Jeg har i alle mine 46 år blevet behandlet på klinikken af Peter og Co. Med største High perfomance og følt mig behandlet som noget helt unikt. Altid smilende og imødekommende personale der kan sit... Toon meer
Venlig og behagelig service. Altid god information om hvad der skal foregå under behandlingen. De laver det som er nødvendigt, og er gode til at se tiden an og ikke udføre nogen behandlinger forhaste... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Venlige tandlæger og -plejere. Ejeren af klinikken var sågar inde og hilse på og stille et spørgsmål. Deres mål er først og fremmest at du som kunde har en god oplevelse. Mit indtryk var, i modsætning... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
For 25 år siden fik jeg anbefalet Tillges tandlægeklinik. Jeg havde tandlægeskræk. Men dette er gået fuldstændig over. De er så søde, nænsomme og dygtige. Alt fungerer, og arbejdet er i fuldeste orde... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Nørrebrogade 148, 2200, København N, Denemarken
- peter@tillge.dk
- www.tillge.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Yderst tilfreds.
Hej
Jeg er yderst tilfreds med at have denne klinik. De er super søde og imødekommende. og meget forstående omkring min situation. De laver et godt arbejde. Kan kun sige positive ting omkring at gå hos dem.
Mvh Rikke Viftrup Tholstrup

Super søde og dygtige.

Verdens bedste tandlægeklinik
Jeg havde knækket et stykke af min tand. Den blev lavet så perfekt, at det nærmest er en velsignelse at uheldet skete. Det er ren fornøjelse at gå til tandlæge. Alle er så venlige og dygtige. Verdens bedste tandlægeklinik.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Altid venligt og kompetent personale
Altid venligt og kompetent personale. Underligt at man skal skrive at man nyder at gå til tandlægen!

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Bedste tandlæger jeg nogensinde har…
Bedste tandlæger jeg nogensinde har haft. Hjælpsome, professionelle og med konkurrence dygtige priser. Kan klart anbefales.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Bedste tandlæge og team i byen
Jeg er så glad for at gå til tandlægen hos Peter og resten af det meget kompetente hold.
Jeg er ret nervøs inden jeg kommer men bliver altid overrasket over hvor professionelt og roligt det forgår og jeg er altid kommet ud med en positiv oplevelse efter en behandling.
Jeg giver hermed mine store anbefalinger videre ✨✨✨✨✨

Super god behandling
Ingen ventetid
Grundig eftersyn og i det hele taget god behandling som sædvanligt

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Jeg er glad for min tandlæge og er…
Jeg er glad for min tandlæge og er kommet her i mange år. Personalet er rigtig søde, og de gør det altid til en rolig og god oplevelse, selv om jeg er lidt bange for tandlæger.

Bedste tandlæge
Bedste tandlæge, kan klart anbefales
Kompetent personale med et smil, troværdig sted at blive kunde.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
I trygge hænder på runddelen
Altid en professionel, fin og omsorgsfuld behandling. Jeg er kunde gennem snart 40 år.

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Jeg glæder mig hver eneste gang
Jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal til tandlæge 🌼 Det er som at være en del af "tandlæge-familien", som har givet mig en tryghed i hver eneste behandling. Jeg har gået her i 36 år og er imponeret over, at al udstyr er tip-top, ligesom personalet alting er veluddannede, smilende og hjælpsomme. Kan varmt anbefales ✅

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Gode og professionelle mennesker hele…
Gode og professionelle mennesker hele vejen rundt.

Fremragende behandling
Fremragende behandling. Venligt personale. Topmoderne udstyr. God kommunikation. Har anbefalet til alle jeg kender og hele min familie er patienter hos jer.

Perfekt sted
Lige fra jeg startede i 1984, har det altid været en fornøjelse at komme her, personalet er alt imødekomne med et smil, og de er utrolig kompetente

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Har været kunde i + 25 år og har altid…
Har været kunde i + 25 år og har altid fået en super god behandling til en fornuftig pris! 🕺👍

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Jeg er blevet godt behandlet i mange…
Jeg er blevet godt behandlet i mange mange år og har kun godt at sige om klinik og personale!

Antwoord van Tandlægerne ved Runddelen
Man bliver mødt med venlighed hos…
Man bliver mødt med venlighed hos personalet i receptionen, de er simpelthen så søde.
Så ind til tandbehandling, hos en rigtig dygtig og sød tandlæge.
Så kan det ikke andet, end blive en meget positiv oplevelse.
Smil til jer alle på klinikken fra Bente