Trendjuwelier Reviews

7.461
TrustScore 3 uit 5

3,1

Super tof naam armbandje voor mijn dochter haar eerste verjaardag besteld. Helaas na enkele dagen de naam weg. Na contact mocht ik deze meteen retour zenden. Inmiddels terug ontvangen gepolijst en die... Toon meer

Ring aangekocht bij deze firma. Begin januari terug opgestuurd voor te ruilen. Echter nooit reactie gekregen. Tot we vandaag. zelf via mail contact opgenomen hebben. blijkbaar blijkt deze failliet. We... Toon meer

29-12-2023 Pas 8 dagen na bestelling en betaling werd een doosje bezorgd, maar deze bleek LEEG. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Op mail alleen automatische bevestiging. Website vermeld... Toon meer

1. Sieradenwinkel
  2. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Trendjuwelier.nl is ontstaan vanuit de passie voor het juweliersvak en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste online juwelier van Nederland

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

7K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(7.461)

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Breed assortiment met mooie prijzen…

Breed assortiment met mooie prijzen voor Black Friday. De filters op de productpagina’s werken niet helemaal zoals ik fijn vind - moet steeds de pagina verversen als ik de filters wil aanpassen.

27 november 2023

dun verguld sierkettinkje

Ik heb een dun verguld sierkettinkje besteld op de woensdag voor Black friday. Donderdag lag het al in mijn brievenbus! Snelste levering ooit! Kettinkje is precies waarvoor het bedoeld is en voor een heel vriendelijke prijs.

23 november 2023

Mooie site

Mooie site, bestelling makkelijk te plaatsen en verwerking heel erg snel!

25 november 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Heel erg bedankt voor de review! Team Trendjuwelier.

Nooit bestellen, slechtste service ooit!!

Op 6 augustus een bestelling gedaan van 921,36 euro.
Op 14 augustus gemaild wanneer ik het kon verwachten. Er was iets niet op voorraad, maar er zou bij wijze van uitzondering een deellevering gemaakt worden. Ik gaf aan dat dat niet nodig was, aangezien ik 16 augustus op vakantie zou gaan dus ik zou wel wachten tot alles compleet was. Zou ik tenslotte ook weer thuis zijn van vakantie.
Op 17 augustus ontvang ik mail dat het inmiddels verzonden is en de track en trace laat zien dat het om 2 pakketjes gaat en die zijn afgeleverd op 17 augustus bij mij thuis. Vreemd genoeg is er ook voor getekend terwijl ik in Egypte zat en niemand in mijn huis was!
Zij konden er niets aan doen, het was afgeleverd en ervoor getekend dus daarmee was de kous af. Na wekelijks contact te hebben gezocht met trendjuwelier is er een onderzoek ingesteld bij post.nl
op 5 september.
Op 3 oktober krijg ik dan eindelijk bericht. Post.nl heeft het onderzoek afgerond; de bestelling is afgeleverd en er is voor getekend volgens de chauffeur. Ik geef wederom aan dat dit onmogelijk is en ben uiteraard bereid mijn vakantie en vluchtgegevens te sturen als bewijs dat ik helemaal niet thuis was. Komt allemaal geen reactie op.
Na heen en weer mailen en bellen komt er dan op 1 november een bericht dat het echt bij mij thuis is afgeleverd, dit laat de rit van post.nl zien {blijkbaar is de auto wel in de straat geweest en dat is voldoende bewijs voor ze dat het daadwerkelijk is afgeleverd} en dat dit ook door de chauffeur is bevestigd. Hoe dan??? Erbij ontvang ik een verklaring van post.nl die ik moet invullen. Daarop geef ik aan dat ik het niet heb ontvangen en ook bij mijn buren heeft niemand het aangenomen. Die stuur ik netjes terug en verder hoor ik niets meer.
Wat betreft het onderzoek bij PostNl.

Wij hebben nogmaals telefonisch contact opgenomen met PostNl.

De rit van de chauffeur laat zien volgens PostNl dat er op nr. 30 en op nr.36 een pakketje is bezorgd en dit is ook door de chauffeur zelf bevestigd.

"PostNl heeft ons een ontvangstverklaring gestuurd via de mail en ons het verzoek gedaan deze naar u te sturen om deze in te vullen en dan weer naar ons te sturen.

Deze vindt u in de bijlage."

22 november stuur ik nog maar weer eens een mail dat ik niets meer heb vernomen en wat nu het plan verder is.
Daarop is de reactie:
De informatie die u in vorige mail is verteld is ook alles wat wij van post.nl hebben binnengekregen en binnen gaan krijgen.

Dit is dus alle informatie.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Klantenservice Trendjuwelier
Nick

Dat is dus de laatste mail geweest waar de ontvangstverklaring van post.nl bij zat die ik heb ingevuld en retour gestuurd.

En daarmee lijkt het verhaal voor trendjuwelier klaar.
Volgens de chauffeur is het geleverd, ik was niet thuis en het is zeker niet mijn handtekening, maar daar hebben ze allemaal geen boodschap aan.

Dus geld weg, het bestelde niet geleverd. Makkelijk 921 euro verdiend voor trendjuwelier.
Bah bah, nooit maar dan ook nooit meer bestel ik hier iets. Ik raad anderen dit ook zeker af.
Dat de chauffeur het heeft afgeleverd en ik het niet heb ontvangen hebben ze verder geen boodschap aan.
Dit is echt de meest walgelijke 'service' die ik ook heb meegemaakt!

25 november 2023

Snel geleverd, boven verwachting!

Ik was al even op zoek naar een Seiko SSK003K1en vond hem voor een scherpe prijs bij Trendjuwlier.
Pakket kwam aangetekend met PostNL. Snel geleverd, mooi verpakt. Alles erbij!

15 november 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Veel plezier van het horloge! Team Trendjuwelier.

Prachtige ring van Sif Jakobs besteld

Prachtige ring van Sif Jakobs besteld.
Met zorg verpakt en snel geleverd.
Ben er superblij mee.

14 november 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Super fijn om te horen! Team Trendjuwelier.

Mooie ketting Huiscollectie gourmet

Mooie ketting Huiscollectie gourmet. Service ook echt heel goed. Eerst een ketting ontvangen die beschadigd was. Zonder moeite terug mogen sturen en een nieuwe ontvangen. Kreeg al bericht dat de nieuwe verzonden was op dezelfde dag als het bericht kwam de andere retour gestuurd was. Helemaal blij mee.

2 november 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Heel fijn! Dankjewel voor de woorden, Team Trendjuwelier.

Product niet geleverd, uiteindelijk wel geld terug gekregen. Post.nl geen betrouwbare leverancier gebleken.

Weinig klantvriendelijk. Bedel zondag besteld, vrijdag nog steeds niet door Post.nl ontvangen. Klantenservice deed niets, advies was: “afwachten, wij versturen niet nogmaals”. Dus geen verjaardagscadeau vrijdagavond. Bestelde bedel in het geheel niet ontvangen.
Uiteindelijk na twee weken wel geld terug gekregen, daarom de drie sterren.

Als je hier bestelt: hou rekening met lange levertijden. Of beter nog: bestel gewoon bij de juwelier om de hoek, dat doen wij in het vervolg.

6 november 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Dank voor uw eerlijke review. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo soepel mogelijk te laten verlopen en houden hier dan in de toekomst rekening mee. Team Trendjuwelier - Bart

Snelle sevice

Gemakkelijk te bestellen via de website.
Een zeer snelle service en levering.

3 november 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Dank voor uw woorden. Team Trendjuwelier.

Leuk ingepakt en goedkoop!

Ik heb het jaarlijkse kristal van Swarovski hier besteld. Hier was ´ie namelijk veel goedkoper (20,-) dan op de officiele site. Het kristal zit in de originele verpakking verpakt en is ook al direct ingepakt; ideaal voor de feestdagen.
Voor mij een beetje onhandig omdat ik het eerst zelf wilde zien (maar ik heb het er heel rustig afgedaan en daarna weer op geschoven).

31 oktober 2023

Antwoord van Trendjuwelier

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Team Trendjuwelier.

Swarovki item als cadeau besteld.

Swarovki item als cadeau besteld.
Heel snel bezorgd en zo netjes ingepakt!
Het is delicaat spul, dat Swarovski.
Hield mijn hart vast om zoiets online te kopen.
Maar zo netjes verpakt! Ben heel erg blij.

14 oktober 2023

Dank voor uw uitgebreide review. Dit wordt gewaardeerd! Team Trendjuwelier