Trendjuwelier Reviews

7.461
TrustScore 3 uit 5

3,1

Super tof naam armbandje voor mijn dochter haar eerste verjaardag besteld. Helaas na enkele dagen de naam weg. Na contact mocht ik deze meteen retour zenden. Inmiddels terug ontvangen gepolijst en die... Toon meer

Weinig klantvriendelijk. Bedel zondag besteld, vrijdag nog steeds niet door Post.nl ontvangen. Klantenservice deed niets, advies was: “afwachten, wij versturen niet nogmaals”. Dus geen verjaardagsc... Toon meer

Ring aangekocht bij deze firma. Begin januari terug opgestuurd voor te ruilen. Echter nooit reactie gekregen. Tot we vandaag. zelf via mail contact opgenomen hebben. blijkbaar blijkt deze failliet. We... Toon meer

29-12-2023 Pas 8 dagen na bestelling en betaling werd een doosje bezorgd, maar deze bleek LEEG. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Op mail alleen automatische bevestiging. Website vermeld... Toon meer

1. Sieradenwinkel
  2. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Trendjuwelier.nl is ontstaan vanuit de passie voor het juweliersvak en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste online juwelier van Nederland

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

7K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(7.461)

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne online juwelier

Fijne online juwelier. Middels mail goed op de hoogte gehouden van moment van verzenden van de bestelling. Bij een vraag over de bestelling ook een snelle nuttige reactie. Fijne juwelier met mooie merken en scherpe prijzen e erg leuke acties!

14 oktober 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Dank voor uw review! Team Trendjuwelier.

Mooie sieraden

Mooie sieraden. Minpuntje is dat levering echt meer tijd vraagt dan ze op de site aangeven. Klantenservice niet makkelijk bereikbaar, dus je moet geduld hebben. Maar komt uiteindelijk goed. Is overigens bij veel webshops zo.

10 oktober 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Dank voor uw bericht, wij streven ernaar uw punten te behandelen en spoedig op te nemen. Team Trendjuwelier.

Prima levering

Deel van mijn bestelling was niet op voorraad, bij opmerkingen aangegeven dat ik het deel wat wel op voorraad was al wel graag wilde ontvangen en niet zes weken op de totale bestelling wilde wachtten. Dit is keurig gedaan en netjes een deel van de bestelling al is ontvangen. Enige puntje is dat ik nooit een bevestigingsmail van mijn bestelling heb gekregen. Kon het gelukkig wel in mijn account terugvinden

7 oktober 2023

Opgelicht fraude

Mijn bestelling is nog altijd in behandeling en zo al 5 dagen , dus wil ik het niet meer hebben en ik ben opgelicht wat een Site wat een klucht heb een klacht ingediend bij klarna en je mag het zeker annuleren hoef het niet meer en ook eenmelding gedaan bij de politie van fraudecrime

27 september 2023

Echt waar: De mooiste sieraden voor de scherpste prijs

Bekijk zelf de site van Trendjuwelier. Je zal zien dat er een heel groot aanbod van sieraden is voor een super goede scherpe prijs. Ik ben gek op regenboog saffier en heb verschillende sites vergeleken. Een aantal maanden geleden bestelde ik oorbellen en deze maand de bijpassende armband. Beide keren een prima ervaring. Makkelijk bestellen en betalen en snelle levering, ook nog s in cadeauverpakking. Helemaal top ! Ga zo door Trendjuwelier.

5 september 2023

Superblij met mooi ingepakte bedel.

Voor de eerste keer besteld bij Trendjuwelier. Een bedel Sister van Pandora voor mijn zus, omdat ik haar zo waardeer. Ik had gevraagd bij opmerkingen of het ingepakt kon worden. Ik kreeg het snel en supermooi ingepakt in mijn brievenbus. Wat was ik blij om zo mijn zus te verrassen!

21 september 2023

Geweldige webshop

Snelle en correcte levering. Momenteel super kortingen op pandora juwelen. Ook andere juwelen kan je steeds aan scherpe prijzen aankopen.

26 september 2023

Fijne service en levering Pandora ringen

Laatst vier Pandora ringen besteld om mijn collectie uit te breiden. Stond bij het artikel dat het een aantal werkdagen zou duren voordat deze verzonden zouden worden en dit klopte ook. Dus heel netjes dat ze dit erbij hadden gezet. Verder erg leuk per stuk verpakt, met de originele Pandoraverpakking en een leuk cadeauzakje eromheen. Dus echt een cadeautje om uit te pakken, ookal was het voor mezelf!

9 september 2023

Het is een ramp als je iets wil retourneren …

Het is een ramp als je iets wil retourneren. Ze adviseren dat met Homerr doen, een heel trage vervoerder die doet heel lang over om pakketjes te bezorgen. En rekening pauseren bij In3 doen ze ook niet, dat moet je zelf regelen, maar hoe doe je dat?

21 september 2023

Pandora armband

Pandora armband met korting besteld.
Telefonisch niet goed bereikbaar als je je nummer achterlaat word je op een later tijdstip netjes teruggebeld. Levertijd was wat langer dan was aangegeven maar het was het wachten waard!

17 september 2023

Bestelling niet geplaatst, maar wel geld afgeschreven.

Medaillon besteld, wel geld afgeschreven maar de mededeling gekregen : oeps er is iets verkeerd gegaan, de bestelling is niet geplaatst. Vervolgens de klantenservice proberen te bellen, maar die nemen natuurlijk niet op. Na een paar minuten kun je je telefoonnummer zogenaamd achterlaten of 1 drukken als je wil blijven wachten. Die optie is er niet, je moet je nummer achterlaten. Doe je dat niet, wordt je alsnog bedankt en de verbinding verbroken. Nu reeds 8 keer gebeld, maar ik ben bang dat ik naar mn bestelling en mn geld kan fluiten.

11 september 2023

Zeer snel geleverd

Gemakkelijke website,snel besteld en betaald en zeer snel geleverd.
Opmerkingen worden niet gehonoreerd, en van een stock foto bestellen blijft natuurlijk een risico.

5 september 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Dank voor uw review, wij waarderen dit! Team Trendjuwelier.

Mooie kortingen op Pandora

Mooie kortingen op Pandora oorknopjes, -ringen -en hangers ! Gratis levering vanaf 50 euro naar België ! De levering duurt soms wat langer maar dit wordt steeds duidelijk op de website van het product vermeld !

8 september 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Hartelijk dank voor de prettige beoordeling. Team Trendjuwelier.

Goede en snelle service

Dinsdagochtend een mooi Swarovski horloge besteld. Woensdagavond geleverd. Goede en snelle service! Ik ben helemaal blij!

4 september 2023

Wij waarderen uw oprechte beoordeling. Team Trendjuwelier