Ik ben al vele jaren een tevreden Stack gebruiker. Een aanbieder met NL/EU servers waar geen US instantie toegang toe heeft en niets mee te maken heeft. Dat geeft in de huidige situatie een veilig gev... Toon meer
Bij transip is het heel makkelijk om je domein te registeren en hosting te nemen. De handleidingen zijn super helder en als je er zelf niet uitkomt is de helpdesk goed bereikbaar, vriendelijk en ze he... Toon meer
Product is prima, maar alles is _veel_ maar dan ook _veel_ te duur. Als je domeinen bij openprovider en vpssen bij hetzner vergelijkt (beide doen kwalitatief zeker niet onder) kan je gewoon 75% (!) op... Toon meer
Twee zakelijke WordPress websites op TransIP managed hosting, beide identiek opgezet met hetzelfde thema. De ene werkt correct. De andere — resilience4bizz — heeft een structurele installatiefo... Toon meer
Hostingprovider TransIP telt meer dan 100 medewerkers en is er sinds haar oprichting in 2003 van overtuigd dat iedereen zich zelfstandig moet kunnen bewegen in de digitale wereld. Door middelen aan te reiken waarmee je naar eigen inzicht je online dromen kan realiseren, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux. Met haar producten spreekt TransIP zowel de doorgewinterde techie aan die zijn infrastructuur zelf in de hand wil houden, als de internetgebruiker die een comfortabel digitaal leven wil leiden met veilige en krachtige online tools. Sinds 2019 is TransIP onderdeel van team.blue. Met ruim 600 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 1,2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.
Vondellaan 47, 2332AA, Leiden, Nederland
- support@transip.nl
- www.transip.nl
Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord
Helpdesk
Ik ben erg tevreden over de helpdesk. De reactiesnelheid is vaak onwaarschijnlijk hoog. Gegeven adviezen werken tot nu toe zonder uitzondering.
gewoonweg kwaliteit
Wellicht niet de goedkoopste in zijn producten, maar de service die TransIP geeft is altijd snel en behulpzaam, wat het de prijs meer dan waard maakt.
Sinds jaren klant bij TransIp voor…
Sinds jaren klant bij TransIp voor Storage, Webhosting en soms VPS. Gemak en veilig gaan altijd hand-in-hand bij TransIp. Daarnaast bijzonder goed ingericht Controlpanel, waar ik alle werkzaamheden kan uitvoeren. Overzichtelijk en met direct inzicht in de kosten. Gebruik is nu persoonlijk en voor ondersteuning van vrienden (hobby / vereniging sfeer). Na een tiental jaren zelf actief te zijn -geweest- in automatisering / systeembeheer.
Professionele en snelle support en…
Professionele en snelle support en feedback van de mensen van TransIP. Een weldaad om in simpele en treffende bewoordingen de complexiteit van de hedendaagse technologie uitgelegd en opgelost te krijgen!
Ik gebruik al jaren de Stack voor…
Ik gebruik al jaren de Stack voor opslag en een domeinnaam, dit alles prive. Gaat eigenlijk wel goed. Prijs/kwaliteit ,,voor mijn gebruik,, is ok.
Ik heb zelden vragen, maar als ze er zijn helpen ze snel en correct.
Al vanaf begin tevreden klant …
Ik ben al vanaf de start van Transip klant met een Stack abonnement. Snel, betrouwbaar en bij probleempjes snelke service. En ik ben ook blij dat ik mijn data kan opslaan bij een lokaal bedrijf waardoor ik niet afhankelijk ben van een Amerikaanse gigant.
Stack werkt gewoon altijd en goed
Data opslag in Nederland
Data opslag in Nederland en bijna net zo gebruiksvriendelijk en veelzijdig als Dropbox.
Al jaren klant van TransIP
Al jaren klant van TransIP. Hun reactietijd op problemen is voortreffelijk mede door hun passende oplossingen op onze problemen die we tegenkomen.
Walgelijk, domeinen bezet houden
Domeinen bezet houden om hier vervolgens aan te verdienen? Walgelijk. Ga lekker wat nuttigs doen in plaats van ondernemers te frustreren.

Antwoord van TransIP
Een lastige verhuizing die uiteindelijk goed verliep
Mijn verhuizing van mijn .nu-domein verliep in eerste instantie niet goed. De code klopte volgens TransIP niet, maar mijn oude hostingprovider zei dat dit wel klopte. Naar wat heen en weer gecommuniceer zat ik muurvast. Ik moet zeggen dat ze bij TransIP zeer snel reageren en zelfs zaken in het weekend oppakken. Ik vroeg TransIP om er eens goed in te duiken. Dat deden ze en met hun bevindingen moest mijn oude provider actie ondernemen. Ik kreeg uiteindelijk een juiste verhuistoken en het liep verder gesmeerd.
De dns-instellingen had ik vooraf netjes overgenomen en mijn server is altijd bereikbaar gebleven.
Ik gebruik al jaren de cloud storage…
Ik gebruik al jaren de cloud storage STACK van TransIP naar volle tevredenheid en zal dat ook blijven doen. Ik gebruik het voor privé doeleinden. Makkelijk toegankelijk vanaf elke locatie, veilig en niet geheel onbelangrijk...niet Amerikaans :)
Meer dan tevreden over TransIP
Naast goede producten en een dito prijs heeft TransIP een uitstekende helpdesk!
Niet alleen bij het opstarten en inrichten is goed geholpen, ook bij vervolgvragen wordt er snel geholpen.
Wij van Geldhuys Financiële Diensten bevelen TransIP van harte aan.

Buitengewoon goede klantgerichtheid
Al jaren gebruik ik de cloudomgeving STACK, prive en ook voor diverse sociale omgevingen. Altijd naar tevredenheid en veilig. Toen ik even een probleempje had met de app, werd dat heel snel opgepikt en uitgebreid behandeld en opgelost. Het geeft maar weer aan dat TransIP haar klanten serieus neemt. Geweldig.

Pas op...
Mijn domeinnaam is stilzwijgend met een jaar verlengd zonder dat ik daar een melding of herinnering van heb ontvangen. Klantenservice verschuilt zich achter de algemene voorwaarden en gaat niet in op mijn klacht of de informatieplicht. Erg teleurstellend en klantonvriendelijk.

Antwoord van TransIP
In 2024 een domein gekocht.
In 2024 een domein gekocht.
Gebruik deze niet. Wordt zonder toesteming automatish verlengd. Nu een flinke rekening doordat er incasso kosten bij zijn gekomen.
Bedrijf doet er helemaal niks aan

Geduldige en heldere antwoorden
Geduldige en heldere antwoorden, die kreeg ik gedurende een serie chat overleggen verdeeld over een aantal dagen. En gelukkig steeds dezelfde persoon.

Antwoord van TransIP
Er is geld van mijn rekening…
Er is geld van mijn rekening afgeschreven en om te achterhalen waarvoor dit was, moest ik eerst mijn account herstellen om te kunnen inloggen. Daarvoor werd ik verplicht allerlei documenten aan te leveren, waaronder een gewaarmerkt KvK-uittreksel. Ik heb dit allemaal aangevraagd en aangeleverd, maar het kostte onnodig veel tijd, moeite en stress.
Het factuurnummer van de afschrijving had ik al doorgegeven, maar in plaats van een snelle en klantvriendelijke oplossing, werd ik door een langdurig en ingewikkeld verificatieproces gestuurd. Als bestaande klant vind ik het teleurstellend dat er niet coulanter en klantgerichter met dit soort situaties wordt omgegaan.

Nog steeds persoonlijk bereikbaar
Nog steeds persoonlijk bereikbaar. Goede servicedienst met snelle respons.