Toeslagen-aanvraag heeft onjuiste gegevens aan Belastingdienst doorgegeven, waardoor ik teveel zorgtoeslag ontving. Moet nu ineens bijna € 2.000 terugbetalen. Op mijn klacht bij de organisatie werd ni... Toon meer

Dikke vette oplichters!!!!!!!!! Schaam je diep Dat jullie lekker kunnen slapen Willens en wetens mensen zo hun geld aftroggelen Vraag nooit hier je toeslagen aan bij dit malafide bedrijf... Toon meer

Wie snapt dit toeslagen systeem nog? Ik ben gaan samenwonen, dus huurtoeslag stopgezet. Voor de zekerheid contact gehad met toeslagen-aanvraag.nl en volgens hun blijkt het dat ik toch nog wel huurtoes... Toon meer

Deze site werd bij mij als eerste weergeven door Google dus ik dacht het zit wel goed. Ik wil toeslagen aanvragen krijg ik achteraf ineens een rekening can 39 administratie kosten... ik krijg nu probl... Toon meer

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Alternatieve financiële diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Toeslagenaanvraag.nl biedt u een eenvoudige manier om uw toeslagen aan te vragen zonder Digi-D. Binnen 2 minuten weet u direct of u geld terugkrijgt.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,0

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Begin oktober huurtoeslag aangevraagd…

Begin oktober huurtoeslag aangevraagd via deze organisatie maar tot dusver (januari) nog niets ontvangen. Je kan alleen met ze communiceren via mail (wat alles bemoeilijkt), toen ik om een telefoonnummer vroeg kreeg ik het nummer van de belastingtelefoon (ook prima, want daarna heb ik alles rechtstreeks met de belastingdienst geregeld). Elke keer als ik mail zeggen ze dat het 'in verwerking is' en dat het even kan duren. Toen ik eenmaal de belastingtelefoon had gebeld bleek ook nog dat alle gegevens die deze organisatie had aangepast, niet klopte..

13 januari 2022

Gewoon goed

Ik ben gaan samenwonen en ik heb toen huurtoeslag stop gezet. Bij navraag en controle door toeslagen-aanvraag bljjkt het dat wij toch nog huurtoeslag kunnen krijgen, de helft bijna minder maar nog steeds recht hierop.

4 januari 2022

Oplichters

Oplichters. Moet 45 euro voor niets betalen. En kan dit ook niet annuleren wat onzin is. Deze site komt bovenaan te staan. Moet gewoon via de belastingsdienst doen. Nu maar kijken wat ze met mijn gegevens gaan doen.

22 december 2021

Fantastisch!!

Hallo schrijf nooit een review maar vind het nu wel noodzakelijk. Volgens mijn huisbaas zou ik geen recht hebben op huursubsidie en volgens toeslagen-aanvraag.nl weer wel. Na wat uitzoekwerk en hulp van toeslagen-aanvraag.nl heb ik toch huursubsidie gekregen. Mijn dank is groot!!

11 december 2021

Super!!

Door mijn echtscheiding in april 2020 besefte ik me pas recent dat ik mogelijk huurtoeslag kan krijgen. De huurtoeslag aangevraagd en deze is vandaag toegekend. Toeslagen-aanvraag gaf ook aan dat ik meer huurtoeslag kan krijgen dan ik heb aangevraagd. Dat is erg fijn om te weten en dat is ook de reden dat ik het hier heb laten regelen. Dit zijn toch zaken waar ik geen weet van heb.

Ik zie dat er mensen zijn die snel van oplichters spreken, maar lees je eens een keer in...

7 december 2021

Oplichters!

Onzin, ik klikte per ongeluk op deze site, omdat deze als eerste op google verschijnt. Heb de aanvraag ingediend, nergens wordt vermeld dat ze kosten in rekening brengen, je geeft ook geen akkoord voor een afschrijving, maar ze doen het toch 40 euro voor iets wat eigenlijk gratis is. En nu maar kijken of de aanvraag daadwerkelijk is ingediend en wat ze met alle privacy gevoelige data gaan doen.. Contact is alleen via email mogelijk, en daar wordt uiteraard niet op gereageerd. Laat je niet oplichten, gewoon opletten als je een toeslag wil aanvragen en het via de belastingdienst doen.

6 december 2021

Dit bedrijf heeft een probleem opgelost…

Dit bedrijf heeft een probleem opgelost met de huurtoeslag die ik eerder zelf had proberen te regelen op mijn toeslagen, maar telkens mislukte. Na 2 maanden besloten om dit bedrijf in te schakelen. Het is ze wel gelukt en daar ben ik blij om.

4 december 2021

Op deze site huurtoeslag ingediend

Op deze site huurtoeslag ingediend. Ik heb hiervoor contact gehad of ik uberhaupt wel huurtoeslag kan krijgen ik werk 2 dagen in de week en ik heb een 23 jarige zoon die sinds kort ook bijverdiend. Mijn dochtertje telt niet mee. Dit is netjes beantwoord en heb een berekening gekregen en ik kan de huurtoeslag terugkrijgen vanaf 1 januari. Blijkbaar heb ik al jaren recht op huurtoeslag maar dit wist ik niet. Ik dacht dat je alleen huurtoeslag kon krijgen als je werkeloos bent of in de uitkering zit door omstandigheden.

29 november 2021

Onzin

Onzin, m'n dochter klikte per ongeluk op deze site, omdat deze als eerste op google verschijnt. Heeft de aanvraag ingediend, nergens wordt vermeld dat ze kosten in rekening brengen, je geeft ook geen akkoord voor een afschrijving, maar ze doen t toch 40 euro voor iets wat gratis is. En nu maar kijken of de aanvraag daadwerkelijk is ingediend en wat ze met alle privacy gevoelige data gaan doen..Contact is alleen via email mogelijk, en daar wordt uiteraard niet op gereageerd. Laat je niet oplichten, gewoon opletten als je een toeslag wil aanvragen en t via de belastingdienst doen.

29 november 2021

Helemaal geen ster

Helemaal geen ster, aanvraag gedaan voor zorgtoeslag 18 jarige dochter, wat gratis is, maar in Google zoekmachine kom je uit op deze site, blijk je achteraf met een rekening van E39,- te zitten wat eigenlijk gratis is voor aanvraag zorgtoeslag. Voor de volgende die zoekt, ga direct naar de site van de belastingdienst!!!!!! Dat scheelt je E39,—

15 november 2021

Helemaaal primaaaa

Hier zorg toeslag aangevraagd in september. Had ook een bericht gekregen dat na een controle meer zorg toeslag kon krijgen dan ik had ingevuld. Komt wel van pas in deze tijden weet je wel

13 november 2021

Huurtoeslag

Huurtoeslag aanvraag gedaan en daarna 2x update gekregen en 1x een brief. Weet nog niet of ik de huurtoeslag op tijd ga krijgen maar het ziet er positief uit.

9 november 2021

Is dit jouw bedrijf?