Één ster is nog te veel! Totale oplichters. Ga niet bestellen. De spullen komen vanuit China. Het is het geld niet waard. Retourzending moet ook naar China. Daar weten ze van niks. Ik overweeg om nog... Toon meer
Tielemanmode
Het bestelde artikel bleek veel te klein, te slecht van kwaliteit en kwam pas na weken aan. Ik heb vele malen gemaild om een retourformulier aan te vragen, en ook tevergeefs gebeld, maar kreeg geen... Toon meer
Andere schoenen geleverd gekregen dan besteld, maat klopte ook niet. Levertijd werd niet nagekomen, ik wilde order al annuleren nog voor uitlevering vanuit hun magazijn ivm langere levertijd dan g... Toon meer
Dit bedrijf verkoop goedkope Chinese troep. Communicatie is beroerd. Je krijgt een waardeloos product voor een A merk prijs. Ze komen ook hun retourmogelijkheden niet waar
OPLICHTERS!!!
Mijn dochter had schoenen besteld en ontvangen die heel anders waren als op de foto. Het moesten Ugg look a likes zijn, voor 100 euro!, maar ze leken er niet op en ook de foto's waren heel anders als de schoenen die ze ontving. En via mail geen reactie van deze winkel. Oplichters zijn het! Over de rug van hardwerkende mensen geld afhandig maken.
Oplichters
Oplichters
Ook ik dacht Nederlands bedrijf , 8 december bestelling geplaatst ,en 55 euro betaald. Tot nu toe nix ontvangen .ik ontvang ,,,,bestelling verzonden . En post nl ….uw bestelling komt er aan .
Ster …0 . WAARDELOOS
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel! Ik heb werkschoenen met stalen neuzen voor mijn vriend besteld en wat er binnenkwam zijn gewoon sneakers van hele slechte kwaliteit zonder stalen neuzen. Ze hebben op hun website staan dat ze verzenden via postnl dhl, maar bij mij stond er Yuneexpress dat is dus geen nederlands bedrijf toen dacht ik al er klopt iets niet. Ik heb meerdere keren contact gezocht en via de mail krijg ik alleen de mogelijkheid om 15% van het hele bedrag terug te krijgen dat ik ze mag houden of het retour sturen naar China voor 25 euro belachelijk!! Het telefoonnummer werkt niet wat op de website staat en het adres in Amsterdam klopt ook niet. Ik heb meerdere mails gestuurd en krijg elke keer dezelfde reactie terug van ene Lotte. Ik heb wel met creditcard betaald en heb een geld terug service bij mijn bank ingediend, ik hoop dat ik daarmee mijn geld terug krijg…heeft iemand met creditcard ook op deze website besteld en zijn/haar geld terug gekregen??
1 ster is al teveel!
Oplichting niet hier kopen!
Waardeloos product
Waardeloos product. Past niet goes.. goedkope stof. Prutspul. Ik zou er nog niet eens €0 voor geven, maar heb er helaas €30 voor betaald. Nu proberen te ruilen, maar dat zal wel gedoe worden.
NIETS KOPEN BIJ TIELEMANMODE!
OPLICHTERS
Betaald en niets ontvangen. Verder zijn ze onbereikbaar.
NIETS KOPEN!!!!!!!
Helaas.. Oplichters!
Helaas. Mijn dochter is er ook ingetrapt! Ze kocht een winterjas, blijkt het een vest te zijn. Ook haar is 10% tegemoetkoming geboden. Walgelijk om over de rug van een 16 jarige je geld op deze manier te verdienen. Wij hebben melding gegaan bij ACM
Oplichting Tieleman .mode
11 dec .2 paar laarzen besteld €89.95 kwijt .
Jammer genoeg deze ene keer niet gekeken op trustpilot .
Hier schrik je dan van .
Geen kontakt mogelijk niet per mail of mobiele nummer zogenaamd steeds in gesprek .
Track en trace blijft op 12 dec staan .
Bij yunexpress .
Als je verder zoekt kan de bestelling niet worden gevonden .
Schandalig dit !
Nederlandse winkel zogenaamd adres en gouden beloftes .
Dit is oplichting !
Wat je kan doen is de bank bellen krijg je de stappen die nodig zijn .en aangifte doen bij de poltie kan ook online
Of bij niet bezorgd.nl melding maken .
Dit moet stoppen en bestraft worden . Vandaag 2 januari 2025 de laarzen binnen gekregen .
Veel mails gestuurd en indd 2x van ene lotte mail terug met een onzinnige reaktie .
Laarzen zijn van plastik .
Ook geen zwart maar blauw gestuurd .
De bruine pasten niet eens is een kinder maat .
Kunnen zo de container in .van zeer slechte kwaliteit .schaamachtig dit .
Bijna ander halve maand onderweg vanuit china .
.MENSEN BESTEL HIER NIKS DRAMA
JE WORD OPGELICHT OF GELD IS HET NIET WAARD EN ANDERS REGELRECHTE TROEP VANUIT CHINA .
WAAR JE WEKENLANG OP MOET WACHTEN ALS ER UBERHAUPT IETS GELEVERD WORD .
Ook ik ben er dus ingetrapt
Ook ik ben er dus ingetrapt, valt hier nu iets tegen te doen? Iemand advies?
Idd 1 ster omdat geen ster niet kan
Idd 1 ster omdat geen ster niet kan, bizar dure schoenen gekocht voor een om te huilen kwaliteit neppers…. Echt niet kopen bij dit bedrijf.
Nooit iets bestellen bij Tieleman mode
Nooit iets bestellen bij Tieleman mode. Ik had een jas besteld maar lijkt op een badjas. Lijkt totaal niet op wat ik had besteld. Nadat ik een mail had gestuurd dat ik het terug wilde zenden, kreeg ik de mededeling dat dat niet kon maar dat ik 10% teruggestort zou kunnen krijgen. Verzendkosten waren nl voor een retourtje China en zou me meer dan €20 kosten. Dit ondanks er op de website staat dat de verzendkosten gratis zijn…
Het is 0 sterren waard, 1 is te hoog.
Nooit kopen bij Tieleman Mode
Nooit, nooit, nooit bij dit soort bedrijven bestellen. Ook ik ben er in getrapt! Al weken op zoek naar een bepaalde pantalon en deze leek op de site van Tieleman mode aan mijn wensen (wol, visgraat) te voldoen. Aangezien ik al weken zoekende was en blij dat ik iets gevonden had, heb ik verder niet geaarzeld en besteld (en betaald, dat laatste is vooral dom, omdat je bij betrouwbare bedrijven vaak een betaling na ontvangst kan doen). Toen ik de track & trace link ontving werd duidelijk dat dit product uit China moest komen. Pas toen kreeg ik argwaan en ben naar reviews van Tieleman gaan zoeken. Had ik dat maar eerder gedaan. Het werd duidelijk dat dit onder de categorie 'belazeren' valt. Het product werd na 4 weken bezorgd. Ik had maat M besteld, maar dit blijkt een kindermaat te zijn. Er zit geen was- of materiaal label in en voelt, in tegenstelling tot wat beloofd werd, als onprettig synthetisch materiaal. Meteen in de vuilcontainer gegooid. Een goede les geleerd.
Oplichters!
Wat een ongelooflijke oplichters! Nederlands adres (zowel online als fysiek). Broek besteld op 25 oktober, was op voorraad (en dus volgens de site binnen 1 a 3 werkdagen verzonden). Broek kostte 39,99. Verzending was op 25 november, op alle mails geen reactie. Broek komt op 21 december aan en raad eens? Lijkt totaal niet op het plaatje, maat klopt niet en komt dus gewoon uit China. Dan had ik beter bij Shein kunnen bestellen en dan had ik niet 2 maanden moeten wachten en had het me een stuk minder gekost. Denk je met een lokale winkel in zee te gaan. Jammer.
Zeer slecht corrupt koop hier niks...
Zeer slecht corrupt koop hier niks...
Jas besteld je kunt beter bij temu of shein bestellen dan hier!
Als ik vraag om geld terug zeggen ze dat ik 10% korting krijg op m'n volgende aankoop nou nooit en ever meer.... oplichters! Nu 3 weken terug besteld nog steeds niets binnen!
NOOIT HIER IETS BESTELLEN .
NOOIT HIER IETS BESTELLEN .
Zeer slecht kwaliteit en service hoef je niet te verwachten. Nemen geen telefoon op en retourzenden betekent én je spullen kwijt én je geld.
Helemaal mee eens met alle reviews
Helemaal mee eens met alle reviews. Dacht dat het een Nederlands bedrijf was maar zijn oplichters. Na 6 weken nog geen bestelling ontvangen.
100% dropshipping
100% dropshipping. Producten lijken uit Nederland te komen maar worden door Tieleman besteld bij AliExpress. Alles komt dus uit China. Rechtstreeks bestellen bij AliExpress is goedkoper en sneller. Geen reactie op e-mail. Die ene ster is er eigenlijk nog één teveel. Hier vooral niet kopen!
Waardeloos
Waardeloos. Houd zich niet aan de levertijden en ook geen reactie op mijn mails. Vage tracking uit China? Hier dus gewoon NIET bestellen.
Dit is een oplichters bedrijf 11…
Dit is een oplichters bedrijf 11 december iets besteld zeggen ze order is onderweg blijft gewoon op 12 december staan probeer ze te bellen telefoon blijft in gesprek op mails word niet gereageerd en adres na gekeken klopt ook niet dus mijn geld kwijt mensen koop niks bij dit bedrijf