1. Reclamebureau

TintTotaal Sign & Print - Allround signbedrijf en reclamebureau Maak jouw merk zichtbaar met Tinttotaal – specialist in autoreclame, gevelreclame, raamfolie en belettering op maat. Vrijblijvende offerte.

3,5

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Ramen tinten

Vanochtend mij auto ramen laten tinten bij TintTotaal, vriendelijk en behulpzaam personeel + goede uitleg erbij gekregen. Er werdt mij verteld dat het ongeveer 3 uur zou duren en of ik wilde blijven wachten of dat ik later terug zou komen. Ik ben in de wachtruimte gaan zitten met een kop koffie en na een uur en 3 kwartier werdt mij al verteld dat de auto klaar was. Samen met iemand van het personeel even een rondje gelopen om de auto en uitleg gekregen over de nazorg.

Dankjulliewel medewerkers van TintTotaal. Ik ben onwijs tevreden

25 februari 2025

Antwoord van TintTotaal Reclame

Wat leuk om te lezen dank u wel voor uw positieve woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat én met de service van ons team.

We wensen u veel plezier met uw getinte ramen en zien u graag terug bij een volgende behandeling of project.

Team Tint Totaal

Rondom ramen laten tinten van mijn 5…

Rondom ramen laten tinten van mijn 5 serie. Alles zeer netjes en volgens afspraak gedaan en geleverd. Je merkt echt het effect van de Xpel XR als je onder het zonnetje staat. Super blij met het eind resultaat!

20 augustus 2024

Team Tint Totaal

Ik heb recent 28-05-2024 mijn Mercedes…

Ik heb recent 28-05-2024 mijn Mercedes naar hun gebracht voor een Chrome delete rondom de auto, ik kon snel mijn auto kwijt bij hun en het was ook binnen de tijd wat we hadden afgesproken klaar. Ze werken erg netjes en de service/communicatie is er goed geregeld top bedrijf zou het zeker aanraden

28 mei 2024

Antwoord van TintTotaal Reclame

Hartelijk dank voor uw positieve review en het vertrouwen in ons team! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie, service en het eindresultaat van de chrome delete.

We wensen u veel rijplezier met uw Mercedes en zien u graag weer terug bij TintTotaal!

Team TintTotaal

Bedankt voor het plaatsen van de super…

Bedankt voor het plaatsen van de super mooie stickers super netjes echt een aanrader

7 februari 2024

Antwoord van TintTotaal Reclame

Dank u wel voor deze mooie woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat en de plaatsing van de stickers. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Toppers

k heb net mijn auto laten voorzien van nieuwe PPF. Tinttotaal heeft dit prachtig geplaatst en mijn auto ziet er weer als nieuw uit.Het inplannen van de auto ging heel makkelijk en de klantvriendelijkheid is top. Ik kan iedereen tinttotaal aanbevelen!

12 juni 2023

Antwoord van TintTotaal Reclame

Wat leuk om te lezen, dank u wel voor uw positieve review! Fijn dat u zo tevreden bent over het resultaat én de service. We wensen u veel plezier met de vernieuwde look van uw auto en zien u graag weer bij TintTotaal.

Team TintTotaal

Ik heb een fijne samenwerking met hen…

Ik heb een fijne samenwerking met hen gehad voor de belettering van mijn etalageramen. Het is mooi aangebracht en her werd allemaal vlot afgehandeld en ze kwamen ook zelf met ideeën.

Het enige minpuntje vind ik is dat ze niet hebben voorgesteld de belettering aan de buitenkant aan te brengen voor een betere zichtbaarheid. Nu spiegelen de ramen zodat je het haast niet kunt lezen tenzij je er recht voor staat

11 december 2022

Beetje nare smaak gekregen.

Beetje nare smaak gekregen.. .dakrails en raamlijsten ontchromen..op advies van medewerker spiegelkappen ook zwart wrappen...op dag van brengen wilde ik toch afzien van het wrappen van de spiegelkappen..kon niet meer !!!..want was al voorbereid!!...heel vreemd !...en een ander bedrijfpand zou ook niet gek zijn...dan hoef je niet tot 17.30 te wachten tot alle auto's klaar zijn .me ramen tinten laat ik iig ergens anders doen ..

19 september 2022

Beste Ron,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat u met een minder goed gevoel bent weggegaan.

Het klopt dat de spiegelkappen al waren voorbereid op het moment dat u aangaf hiervan af te willen zien. Op dat punt was het proces al gestart en waren er kosten gemaakt, vandaar dat dit niet meer kosteloos kon worden geannuleerd.

Wat betreft de wachttijd: wij plannen werkzaamheden zodanig dat alle voertuigen op dezelfde dag kunnen worden afgerond. We begrijpen dat dit soms wat langer kan duren en nemen uw opmerking hierover zeker mee.

We waarderen uw terugkoppeling en hopen dat we in de toekomst alsnog uw vertrouwen kunnen terugwinnen.

Mooie raamfolie aangebracht door Tinttotaal

Mooie raamfolie aangebracht door hun(goed team). Ziet er prima uit en geen fel licht meer. Ik moest nog een dag wachten met raam bedienen en de zweem en swirl zouden de komende week verdwijnen. Dat ga ik nog zien. Maar prima service ondanks dat t personeel op vrijdagmiddag aardig vermoeide uitstraling had(warm en zon), maar bij mijn vertrek daar kon er wel een hartelijke lach van iedereen af. TOP! Dank jullie wel, Danny
Nu dag 2 en inderdaad de folie ziet er nog wat strakker uit zoals ze al zeiden.
Wil binnenkort ook de voorruit zonwerend laten maken, maar dan met Prime XR voor meer filtering van zonlicht.
3e dag: smiddags ramen bediend en inderdaad no problems!

2 september 2022

Ik heb een extreem slechte ervaring met…

Ik heb een extreem slechte ervaring met deze partij. Ik heb mijn auto daar gebracht voor een volledige Xpel behandeling: een Aston Martin DBS Superleggera, spiksplinternieuw.

Ik plaats de review als waarschuwing voor andere mensen die hun auto daar willen doen: Zoek een betrouwbaardere partij uit. Het resultaat van de wrap is echt om te janken. Op elk vlak zit wel iets los of zitten bubbels onder de folie. De eerste vlakken laten na een snelwegrit al los. Het ergste is dat er ook nog bijkomende schade is en Procarwrap geen enkele verantwoordelijkheid neemt. Ik heb mijn ervaring opgesomd hieronder, ik kan helaas geen link naar de video plaatsen op trustpilot.

- Afspraken nakomen was erg moeilijk. In de planning zou de auto al een week eerder klaar zijn, maar na bellen zou de auto op een vrijdag klaar zijn, maar we werden die vrijdag toch gebeld of het toch maandag kon worden. Uiteraard geen probleem, echter werd het niet maandag, maar pas weer donderdag dat de auto "klaar" was. Dat het langer duurt is niet zo erg, maar steeds beloven dat het af is en uitstellen is vervelend. Al helemaal als dan het resultaat niet goed is.
- Heel veel foto's en video's op de Instagram kanalen van dit bedrijf. Ze hadden beter wat minder foto's kunnen nemen en iets meer hun best kunnen doen op de wrap.
- Er hebben verschillende mensen in de auto gezeten en de auto is verschillende keren onnodig gestart, veelal voor video's. Een aantal van die video's stonden gewoon online op andere Instagram accounts van bezoekers. Het is een auto van een klant en die hoor je ook zo te behandelen en ik mag hopen dat ze hier in de toekomst duidelijke interne regels voor maken.
- De wrap is heel slecht, hij werd geleverd met delen op de motorkap die gewoon echt los zaten nog. Nu na een paar weken (het zou namelijk wel wegtrekken na één a twee weken volgens Procarwrap) is het alleen maar slechter. Op elk deel vind je stukjes die los zitten of zelfs gewoon weggesneden zijn. De hele auto zit onder de bubbels, de folie op het dak laat al los.
- De emblemen zijn allemaal losgehaald voor de wrap, maar niet meer goed vastgeplakt. De "superleggera" woorden op de motorkap zitten los, de letters "ASTON MARTIN" achterop zitten ook niet meer goed vast.
- De deuren zijn niet meer mooi uitgelijnd, er is duidelijk te veel kracht gezet tussen het raam en de deur om de wrap goed te krijgen, ik heb dit door de dealer weer moeten laten herstellen.
- De achterklep hetzelfde probleem, deze kraakte zelfs helemaal als je hem open en dicht deed, er lijkt wel met grof geweld gewerkt te zijn.
- Procarwrap geeft nu aan het te willen herstellen, maar had het zo nooit mogen opleveren en moet ook begrijpen dat ik na deze ervaring mijn auto daar echt niet meer durf neer te zetten.

Dus nogmaals, breng je auto hier in ieder geval niet voor Xpel.

8 juli 2021

Beste BB,
Wij vinden het vervelend om te lezen dat u deze ervaring beschrijft, maar deze review lijkt niet betrekking te hebben op TintTotaal. Wij voeren géén PPF werkzaamheden uit onder de naam Procarwrap, noch hebben wij een Aston Martin DBS Superleggera in behandeling gehad.

Het lijkt erop dat deze ervaring bij een ander bedrijf heeft plaatsgevonden. Wij willen Trustpilot vriendelijk verzoeken om deze review te verifiëren of te verwijderen, aangezien deze niet over Tint Totaal gaat en dus misleidend kan zijn voor andere lezers.

Team TintTotaal

Na de eerste keer 'gevangen' door het wrappen :)

Na het wrappen van de grill van mijn VW Tiguan nog 2 keer! geweest om andere delen van mijn auto ook te laten wrappen. Logo voor én achter en ook de emblemen op de zijkant van de auto. De emblemen bleken toch meer werk dan verwacht en dan nog word je geattendeerd op een mogelijke korting, top Louise! Echt méér dan tevreden, over de klantvriendelijkheid én de kwaliteit!!

2 december 2020

Een Misverstand.

TintTotaal heeft mijn klassiek Porsche ruiten getint. Door een misverstand hebben ze twee klein ruiten niet gedaan, niet op de werk bestelling gedaan. Toen de eigenaar had begrepen wat er gebeurd was, heeft hij het meteen recht gezet de volgende dag.
Goed gedaan.
Eerlijkheid is "good business" , en is altijd door klanten gewaardeerd.
5 sterren.
Albert Scott
Santpoort Zuid

13 november 2020
Reviews in alle talen tonen. (16 reviews)