Jeg har i alle mine 46 år blevet behandlet på klinikken af Peter og Co. Med største High perfomance og følt mig behandlet som noget helt unikt. Altid smilende og imødekommende personale der kan sit... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Venlig og behagelig service. Altid god information om hvad der skal foregå under behandlingen. De laver det som er nødvendigt, og er gode til at se tiden an og ikke udføre nogen behandlinger forhaste... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Venlige tandlæger og -plejere. Ejeren af klinikken var sågar inde og hilse på og stille et spørgsmål. Deres mål er først og fremmest at du som kunde har en god oplevelse. Mit indtryk var, i modsætning... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
For 25 år siden fik jeg anbefalet Tillges tandlægeklinik. Jeg havde tandlægeskræk. Men dette er gået fuldstændig over. De er så søde, nænsomme og dygtige. Alt fungerer, og arbejdet er i fuldeste orde... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Nørrebrogade 148, 2200, København N, Denemarken
- peter@tillge.dk
- www.tillge.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Professionel og sød personale
Professionel og sød personale, behandlinger til rimeligt pris. Vil sagtens anbefale til alle.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Godt personale og go service

Rigtige kompetente medarbejdere
Rigtige kompetente medarbejdere.
Yderst tilfreds med min tandlæge Peter Tillge.

Den bedste tandlæge
Den bedste tandlæge, jeg nogensinde har haft. Kan anbefales 👍😄

Klar anbefaling!
Havde en rigtig god oplevelse hos Tandlægerne ved Runddelen. De er både søde og enormt kompetente.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Den omsorg og forståelse for tandlæge…
Den omsorg og forståelse for tandlæge skræk, er fantastisk.
Søde og professionelle.
Tak for jer...

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Personale som er kompetente /lyttende…
Personale som er kompetente /lyttende og imødekommende

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Det er en fantastisk klinik
Det er en fantastisk klinik. Både utrolig søde og dygtige medarbejdere - og har altid styr på hvem man er og har læst ens journal, inden man sætter sig i stolen. Der er en særlig hjemlig stemning.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
De var super venlige og ærlige.
De var super venlige, ærlige og venlige.

Indbydende personale
Indbydende personale. Professionel og indsigtsfuld tandlæge. Kommunikativ og informerende.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Rigtig god oplevelse hos tandlægen
Rigtig god oplevelse hos tandlægen. Professionel, grundig og altid venlig behandling.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
God behandling og venligt personale.
God behandling og venligt personale.

Blev behandlet af Simone
Blev behandlet af Simone. Jeg har overfølsomt tandkød og isninger i tænderne som gør en tandrensning besværligt. Simone var hurtig og dygtig , det gik smertefrit. I det hele taget klinikken har dygtige personale , venlige og imødekommende. Og god gamle Peter er en super tandlæge ☺️

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
God kommunikation og hensyn til kunden

Trygt og godt
Trygt og godt. Oplysende, tålmodigt og generelt bare et virkelig rart sted at komme.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Er kommet i klinikken i mere end 30 år.
Er kommet i klinikken i mere end 30 år.
Bliver altid mødt af fagligt dygtige tandlæger og tandplejere.
Tryg og behagelig atmosfære.

Altid en hurtig og venlig personale
Altid en hurtig og venlig personale
Jeg er kommet i klinikken i over 50 år.
Så jeg kan kun anbefale den tandlæge.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Altid super service hos Peter og hans…
Altid super service hos Peter og hans professionelle ansatte. Jeg har nu fået lavet tænder mm hos Peter igennem 28 år og er der nok også de næste 28. Stor anbefaling herfra.