Toeslagen-aanvraag heeft onjuiste gegevens aan Belastingdienst doorgegeven, waardoor ik teveel zorgtoeslag ontving. Moet nu ineens bijna € 2.000 terugbetalen. Op mijn klacht bij de organisatie werd ni... Toon meer

Dikke vette oplichters!!!!!!!!! Schaam je diep Dat jullie lekker kunnen slapen Willens en wetens mensen zo hun geld aftroggelen Vraag nooit hier je toeslagen aan bij dit malafide bedrijf... Toon meer

Wie snapt dit toeslagen systeem nog? Ik ben gaan samenwonen, dus huurtoeslag stopgezet. Voor de zekerheid contact gehad met toeslagen-aanvraag.nl en volgens hun blijkt het dat ik toch nog wel huurtoes... Toon meer

Deze site werd bij mij als eerste weergeven door Google dus ik dacht het zit wel goed. Ik wil toeslagen aanvragen krijg ik achteraf ineens een rekening can 39 administratie kosten... ik krijg nu probl... Toon meer

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Alternatieve financiële diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Toeslagenaanvraag.nl biedt u een eenvoudige manier om uw toeslagen aan te vragen zonder Digi-D. Binnen 2 minuten weet u direct of u geld terugkrijgt.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,0

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik ben moeder van 2 kinderen en onlangs…

Ik ben moeder van 2 kinderen en onlangs gescheiden. Het hele toeslagen systeem is mij helemaal nieuw bellen met de Belastingdienst gaf mij ook niet veel duidelijkheid. Ik moest eerst wachten tot ik officieel gescheiden bent werd er tegen mij gezegd. Ik vind dit te raar voor woorden. Alles is al zo duur!

Na contact met Toeslagen-aanvraag blijkt het dat ik wel recht heb op toeslagen als ik aan bepaalde voorwaarden voldoe en ik hoef dan ook niet maanden te wachten totdat de scheiding is afgerond.

1 november 2021

Super Service !!

Schrijf normaal nooit een review maar ik wil toch zeggen dat Toeslagen-aanvraag.nl voor mij op eigen wijze een rectificatie heeft gemaakt van mijn aanvraag. Dit heeft mij €963 extra opgeleverd. Ik zou dit zelf anders niet te weten zijn gekomen.

28 oktober 2021

Uitstekend!!!

Ik heb hier huurtoeslag aangevraagd. Er is in de tussentijd 2x contact geweest over het verloop en aanvullende info en dat was ook duidelijk. Brief ontvangen over dat de huurtoeslag is goedgekeurd.

13 oktober 2021

Ik ben 2x verhuisd dit jaar en ik dacht…

Ik ben 2x verhuisd dit jaar en ik dacht 1x recht te hebben op huurtoeslag voor mijn nieuwe woning, maar volgens toeslagen aanvraag kon je nog wel de oude huurtoeslag terugvragen van de oude woning. Ik heb vanochtend een brief ontvangen dat ik de volledige huurtoeslag terug krijg. Ben zeker te spreken over de oplossing. Dit levert mij 700 op die ik anders was misgelopen.

met vriendelijke groet,
Angela de Zoete / Maastricht

1 oktober 2021

Misleidende website, kosten niet duidelijk vermeld!

Update 30sep: na versturen van diverse mails en het plaatsen van onderstaande ervaring, kreeg ik alsnog bericht dat ik het recht had om mijn aanvraag binnen 14dgn te annuleren en dat dat bij deze was gedaan. Uiteindelijk goed afgehandeld dus maar ik blijf erbij dat de website misleidend is. Gezien de andere reacties ben ik daarin niet de enige.
-----
28sep:
Net als personen hieronder wil ik melden dat ik het een zeer misleidende website vindt; het lijkt de officiële website voor het aanvragen van zorgtoeslag. Jullie zijn een tussenpersoon die EUR 39,- vragen voor de service. Op het moment dat ik op gisteravond op verzenden drukte besefte ik dat de Belastingdienst dit nooit zou vragen. Binnen een paar minuten heb ik een verzoek tot annuleren verstuurd maar geen reactie. Vandaag wel een bevestiging ontvangen dat de aanvraag in behandeling is genomen. Nogmaals een verzoek tot annuleren verstuurd via e-mail op reactie van de bevestiging en het contactformulier op de website. De klantenservice heeft geen telefoonnummer. Ik hoop dat ik alsnog een bevestiging van annuleren ga ontvangen en dat jullie op de website duidelijker gaan aangeven dat jullie hulp kunnen verlenen als je zelf de aanvraag via de Belastingdienst kunt of wilt doen.
Na ontvangst van de bevestiging zal ik een nieuwe review plaatsen met vermelding dat jullie mijn klacht/verzoek netjes hebben afgehandeld. Bij voorbaat hartelijk dank!

29 september 2021

ik heb mijn geld terug laten boeken…

ik heb mijn geld terug laten boeken omdat het een grote oplichting is

1. als ik toeslagen aanvragen op zoek op google dan komen jullie eerst bovenaan i.p.v de belastingdienst zelf terwijl de officiële belastingdienst site gratis is om aan te vragen
2. jullie hebben een particuliere rekening nummer waarmee jullie betaalverzoeken sturen dus dat vind ik ook raar voor een bedrijf zijnde
3. als ik jullie adres opzoek staat dat pand te huur bij google
4. gelijk dreigen met incassobureaus is ook niet heel professioneel
5. en er is helemaal niks geregeld maar moet wel betalen

dus al met al kan ik concluderen dat jullie oplichters zijn en vooral niet mensen willen helpen en alleen maar handelen uit eigen belang.

mvg Marcello

28 september 2021

Zeer misleidend

Zeer misleidend.
Mijn zoon is 18 geworden. Per ongeluk via deze site zorgtoeslag aangevraagd. Zonder machtiging wordt er €39 afgeschreven voor administratiekosten.
Schandalig gewoon.

28 september 2021

Huurtoeslag woning

Ik ben net gescheiden en ik heb huurtoeslag aangevraagd voor een tijdelijke woning in Groningen.
De aanvraag is best snel gedaan en nu nog wachten op mijn geld. Dat kan wel wat weken duren begreep ik. mvg.

9 september 2021

Zorggeld

Ik ben nu 22 jaar en ik heb niet eerder zorgtoeslag aanvraagd. Na advies van toeslagen aanvraag heb ik een aanvraag ingediend voor het hele jaar. Ik heb recht op 107 per maand en dat is veel geld voor mij. Jammer dat ik het niet meer kan terugvragen van 2019.

8 september 2021

Huurtoeslag

Gebeld met de belastingdienst of ik in aanmerking kom voor huurtoeslag. Medewerker gaf aan dat het niet mogelijk is, omdat ik geen directe eigen voordeur heb. Contact gehad met toeslagenaanvraag en zij hebben dit uitgezocht en verteld welke stappen ik moest nemen. Bleek dat ik wel recht had op huurtoeslag. Was ik bijna 200 per maand misgelopen. Schandalig eigenlijk!

4 augustus 2021

Het is geregeld

Het is geregeld, maar ik heb 4 weken moeten wachten op mijn zorgtoeslag. Dat mag wel wat sneller.

29 juli 2021

Huurtoeslag aangevraagd

Ik heb nooit eerder huurtoeslag hoeven aan te vragen. Dit moet ik nu toch vanwege omstandigheden moeten aanvragen. Aangezien er bijna geen kaas te maken van de oerwoud aan regels heb ik de huurtoeslag via dit bedrijf aangevraagd. Vrijdag aangevraagd en vandaag al een bericht dat deze is toegekend. Superfijn.

19 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?