Topvvs.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og super kundeservice! Ringede og spurgte efter specifikationer på et toilet. Yderst behagelig samtale og efterfølgende skriftligt materiale på mail. Bestilte varen (om aftenen),... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var i tvivl om det valgte produkt var det rette for mit behov og leveringstiden. Et hurtigt opkald til topvvs.dk's kundeservice og jeg fik svar på mine spørgsmål af en yderst imødekommende medarbejd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde bestilt et Grohe produkt, billigste pris på nettet, men det viste sig at være defekt. Overvejede om jeg orkede at reklamere - diskussion, returnering mm. Skrev alligevel en sen aften, svar ti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage. Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvar... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Badkamerinstallateur
  2. ook in
  3. Airconditioningwinkel
  4. Ketel- en verwarmingsdienst
  5. Kookwinkel
  6. Loodgieter

Geschreven door het bedrijf

VVS Service & Kvalitet til billige priser, Online salg af alt i VVS, Sanitet, Vand, Varme, Ventilation.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte i oktober fik leveret i marts.

Bestilte i oktober fik leveret i marts.
Virkelig dårlig information om manglende dele.
Information til kunder om forsinkelser kan klart forbedres.
Tip: skriv til kunder før de skriver til jer.

28 maart 2023

Kære Sten,

Tak for din mail og for din feedback. Jeg beklager dybt for den sene levering af din bestilling og for den dårlige information om manglende dele. Det er vores mål at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dine forventninger i dette tilfælde.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gøre vores bedste for at forbedre vores kommunikation med kunderne i fremtiden.

Jeg vil gerne tage denne mulighed for at takke dig for din tålmodighed og for din støtte til vores virksomhed. Hvis du har nogen yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Venlig hilsen,

Vi har bestilt et spejl Ø110cm med lys

Vi har bestilt et spejl Ø110cm med lys. Vi fik hurtig spejlet, men da vi så fik pakket det ud, var der ridser 2 steder. Vi sendte billeder ind og 2-3 dage efter havde vi modtaget et helt nyt spejl (som var tjekket for ridser inden afsendelse den her gang).
Fair priser, hurtig levering og rigtig god service. De er hurtige at få fat på telefon/mail - ikke sidste gang vi handler der :)

5 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Old stock Vola VR100 pakningssæt.

Old stock Vola VR100 pakningssæt.
Gætter på første fremsendte fra 80èrne. Ombyttersættet lidt nyere men ikke meget.
Ligner noget fra en nedlagt vvs butik købt billigt på auktion.
Rettelse: Nu oplyst at det er lagerrester afsendt fra grossisten, der vel at mærke nu har bestilt 100 stk. nye pakningssæt fra Vola. Grossisten er synderen.

17 februari 2023

Hej Erik.

Først og fremmest vil jeg gerne understrege at vi ikke på intet tidspunk køber gamle produkter på auktion.

Jeg har sendt dig dokumentation for at varen er bestilt dagen forinden hos vores leverandør.

Da du reklamerer over at det modtaget produkt ikke er i den ønskede standard får vi dem til at sende en yderligere til dig.

Jeg er ked af at du ikke retter henvendelse til os, inden du skriver disse usande påstande om os på Trustpilot så vi kunne få løst problemet..

Jeg har også sendt dig en mail omkring vi ønsker at løse dette så du bliver glad igen :)

God oplevelse

Fik bestilt et køkkenarmatur. Leveret hurtigt 1,5 dage senere. Tak for en god oplevelse.
Ordre 145954.

19 februari 2023

Fejlagtig varebeskrivelse

Et spejl var tydeligt beskrevet på topvvs hjemmeside med både lys i front og back, viste sig alene at være med backlight. Topvvs vil ikke betale returfragt til trods for at der ikke var tale om fejlkøb, men forkert beskrivelse på deres hjemmeside.

Vedr svar fra Topvvs.
Det er ikke godt nok at skrive at I bruger producents beskrivelse. Der står på jeres hjemmeside der er lys FORAN og BAG - faktum er at der alene er backlight og det synes jeg er virkelig dårlig kundeservice at I ikke kan se dette.
Det er rigtigt at I behandlede mine mails hurtigt - men det ændrer ikke på at jeg ikke fik hvad jeg bestilte og selv måtte betale returfragt.

16 februari 2023

Hej Kenneth.

Som vi har skrevet om på mail, så er dette altså ikke korrekt.

Spejlet du har købt er et af de mest populære spejle som vi sælger rigtig mange af.

Det har både lys der lyser op bag spejlet, og en matteret kant hele vejen rundt om spejlet hvor lyset kommer ud fra.

Jeg beklager at du har en anden opfattelse af hvordan front- og baglys skal være.

Men som jeg også har vedhæftet til dig, kan du se at beskrivelsen vi benytter kommer fra producenten af spejlet.

Så det er korrekt at du selv har måtte stå for returfragten, da du har på normale vilkår har benyttet fortrydelsesretten.

Men jeg synes ikke det er helt fair at vi kun er 1 stjerne værd.

Din ordre er behandlet hurtigt, og returordren er også behandlet hurtigt.

Vedr. Svar til Kenneth.

Der kommer netop på dette spejl lys op langs væggen og i fronten igennem det matteret glas.

Så der er stadigvæk ikke tale om forkert beskrivelse.

Den model du har bestilt fås også i en variant hvor der kun kommer lys op langs væggen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og gode priser.

Super service og gode priser.
Jeg har haft et par spørgsmål ang. det jeg har købt herfra og de har været super gode til at hjælpe og svare hurtigt, det er virkelig betryggende og rart!
Derudover hurtig levering og info undervejs. Kæmpe anbefaling herfra ☺️

7 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og eftersender ikke…

Dårlig service og eftersender ikke defekte reservedele som aftalt !
Lang leveringstid og sender ompakket beskadiget varer.

27 november 2022

Hej Brian.

Først og fremmest er vi kede af, at varen var skadet ved ankomst.

Det er dog ikke et ompakket produkt, der er sendt til dig, men en vask, der er sendt direkte fra producenten ud til dig.

Du har efter leveringen skrevet en mail til os, om at du på trods af skaden på vasken har monteret den, og nu forventer at vi skal slå en "pæn" del af prisen.
Normalt aftales dette inden man vælger at montere produktet, da vi jo reelt set ikke kan vide om skaden er sket under monteringen eller transporten.

Vi har så alligevel tilbudt dig en rabat og har afventet svar fra dig om du kunne acceptere dette, eller om varen skulle ombyttes, hvor vi aldrig har hørt fra dig før nu, hvor du vælger at skrive negativt om os på Trustpilot.

Det har på ingen måder været for at snyde dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem har jeg fået super service…

Helt igennem har jeg fået super service af Topvvs. Varen blev leveret meget hurtigt. Da en af termostaterne viste sig at være defekt, blev den super hurtigt ombyttet. Jeg kan virkelig anbefale at handle med Topvvs.dk.

24 januari 2023