Op de website kun je zien, of het product voorradig is en met click & collect, kun je het product binnen no time ophalen, waar je door vriendelijk en servicegericht personeel die je dan helpen
Locatie
Wijzig locatieSnelliusweg 24, 6827 DH Arnhem, NL
Makkelijk zoeken op de internetpagina wat je zoekt. Ook fijn dat wordt aangegeven hoeveel artikelen nog op voorraad zijn. Vriendelijke medewerker die klanten correct te woord staat en het gevoel geeft... Toon meer
Tool station is altijd vriendelijk, in de buurt en een goede collectie tegen ok prijzen. 4m hijsband gekocht en voldoet prima. Kleine misser; eerder in de vestiging in Helmond de verkeerde hijsband... Toon meer
Prima product en goede kwaliteit. Vriendelijk personeel top. Auto voor de deur kunnen zetten zonder parkeergelden. En vooraf betalen is ook snel de spullen mee kunnen nemen alleen maar voordelen word... Toon meer
- #11 van de 16 beste bedrijven in Gereedschapwinkel
- #3 van de 3 beste bedrijven in Bouwmarkt
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Snelliusweg 24, 6827 DH, Arnhem, Nederland
Vraagt klanten om een review
Op de website kun je zien
Ik heb online een bestelling geplaatst
Ik heb online een bestelling geplaatst, maar drie dagen later had ik nog niets ontvangen. Vervolgens heb ik telefonisch contact opgenomen. De medewerkster gaf aan dat de artikelen niet op voorraad waren en dat door de invoering van een nieuw systeem de voorraadgegevens op de webshop niet correct worden weergegeven.
Ik heb gevraagd wanneer de artikelen wel geleverd konden worden, maar ook daarop kon zij geen antwoord geven.
Daarnaast stelde zij voor om de volledige bestelling te annuleren en het aankoopbedrag terug te storten, terwijl een deel van de artikelen wel leverbaar blijkt te zijn. Als alternatief gaf zij aan dat ik de overige producten zelf bij een winkel zou kunnen ophalen, indien deze daar op voorraad zijn.
Ik vind dit een zeer slechte service en geen professionele manier van werken. Als klant mag ik ervan uitgaan dat de voorraadinformatie op de webshop correct is en dat een geplaatste bestelling op een passende manier wordt afgehandeld. De voorgestelde oplossing schuift het probleem volledig door naar de klant, wat ik onacceptabel vind.
Handig voor online bestellingen.
Producten hebben een goede prijs/kwaliteit. Eenvoudig online te bestellen en op te halen.
telefonisch onbenaderbaar.
Twee en half uur geprobeerd in te loggen. geen contact. De telefonische informatie was zeer frustrerend. Wil de slecht luisteren geen bestelling aannemen, stuurde me naar inloggen. Sorry ik heb uiteindelijk ruzie gemaakt. magnement wilde het zo was het antwoord.
snelle bestelling geleverd
Prima en snel geholpen
Slechte service en levering.
Ik had een bestelling geplaatst. Ten eerste konden ze het al niet vinden. Daarna was het niet het juiste. Maar met de uitleg dat er in het pakket ook een ring zat voor het juiste asgat, zou dit ok zijn. Maar wantrouwend als ik ben,m, pakketje opengemaakt er natuurlijk zat de ring er niet in. Heb ik daarvoor gewacht en niet gekregen. Koop niets meer bij Toolstation. Komt vaker voor.
Snel geholpen
Snel geholpen, product dat ik heb gekocht was op voorraad en voldoet aan de verwachting.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Het betrof een slagschroevendraaier
Het betrof een slagschroevendraaier. Toen hij uit de verpakking kwam vlogen de
onderdelen (veertjes en kogeltjes) in het rond. Kon hem zonder problemen terugbrengen en geld retour. Samengevat: product was troep, service Top!

Antwoord van Toolstation - Arnhem
Ik zocht en vond het bij Toolstation.
Ik zocht en vond het bij Toolstation.
2 zakjes met krimpstekkers die ik nodig had voor de mover van onze caravan en een 5 L. benzine jerrycan.
Het is ook makkelijk dat je het klaar kan laten leggen en het ff later kan ophalen.
Bestellen via websitebezoek is handig…
Bestellen via websitebezoek is handig en eenvoudig. Snel een bevestiging van gereed in locatie. Ligt keurig klaar. Alles heel correct dus. Top bedrijf
Goede spullen voor scherp bedrag
Goede spullen voor scherp bedrag. Vriendelijkheid personeel wisselend
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Heb een bouwlamp op statief gekocht in de aanbieding. Zeer goeie kwaliteit en slechts 35 euro!