Låneformidling: Franchising - Uden Udbetaling - Company NG Reviews 7

Bedrijfsgegevens

1. Alternatieve financiële diensten
  2. Bank

Geschreven door het bedrijf

Efter-først-til-mølle princippet” personalet i forretningen bestemmer fuldt ud hvem der skal have lov til at prøvekøre vores salgsbiler, vurderer man ikke at det vil være tilstrækkeligt realistisk at kunne afsluttes en handel den pågældende dag, eller at begge parter ville kunne være tilfreds med en sådan indgåelse, forbeholder man sig altid retten til at kunne sige pænt nej tak. Det kan blandt andet skyldes at økonomien ikke har været tilstrækkelig for at kunne gennemføre handlen på nuværende tidspunkt, og derfor heller ingen grund til at prøvekøre vores biler, ændrer situationen sig er man naturligvis altid velkommen igen.

4,0

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har for nylig købt bil hos Neltoft…

Jeg har for nylig købt bil hos Neltoft Gruppen, og det har været en fantastisk oplevelse.
Fra første kontakt var de utrolig imødekommende, ærlig og professionelle
De tog sig tid til at forstå mine behov og spørgsmål, og jeg følte mig tryg og godt vejledt gennem hele processen.

De er dygtige, har styr på både bilerne og kundeservice.
De formåede at skabe en afslappet og tillidsfuld stemning uden på noget tidspunkt at presse på med noget - det er en fed balance, som jeg sætter stor pris på når det er et større køb.

Hvis du går med overvejelser om at købe bil, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Neltoft Gruppen

16 april 2026

Personalet var venlig

Personalet var venlige, imødekommende og tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål uden at presse mig til noget .
Det gav en god oplevelse af stedet .
Meget kundevenlig og god service .
Jeg vil helt klart vende tilbage hvis jeg skal handle bil i fremtiden.....

15 juni 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse! De rosende ord er bragt videre :-)

Med et detailsalg på mellem 1.000 / 1.200 enheder, og cirka 2.300 besøgende entusiaster årligt, der kan vi desværre ikke gøre alle tilfredse, selvom vi bestræber os på det hver eneste dag. Det må vi bare erkende, men naturligvis også beklage.

Susanne – kundesupport

Finansiering Uden Udbetaling - Opret direkte kundeanmeldelser på e-mail : info@neltoft.dk

Super oplevelse

Super god oplevelse og god service fra start til slut..
Jeg har helt klart planer om at bruge dem igen, hvis behovet opstår :-)
Tak for det:)

21 juli 2025

Kompetent og behagelig oplevelse

Som sædvanlig en stor fornøjelse at besøge Neltoft Gruppen.

Meget venlige, servicemindede, glade og smilende medarbejdere hele vejen igennem. God, hurtig og effektiv servicering af bil. Dejlige lokaler og god kaffe mens man venter.

Alt i alt en stor fornøjelse. Neltoft får mine bedste anbefalinger.

3 juni 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig mere sådan en plattenslager til…

Aldrig mere sådan en plattenslager til forhandler kommer og skal kigge på bil bliver spurgt om det er bil i bytte og lån eller kontakt .men var lige blevet solgt 10 min før vi kom selv om jeg var der 5 før de åbene og de har haft lukket i uge op til pga. Kursus så hvordan kan man sælge for 10 min. Siden samtidig om vi var fra nærområdet og om der var hjemme boende børn og hvad vi lavede og man kan ikke reservere påforhånd
ALDRIG OM JEG VIL ANBEFALE DEM MERE TIL NOGEN

11 mei 2025

Kære John Nielsen

Vi kan desværre ikke sælge den samme bil 2 gange, og som du så sad der allerede kunder på salgskontor ved din ankomst, i øvrigt var bilen heller ikke til dig selv, du var der for at kigge på vegne af en anden "fortalte du" finansiering skulle ordnet henover telefonen, DET KAN VI DESVÆRRE IKKE HJÆLPE DIG MED, krævet personen selv møder op!!

Generelle forretningsvilkår.

Vi undgår desværre ikke kritik af og til fordi man ikke har kunne få lov at købe eller prøvekøre en af vores salgsbiler. Personalet i forretningen den pågældende dag, bestemmer fuldt ud hvem der skal have lov til at prøvekøre vores salgs biler.

Vurderer personalet ikke at det vil være tilstrækkeligt realistisk at der vil kunne afsluttes en handel den pågældende dag, eller at begge parter ville kunne være tilfreds med en sådan indgåelse, forbeholder vi os altid retten til at kunne sige vi pænt nej tak.

Det kan blandt andet skyldtes at økonomien ikke har været på plads til at kunne købe den pågældende vare - på nuværende tidspunkt, derfor heller ingen grund til at prøvekøre bilen den pågældende dag, men når situationen ændrer sig, er man er naturligvis velkommen igen, efter " først-til-mølle " princippet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse og fantastisk…

Super god oplevelse og fantastisk service 🙌 helt klart planer om at bruge igen

27 december 2024

Fantastisk forhandler / låne udbrydere 👍

Gode oplevelser. Vi har leaset en bil og haft den til service og hele vejen rundt er tingene bare i orden. Først handlen eller leasing forhandling og aftale, som Kim Johansen stod for var bare til UG og siden værkstedet, som bare er profesionelle, ærlige og fortæller om tingene. Alle i huset smiler og hilser. Man føler sig velkommen og godt tilpas. Vi kan varmt anbefale andre at gå ind til Neltoft Gruppen. De har mange fine biler til salg eller leasing.

11 september 2024

Susanne – kundesupport

Lees meer over geverifieerde reviews.