 paar schoenen besteld. 1 paar heb ik ontvangen en de andere 2 zijn tot nu toe nooit ontvangen. Meerdere keren met Lotte gemaild. Zij zegt dood leuk dat ik de bestelde spullen heb ontvangen. Als ik dan uitleg dat ik een paar heb ontvangen en de rest van de bestelling mis krijg ik geen reactie meer. Waardeloos. Het is dat ik een ster moet geven maar dat is het zelfs nog niet waard.
Ik heb een champagne kleurig bomberjack…
Ik heb een champagne kleurig bomberjack besteld maat 2x xl. Ik krijg zwarte bomberjack maat s. Wat is dat voor rotzooi
Dropshipping / retour op eigen kosten naar China - misleiding!!
Ik heb helaas dezelfde ervaringen als die ik hier zie staan...
Na een lange levertijd (16 dagen!), kwam de bestelde winterjas binnen. Deze bleek van slechte kwaliteit.
Retour aangemeld, krijg ik twee opties: 10% cashback of terugsturen op eigen kosten naar een pakhuis in China (a 25 euro).
Ik heb herhaaldelijk gemaild met 'Lotte' die aangaf dat dit in de voorwaarden op de website staat - dit is niet het geval. Misleiding ten top.
Ook ik ga een melding doen bij de ACM (hoe meer mensen, hoe beter!) en kijk of ik Tieleman mode op de lijst van bekende-malafide-handelspartijen van de politie kan krijgen
Echt waardeloos.
Ik heb 20 nov jas besteld 89.95
Ik heb 20 nov jas besteld 89.95
Niks gehad
Tielemanmode is LOTTE TIELEMAN
die met 2 accounts op facebook staat
Hoe kan je nog vrienden hebben als je zo de boel bedonderd
Karma Lotte
Tielemanmode.nl is DROPSHIPPING
Koop niets bij Tielemanmode.nl, is "dropshipping. goedkope Chinese rotzooi, ziet er uit als een normale site maar is DROPSHIPPING
Shipping helaas hier een jas gekocht…
Shipping helaas hier een jas gekocht dacht dat het een NL site was.
80 euro foetsie ze sturen geen retour info.
Hoop dat ik anderen kan behoeden!
Eindelijk heeft Lotte gereageerd het kom erop neer dat ik 10% kan terug krijgen van me aankoop wand de jas moet terug naar Azië.
Je kan beter op Temu iets kopen hahah.
Dit zijn jonge kinderen die snel geld willen verdienen.
Kijk aub uit!
Bewust misleidende advertentie en info op de site
In de advertentie werd een (Mr) Marvis trui aangeboden, helaas werd na een aantal weken een slechte kwaliteit trui van een Chinees bedrijf geleverd. Zoals in de voorwaarden wordt aangegeven moet je om te kunnen retourneren contact opnemen via de mail, helaas na vier mails te hebben gestuurd geen reactie. Het adres en telefoonnummer op de site van Tielemanmode zijn fake. Dit bedrijf is bewust bezig om mensen op te lichten. Ik maak hier melding van bij de ACM en Kieskeurig en hoop dat iedereen dat doet, zodat dit bedrijf wordt aangepakt
Niet kopen
Bestelde jas lijkt niet op de jas die ik besteld had, veel te klein, slechte afwerking. Geen reactie van de klantenservice op mail om te retourneren.