TREFOR Vand & TREFOR Varme Reviews 405

TrustScore 4 uit 5

4,2

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det er ganske forvirrende, at man bliver "bedt" om at oprette en bredbåndsforbindelse, når man jo allerede har den - VIA TREFOR. Dette sker i forbindelse med , at vi nu SKAL lave aftale med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

TREFOR/Ewii var på adressen i forbindelse med et sprunget vandrør indvendig i huset. I den anledning konstaterede montøren at stophanen til forbrugsvand ud i vejen til vores hus ikke lukkede helt. H... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virksomheden har på det seneste haft lidt modgang, men den overordnede karakter stemmer ikke overens med min oplevelse gennem de seneste 8 år som kunde hos TreFor. TreFor er meget lidt fleksible... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var lang ventetid, men fik en rigtig fin hjælp af 2 søde kvinder hvoraf den sidste ringede tilbage, da hun havde undersøgt hvordan problemet skulle løses.

Bedrijfsgegevens

1. Energieleverancier
  2. Thermische energie-bedrijf
  3. Drinkwaterbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

TREFOR Vand og TREFOR Varme er en del af EWII Koncernen. Hos EWII arbejder vi med udviklingen af fremtidens klimavenlige energiteknologier, og samtidig er vi Trekantområdets lokale energiselskab. Vi sørger for, at 28.000 husstande hver dag får miljørigtig og fremtidssikret fjernvarme fra TREFOR Varme, mens TREFOR Vand dagligt leverer ISO 22000-certificeret drikkevand til ca. 48.700 husstande. Vores fjernvarme udnytter overskuds- og affaldsvarme fra lokalområdet, ligesom vi gør en stor indsats for at sikre, at fremtidige generationer har rent vand af høj kvalitet.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvorfor kan vi ikke få telefoni i sommerhuset!?

Jeg har nu i et halvt år kommunikeret med Trefors kundeservice for at få IP-telefoni i mit sommerhus. Jeg får INGEN hjælp - kun svar som: Vi rykker internt; vi fejlmelder.... Sagen startede ved overflytning af TV-pakker fra Waoo til Yousee og længe hed det sig, at det var et proteringsproblem - at nummeret ikke kunne frigives fra Waoo. Vi bad selvsagt om et nyt nummer, da muligheden for telefoni er vigtigere end hvilket nummer, vi har. Siden er der gået adskillige mails frem og tilbage, som stadig snakker om at nummeret ligger hos Waoo - NEJ, det var jo et nyt nummer vi skulle have! Vi får ordrebekræftelse på at telefoni vil blive installeret, men det sker ikke på den angivne dato. Vi svarer konsekvent tilbage til den person fra kundeservice, der skriver til os, men får svar fra en anden. Jeg har bedt kundeservice sende mine beskeder til chefer i firmaet, hvis de kun kan svare at de "rykker internt", det sker ikke. Svartiden er meget lang på mail-henvendelser - senest mail blev besvaret efter 20 dage med beskeden "telefonen er stadig under bestilling". Jeg plejer ikke at skrive bedømmelser på TrustPilot, men jeg er desperat! Håber nogen på Trefor læser dette og gør noget! HJÆLP! med venlig hilsen. Robert Vinther

24 augustus 2016

Kære Robert

tak for din anmeldelse.

Vi vil meget gerne hjælpe dig. Vi vil derfor gerne bede dig om at kontakte vores kundeservice på 70 21 11 00.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen stjerner fra os. Fakturerer simpelhen forkert.

De fakturerer flere måneder efter en gammel udløben fastpris aftale, de bekræfter skrifligt at det er rettet, men PBS viser klart noget andet.

Har 3 gang oplevet at modtage andre helt kunders regninger i PBS.....
Det kan slet ikke lade sig gøre siger de, men når de så får kopien af det de har sent, så får man bare at vide at alt er som det skal være og man skal slet ikke bekymre sig for om de opkræver rigtigt.

Så hold øje med jeres fakturaer fra dem.

Det er det ren fårup sommerland - Trefor er helt ude i skoven

24 augustus 2016

Kære Anders

Du bedes kontakte vores kundeservice på 70 21 11 00 og oplyse dit kundenummer. Vil gerne hjælpe dig og alle kunder, hvis de oplever fejl ved deres faktura.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på: TREFOR betaler ikke dine penge tilbage

Hvornår har I tænkt jer at tilbageføre min penge!!

I har fejlagtigt opkrævet for opsagt bredbånd i 10 måneder, jeg opdagede det ved en tilfældighed. Først skulle jeg kæmpe med at få jeg til at anderkende det var jeres fejl. Da dette lykkedes fik jeg at vide at beløbet ville blive tilbageført. Dette er nu mere end 4 måneder siden og jeg har været i kontakt med jeres kundeservice flere gange, hvergang er det blevet oplyst at de var på vej. Min tålmodighed er opbrugt! For 14 dage siden blev jeg lovet at en overordnet ville kontakte mig, men intet er sket. DET ER IKKE I ORDEN!!

19 augustus 2016

Kære Isidor

Jeg vil bede dig kontakte vores kundeservice på 70 21 11 00. Vi har ikke mulighed for at at undersøge din sag, blot ved at søge på dit fornavn.

Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig Hilsen

despotisk virksomhed

noget så usselt skal man længe lede efter. en virksomhed der tjener penge på folk der ikke engang bor på deres lejemål. lejlighed blev opsagt for 6 mdr siden men som de mener vi stadig skal betale for den lejligheds el.. !?
kundeservice bliver ikke meget bedre da man mødes med nærmest despotiske medarbejder der slet ikke kan forstå simpel logik! AT VI IKKE BOR I DEN PÅGÆLDENDE LEJLIGHED OG DERFOR IKKE SKAL BETALE. idag betaler vi til dong, (og trefor ) de er simpelthen ude af rækkevidde, og det simpelthen til grin at kalde det en KUNDE-Service, da det hverken er en service og da slet ikke for kunden. føj en virksomhed uden skam. Total mangel på fornuft og god forretningsskik.
Find et andet firma end dette klamme mafia virksomhed.

12 augustus 2016

Kære Jasamin

Tak for din anmeldelse og din telefonisk henvendelse.

Som vi oplyste pr. telefon, så er du blevet opkrævet, fordi du havde glemt at melde fraflytning. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at melde fraflytningen og at sagen er nu løst.

Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig dårlig og på kan med loven

Trefor kan på ingen måde anbefales, de ligge på kant med loven og er ligeglade med deres kunder, tv ophørt uden varsel og hvis man vil fortsætte skal man op med pungen, samt betale mere for et dårligere produkt, hvad mon der sker hvis kunderne også bare kan stoppe samarbejdet dag til dag.

Vi ses i retten

10 augustus 2016

Kære Peter

Vi vil meget gerne hjælpe dig med din sag. Du kan kontakte kundeservice på 70 21 11 00 eller sende en mail til kunde@trefor.dk.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den dårligste sagsbehandling jeg endnu har oplevet!

Jeg var interesseret i deres fiberbredbånd. Ringede til deres salgsafdeling for at bestille det, men blev henvist til at udfylde en formular så de kunne kontakte mig.

Det tog:
1 MÅNED for dem at kontakte mig (efter jeg kontaktede dem gentagne gange).
Yderligere 1 MÅNED før de kunne levere produktet.
Ringede igen flere gange for at få en ordrebekræftelse så jeg viste om jeg var købt eller solgt.
MEN de leverede ikke som aftalt og jeg fik ikke nogen ordrebekræftelse.
Så jeg køber mit produkt andetsteds.
Efter yderligere en måned får jeg et brev fra Trefor der lykønsker mig med min nye forbindelse (1 måned efter de skulle have leveret), men nu ønsker jeg ikke deres produkt længere.

2 timer varede køen til deres support. Her afbestiller jeg deres internet og bliver lovet en skriftlig bekræftelse på dette. (Jeg sender en opfølgende mail for en sikkerheds skyld.)
Efter en uge har jeg ikke fået noget skriftligt svar hverken på mit opkald eller min mail. Til gengæld.. og nu bliver det sjovt!

EFTER 3 måneder får jeg nu pludselig en ordrebekræftelse! Jeg ringer igen til deres support, som ikke kan forstå at jeg finder dette forløb meget utilfredsstillende. Men de lover igen at jeg nok skal få et skriftligt svar, men kunne ikke svare mig på om det denne gang bliver efter 3 MÅNEDERS behandlingstid...

9 augustus 2016

Kære Jacob

Vi er kede af at miste dig som kunde.

Du vil snarest modtage din kvittering på din opsigelse. Det har ikke været mulig at sende kvitteringen efter opsigelse, da orden blev annulleret 2 dage inden levering.

Du vil ikke modtage opkrævninger for intetnet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen internet og tv i 4 uger!

Jeg ved ikke om min oplevelse med Trefor retfærdiggør denne anmeldelse!!
Jeg havde bestilt internet og tv gennem Trefor til opstart 11/7-16 pga flytning til ny bolig. Dette skete desværre ikke. Og jeg kontakter selvfølgelig teknisk support, og får efter en del telefonsamtaler at vide at ordren er sat til at gå igennem 29/8-16. Det vil de arbejde for at få rykket frem, og de vil kontakte mig hurtigst muligt for at informere mig om ny dato. Da dette ikke sker kontakter jeg igen teknisk support, og efter en del korrespondance oplyser de mig, at ordren er fremrykket til opstart den 29/7-16. Ordren går alligevel ikke igennem fredag den 29/7-16. Jeg vælger at møde personligt op mandag 1/8-16 for at få en forklaring. Det ender med at jeg forlader Trefor med en forklaring på, at der ikke kan etableres forbindelse til min adresse fra en mellemstation. Og de reservedele kan trefor først modtage fredag den 5/8-16. Jeg venter så en uge mere, og efter en del telefonisk korrespondance fredag, vil de senere fredag vende tilbage med en forklaring og status. Dette sker ikke! Jeg henvender mig derfor igen mandag den 8/8-16. En medarbejder fra teknisk support vil vende tilbage med status senere på dagen. Nu får jeg så at vide, at ordren er sat til at kunne effektueres den 25/8-16, men de har fået forhandlet igennem at de kan levere ordren fredag den 12/8-16. De oplyser at det ikke kan ske før pga en systemfejl. Jeg har nu ikke haft hverken internet fra Trefor eller tv i 4 uger! Jeg er simpelthen så frustreret, at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre! Trefor finder hele tiden på nye undskyldninger for hvad problemet er, og jeg synes de underminere deres egen troværdighed. Jeg vil egentlig bare gerne have internet og tv NU!

8 augustus 2016

Kære Marianne

Tak for din henvendelse.

Det er korrekt at vi har haft system fejl nogle områder i vejle, hvilket også er oplyst på vores hjemmeside. I forbindelse med din internet, vil det op og køre i morgen d. 12. august. Vi beklager, at du måtte vente.

Laaaang ventetid - gab.

Ja, jeg havde samme oplevelse med at komme igennem til TreFor som så mange andre - 28min. tog det og det var som udgangspunkt som nr 11 i køen. Andre gange jeg har forsøgt har jeg været nr 16 og 18 - og det havde jeg bare ikke tid til.
Kunne jeg skifte leverandør af fjernvarme havde jeg også gjort dette - kan bare ikke anbefale TreFor til nogen.
Lars V.

8 augustus 2016

Kære Lars

Vi beklager den lange sagsbehandlingstid. Vi har meget travlt på nuværende tidspunkt og vi prøver vores bedste for at betjene vores kunder hurtigst muligt.

Vi ønsker at beholde dig som kunde.

Du er velkommen til at prøve at kontakte Kundeservice igen eller sende dit nummer til kunde@trefor.dk og vil vil kontakte dig,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig faktura og debitoradministration - umuligt at komme igennem på telefon

Vi har været kunder ved Trefor siden 2003, og alle vores fakturaer er afregnet via Betalingsservice.
Før sommerferien modtager vi pludselig papirfaktura for telefoni incl. et strafgebyr på kr. 30.
Vi forsøger gentagne gange at ringe til kundeservice, men efter at have ventet mellem en halv og en hel time hver gang må vi opgive.
Der er tilsyneladende ikke styr på Betalingsservice aftaler, ligesom fakturaer tilsyneladende kommer så sent afsted, at de er forfaldne allerede ved afsendelsen.
Vi forstår ikke, hvorfor eksisterende Betalingsserviceaftaler bliver afmeldt, og hvorfor der sendes stærkt forsinkede papirfakturaer, når der kunne sendes til e-Boks.
I private virksomheder ville man ikke kunne behandle kunder på den måde!

7 augustus 2016

Kære BVBL

Alt for lang ventetid

Ventede i "slangen" 3 timer !! Da jeg så endelig kom igennem blev der sagt hallo og da jeg ikke straks svarede, blev der lagt på 😖 Der er fanme den dårligste service jeg til tid har oplevet. Øv.

6 augustus 2016

Kære John

Elendigt! Fortjener ingen stjerner

Vi har været glade for TRE-FOR indtil de skiftede deres bredbånd fra Waoo! til TREFOR bredbånd. Siden skiftet har internettet 9 ud af 10 gange ikke virket! Dette gælder i forbindelse med både computer og chromecast. Før skiftet havde vi stort set aldrig problemer.
Ofte må jeg opgive at få forbindelse til nettet og andre gange skal jeg genstande routeren gentagende gange i løbet af samme dag.
På Facebook er der oprettet en gruppe udelukkende med medlemmer, der klager over kvaliteten af produkterne og servicen, der bliver tilbudt. Mange medlemmer giver udtryk for, at det har lange udsigter at komme igennem til kundeservice og at svaret når man kommer igen er, at de ikke kan se nogle problemer på linjen, til trods for, at kunden henvender sig grundet manglende internet.
Jeg kunne aldrig finde på at anbefale TREFOR bredbånd til nogen!

4 augustus 2016

Kære Ida

Vores teknisk support vil meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte Teknisk support på 79 33 33 44.

Ærgeligt, at der ikke kan gives 0 stjerner

Det er gået helt i fisk hos administrationen og kundeservice hos Trefor A/S.

Der er rod med opkrævningerne og ikke styr på PBS tilmelding.

Hvorfor sendes opkrævninger og breve ikke til E-boks, men med sneglepost?

Telefonisk kontakt til kunderservice er en dårlig vittighed. Uvidende medarbejdere inden for teknik, og helt håbløse inden for opkrævning: Skal have fuldmagt fra betaler for at få nødvendige oplysninger til at betale girokort!

Ventede i telefonkø gennem 20 min, og blev så endelig meddelt, at jeg var nummer 17 i køen. Jamen, det er dårligere end YouSee ....

3 augustus 2016

Kære Per

Vi kan ikke blot på dit fornavn, se om du har kontaktet vores kundeservice. Du er velkommen til at kontakte os igen på 70211100, hvis du har behov for ydereliger hjælp.

Dårlig service

Vi har mandag d. 01.08.2016, fejlmeldt vores bredbånd og telefon, da ingen af delene virker, kundeservice ville give besked tll serviceafdelingen,
som så ville kontakte os, jeg modtog idag kl. 9.17 en sms om at de ville se på problemet d. 09.08.2016, dette er ikke en service som man kan bruge til noget som helst, den er under al kritik. Jeg kontaktede kundeservice som oplyste, at de kunne ikke gøre noget da jeg havde fået den første ledige tid.
Dette påtrods af at vi lige har været uden tv i en uge på grund af fejl i boxen. Det er desværre ikke første gang at vi har disse problemer og vi overvejer derfor kraftigt at finde en anden udbyder, da det ikke kan blive dårliger end det er nu.
Mvh. Gullan Madsen og Leif Kirkegaard, Munkegårdvej 3, 5500 Middelfart.

2 augustus 2016

kære Leif

Vi gør vores bedste for at tilrettelægge vores service, så alle kunder får hjælp hurtigst muligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værste kundeservice og support nogensinde!!!

Kontakter kundeservice da tvsignalet ikke går igennem. Naiv som jeg er, ringer jeg til kundeservice og efter en del tryk kommer jeg frem til noget der handler om tv. Efter kø i 15 min, snakker jeg med en medarbejder, der beder mig ringe til teknisk support. Efter endnu 15 min i kø snakker jeg kort med en, der vil have mig til at snakke med dem jeg lige havde kontaktet. Jeg bliver lidt stram, da jeg ikke ønsker at vente 15min igen. Han lover mig at snakke med en medarbejder og sende mig igennem med det samme. Efter at have været i kø i 63 minutter!!! Kommer jeg igennem til YouSee support. Han aner ikke hvorfor jeg er stillet igennem til ham. Jeg skulle være blevet stillet om til yousee kundeservice (Det første sted jeg ringede). Nå, han kan trods alt stille mig videre forholdsvist hurtigt, hvor jeg endelig kan få fikset mit tv. Men virkelig sløj betjening hos TreFor!! Håber ikke jeg skal i kontakt med dem igen snart. Jeg vælger også strøm fra et andet sted pga den dårlige oplevelse!

2 augustus 2016

Kære Jens

Værste sagsbehandling nogensinde..!!!

Jeg har aldrig haft problemer med Tre-For som leverandør af el. Deres fibernet fungerer udmærket, men deres måde at håndtere samarbejdet med TDC/YouSee i forhold til bredbånd og tvkanaler har været under al kritik,specielt deres kundeservice, som har betydet månedlange frustrerende dialoger og utallige timer i telefonen. Lovninger på tilbagemelding via telefon eller email som aldrig kommer. Ikke EN eneste gang har de ringet eller skrevet tilbage som lovet. Jeg bad om TV kanaler pr.1-4. nu skriver vi d. 1.8.16, og jeg har stadig ikke mine tvkanaler!!! Hvordan ville de reagere hvis det var dem selv? Desværre har jeg ikke noget valg hvis jeg ønsker mine tvkanaler da det er samarbejde Lejerbo har indgået med dem. Ydermere har de flere gange i forløbet fået det fremlagt som om det var mig der var galt på den og som var direkte "dum" når jeg ikke kunne få det til at virke.. Fejlen viste sig at være i fiberboksen og at der skulle en tekniker ud.. Det er ca. 2 måneder siden jeg fik at vide jeg lå i "bunken" og var blevet lavet til en hastedag.. Hmm... Hastesag?? Aldrig i hele mit liv har jeg været udsat for mere utilfredsstillende service.. Føj!!

1 augustus 2016

Kære Charlotte

Har du mulighed for at sende dit kundenummer eller installationsnummer til kunde@trefor.dk. Vi vil derefter undersøge sagen hurtigst muligt.

usædvanlig dårlig kundebetjening

Jeg var i den heldige situation at få nyt job. Min nye arbejdsgiver tilbød at betale for mit internet. Jeg henvendte mig til TREFOR i april for at få dem til at sende fakturaen på mit internet til min arbejdsgiver - let sag skulle man tænke; men NEJ
Hvad jeg har brugt af tid på at få det klaret er helt ude i hegnet. Nu ligner det så at TREFOR pr. 1. august har klaret sagen. Det har kostet mig penge hver måned - og ingen hjælp eller imødekommenhed eller kompensation ...

1 augustus 2016

Kære Helle

Tak for din anmeldelse. Vi gør vores bedste for at betjene vores kunder hurtigst muligt. Vi er glade for at sagen er nu løst.

Dårlig kundeoplevelse

Tre-For kender ikke ordet: kundeservice.
Tre-For er ligeglade med deres kunder og kundernes problemer.

Kære Tommy

Tak for din anmelde.

TREFOR kundeservice vil meget gerne hjælpe dig med dit problem. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 21 11 00.

Dårligste "kundeservice" anno 2016

Vi har netop været i telefonisk kontakt med jeres tekniske support afdeling, da vores internet ikke har virket hele dagen.

Det korte svar var blot, at det formentlig skyldes en fejl i fiberboksen og at det desværre kun kan løses ved hjælp af en tekniker.

Problemet er blot, at denne tekniker tidligst kan komme næste fredag eftermiddag.

Dvs. at vi skal undvære internet en hel uge som minimum uden at blive tilbudt nogen form for midlertidig løsning eller passende kompensation.

Internet som bl.a. skal bruges i forbindelse med arbejde, hvor det ikke nytter noget at sige til chefen, at opgaven først kan udføres om 1-2 uger.

Kan det virkelig passe, at dette er jeres opfattelse af kundeservice her i 2016?

kære Jeannie

Vi gør vores bedste for at tilrettelægge vores tekniker besøg, så alle kunder får hjælp hurtigst muligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligere kundeservice skal jeg lede længe efter...

Jeg har aldrig haft problemer med Tre-For som leverandør af el. Deres fibernet fungerer udmærket, men deres måde at håndtere samarbejdet med TDC/YouSee i forhold til bredbånd og IP-telefoni har været under al kritik - både processen, men ikke mindst deres kundeservice, som betyder månedlange frustrerende dialoger uden at nå frem til en tilfredsstillende løsning. Så hvis selve produktet ikke var så unikt, var jeg løbet skrigende væk... !!!

Kære Hanne

Tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du oplever vores produkt unikt. Vi gør vores bedste for at yde vores kunder professionel og hurtig service.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Udemærket bestillingsproces med fatal fejl som gør at man skal starte forfra

Bestillingen af 50/50 forløb fint lige indtil den sidste gennemlæsning af abonnementsvilkårene. Den åbnede som en PDF uden mulighed for at komme tilbage til bestillingsformularen. Altså skulle man start forfra - irriterende.

28 juli 2016

Kære Klavs

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du oplever vores gode Fiberbredbånd.

TREFOR

Lees meer over geverifieerde reviews.