Één ster is nog te veel! Totale oplichters. Ga niet bestellen. De spullen komen vanuit China. Het is het geld niet waard. Retourzending moet ook naar China. Daar weten ze van niks. Ik overweeg om nog... Toon meer
Tielemanmode
Het bestelde artikel bleek veel te klein, te slecht van kwaliteit en kwam pas na weken aan. Ik heb vele malen gemaild om een retourformulier aan te vragen, en ook tevergeefs gebeld, maar kreeg geen... Toon meer
Andere schoenen geleverd gekregen dan besteld, maat klopte ook niet. Levertijd werd niet nagekomen, ik wilde order al annuleren nog voor uitlevering vanuit hun magazijn ivm langere levertijd dan g... Toon meer
Dit bedrijf verkoop goedkope Chinese troep. Communicatie is beroerd. Je krijgt een waardeloos product voor een A merk prijs. Ze komen ook hun retourmogelijkheden niet waar
Oplichters hebben geen kvk inschrijving
12 november 3 paar uggs besteld, nou ja uggs de Chinese variant kennelijk. Maar tot op heden nog nix ontvangen. Mail wordt niet op gereageerd door Tieleman. Ik heb een yun tracking waar nix mee gebeurt wat op hetzelfde blijft staan. Tieleman heeft geen kvk inschrijving, adres waar ze zitten is een gebouw waar meerdere bedrijven zijn gevestigd en niemand weet wat van Tieleman mode af daar. Kortom opgelicht en geld kwijt.
Beste mensen,
Beste mensen,
Ik sluit me hierbij aan.
KOOP NOOIT BIJ TIELEMAN MODE.
ik had leren laarsjes besteld,en kreeg ze van PLASTIC.
Lijkt totaal niet als op de foto's
Alle goederen komen uit china!!
Als het aankomt dan heb je geluk,maar owee als je het uitpakt.
In 1 woord BAGGER!!!!!!!
Je kan ze niet berijken wat je ook doet.
PURE OPLICHTING!!
WEES GEWAARSCHUWD BESTE MENSEN, KOOP HIER NIKS!!
Site misleidend, wel geleverd
Ondanks lange levertijd (achteraf gezien dropshipping) wel geleverd en product is precies zoals verwacht. Fijn als het duidelijker op de website zou staan.
Oplichting
Na 1.5 week nog geen bevestiging ontvangen, wel betaald. Telefonisch en per mail onbereikbaar. Ik ben bang dat er niks meer komt... Bestel hier dus nooit meer..
Oplichters
Oplichters. Kleding komt niet aan. Dit is een dropship website!
Zelfs 0 sterren
Zelfs 0 sterren!
Dit website is een grote scam !!!
Telefoonnummer werkt niet en niemand neemt de tijd om een e-mail terug te sturen!
Helaas 95€ kwijt , voor de nieuwe UGG sneakers . Langer dan 3 weken geleden besteld en kreeg niks !
Ik hoop dat ze opgepakt worden die hufters !
Wat een k.
Wat een k.. bedrijf, ze denken klanten binnen te halen.
Maar ze verzenden het artikel niet,
Dus vooraf betalen, en niks ontvangen.
Geen reactie via de mail en telefonisch niet bereikbaar.
Dat dit soort kl... bedrijven kunnen promoten en kunnen bedriegen.
Dat zending onderweg is op een gezonken schip. MENSEN KOOP NIET BIN THIELEMAN, DE OPLICHTERS.
Bestel hier niks!
Bestel hier niks! Bestelling na 2 weken geleverd gekregen omdat dit een dropshipping site is, die rommel levert uit China. Het telefoonnummer op de website bestaat niet. Het rokje wat ik heb besteld heeft een slechte kwaliteit, slechte pasvorm en de maat S valt heel groot.
Bestelling gedaan niet ontvangen
Bestelling gedaan niet ontvangen.
Contact formulier ingevuld geen reactie. Telefoon wordt nooit opgepakt.
Bestelling wel ontvangen een maand later.
Niet kopen bij Tielenmanmode!!
Slecht tot geen contact, hele slechte producten uit Azie en retour beleid komt erop neer dat je zelf voor de kosten naar land van productie op kan draaien!!
Mensen doe dit niet aub
Mensen doe dit niet aub, zijn oplichters!
Dit is geen winkel maar dropshippers, komt je bestelling als die al komt uit China. Kwaliteit lijkt nergens op.
Aangifte politie doet niks maar nietbezorgd.nl nemen actie. Geld kwijt in ergste geval maar wij willen mensen waarschuwen!!!
Dropshipper zonder enkele toegevoegde…
Dropshipper zonder enkele toegevoegde waarde. Accepteren geen retouren (stuur zelf maar op naar China) wees gewaarschuwd
Ik ben wel tevreden
Ik kwam er later pas achter dat tieleman een dropshipping website was. Bezorging duurde ruim 2 weken. Ik heb de kopie van de ugg lowmel gekocht. Deze heet op hun site nola sneaker. Maar ze zien er wel uit zoals het op hun website staat. Ik ben blij dat ze passen zodat ik dat gedoe met terugsturen niet heb. Ik kreeg netjes een link zodat ik het pakket kon volgen. De sneakers zijn wel lomp. Ik heb de echte nooit gezien dus ik kan niet beoordelen of deze dan lomper is in vergelijking met de ugg lowmel. Maar ze zijn prima gevoerd en zitten heerlijk. De schoenen zijn een stuk goedkoper dan de orginele dus ik ben er tevreden mee.
Vuile klootzakken
Vuile klootzakken! Oplichters! Ik ben erin geluisd door deze zieke mensen!!! Geld weg! Niks kopen!!!
Het zijn oplichters!!
Het zijn oplichters!!! Ze zijn niet bereikbaar. Niet via de mail en ook niet via de telefoon.
Geen reactie op mails
De verkoper heeft mij helaas de verkeerde kleur jas opgestuurd. Hierover heb ik een mail met bewijs naar de verkoper gestuurd. Op mijn mails wordt niet gereageerd. Dit is een oplichter, vooral niet kopen.
Oplichters besteld betaald en dan krijg…
Oplichters besteld betaald en dan krijg je een e-mail en voor de rest niks
Slecht namaak ik dacht echte gekocht te…
Slecht namaak ik dacht echte gekocht te hebben ugg gewoon troep uit china wil je retour doen krijg je geen antwoord meer bah bestel hier niet je kan beter iets meer kwijt zijn
Oplichterij!!
Oplichterij!!! Producten komen uit China, na drie weken nog steeds niets ontvangen. Niet kopen!