Tørring VVS & Pejsecenter A/S Reviews 7

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling

Har kun positivt at sige om Tørring VVS. Fantastiske medarbejdere, som inddrager en undervejs i hele byggeprocessen (nybyg) og hellere ringer engang for meget, for at sikre sig, at alt er som det skal være. Svarer med det samme, hvis man har spørgsmål til noget. Ville til hver en tid anbefale dem til andre :)

28 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan desværre kun anbefale at holde sig væk

Jeg kan desværre kun anbefale at holde sig langt væk fra Tørring VVS. Vores oplevelse med dem har været en af de værste, vi har haft i forbindelse med køb af VVS-produkter. Det hele begyndte for omkring 6 år siden, da vi byggede vores hus, og vi var tvunget til at bruge Tørring VVS gennem entreprenøren, vi samarbejdede med.

Allerede fra starten blev vi mødt med en uacceptabel arrogance, som vi heldigvis ikke har oplevet andre steder. Når der har været problemer eller fejl, har vi stort set aldrig fået nogen hjælp eller støtte fra firmaet. Det er vigtigt at nævne, at da vi endelig fik en tekniker ud, var han flink og løste problemet, men det ændrer ikke på vores overordnede indtryk.

Vores konklusion er, at problemet ligger hos ledelsen og ikke de enkelte medarbejdere. Vores råd er derfor at finde en anden leverandør og undgå den frustration, vi har oplevet.

1 augustus 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Quite expensive compared to the others.

Quite expensive compared to the others.
On top of that they tried convincing me to take a more expensive machine because that is legal… and not the machine I wanted because apparently that one does not reach the standards nowadays which is not so true… I just got it installed by other company for cheaper price and approved and everything :)

20 april 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Indtil videre har vi været godt…

Indtil videre har vi været godt tilfreds med den VVS 'er som kom for at skifte vores termostater og som vi fik lavet aftale med, at han skulle komme og flytte en radiator i forbindelse med en køkkenudskiftning. Men, da jeg så ringede og bestilte en som kunne komme ud og ordne en utæt slange til en opvaskemaskine, fik jeg svaret "vi opretter et arbejdskort" .Nu er der gået 3 uger uden respons :-(

22 september 2020

Tørring VVS og Pejsecenter - 300 % avance på fittings

Jeg har for nylig haft Tørring VVS og Pejsecenter til at tilkoble noget gulvvarme i en tilbygning.
Da jeg modtog deres faktura, kunne jeg til min store rædsel konstatere, at deres avancer må almindelige fittings var på op til 300 % i forhold til ex. priserne hos VVS-eksperten.dk med flere.
Som eksempel kan nævnes en Pex-kobling 20 mm. Pris pr. stk. inkl. moms hos Tørring VVS og Pejsecenter 243,75 kr. Pris hos VVS-eksperten for samme produkt 70,75 kr. Og jo, kvaliteten er helt ens ifølge VVS-eksperten, som også leverer til VVS branchen.
Jeg henvendte mig til Tørring VVS og Pejsecenter for at spørge, om ikke der var gået noget galt, men hørte aldrig fra dem. Nu er det ikke sådan, at de horrible avancer kan forklares ved lavere timeløn eller lignende. Der er ganske enkelt tale om en ”alternativ” måde, at drive forretning på. Problematikken har tidligere været berørt bl.a. af DR kontant. Men jeg må i alt fald konstatere, at det ikke har haft nogen effekt. Men nu er mands minde jo også kun 8 dage.
Selvfølgelig skal en virksomhed tjene penge. Men 300% i avance på almindelige fittings, ligger langt over hvad der er rimeligt.
Anbefaling: hvis du vil have dette firma til at lave VVS arbejde for dig, så anskaf selv de nødvendige materialer eller/og aftal en pris på forhånd. Selv når der er tale om enkle opgaver.

20 februari 2015

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.