Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte vores køkken hos Henrik i Unoform i Herning. Det var en virkelig god oplevelse. Der var både vejledning og inspiration, samtidig med at der var respekt for vores valg og tålmodighed omkring d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået leveret og monteret vores køkken og 2 badeværelser fra Unoform Aarhus, og hele processen har forløbet til vores fulde tilfredshed. Fra første møde blev vi mødt af en professionel og... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Katastrofal lang proces for et simpelt køkken. Kvalitet/service vs pris hænger ikke sammen. Installationer/snedkerarbejde afleveres initialt uden fokus på finish. Kan kun anbefales, hvis man har for m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ABSOLUT 5 STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og gerne flere hvis muligt. Dette skyldes i høj grad den fantastiske betjening og vejledning fra Heine Dahl. Hans store arrangement i vores projekt var ENESTÅENDE og Hein... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Keukenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Lige siden Arne Munch designede den originale køkkenklassiker i 1968, har uno form skabt kompromisløse snedkerkøkkener, bad- og garderobeløsninger.

4,2

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God betjening i butikken

God betjening i butikken, mange fejl fra montørs side. De er eller bliver ændret, men det har forlænget processen med 5-7 uger

31 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfredse med hele processen.

Vi har købt køkken, bad og garderobeskabe fra Uno form. Køkkenet er Copenhagen og bad og garderobe er Avantgarde. Vi brugte lang tid på at tilrette indretningen, til det var Jacob Lynge fra Uno form Århus meget kompetent( og tålmodig) Jacob Lynge er yderst behagelig og meget tillidsfuld. Da køkken, bad og garderobe kom, var det uno forms meget dygtige montør Boje som monterede det. Vi har efterfølgende haft nogle reparationer og udskiftninger af låger, dette er planlagt- og ordnet uden diskussioner. Vi nyder vores køkken, bad og garderobe hver dag og vil til enhver tid vælge Uno form igen. Udover at det er meget lækre arkitektoniske og håndværksmæssige produkter, har det helt sikkert også betydet meget, at Jacob Lynge har været så dygtig og serviceminded ift. vores samlede oplevelse.

17 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Unoform er et meget overall kompetent

Unoform er et meget overall kompetent køkkenfirma med særdeles ordentlige og flinke håndværker og god til at overholde tidsaftaler og øvrige aftaler.
Kan klar anbefales hvis man har råd.

30 maart 2021

Nyt køkken

Min varmeste anbefaling til Unoform ifm nyt køkken.
Det gælder butikken på Søtorvet, indretningsarkitekt Morten Gylling, montageleder D. Hjertoft, snedker D. Ryge, elektrikere, vvs’ere, maler. Alle har været sympatiske, kompetente og servicemindede og punktlige.

26 maart 2021

God rådgivning

Vi har har fået yderst god rådgivning til renovering af badeværelse af Morten Gylling fra unoform sølvtorvet.

25 maart 2021

Vi har valgt Unoform igen

Vi har valgt Unoform igen.
Da vi skulle flytte, var køkkenet stort set det eneste der stod som nyt, og selvom det var over 7 år gammelt, havde de sortbejdsede moseegs-låger ikke een ridse! Og vi er altså en stor familie med lidt plads, så dé skuffer havde været mere end flittigt brugt, plus fyldt helt til randen med dåser mv. Og ikke een af dem hang el. Derfor skulle det være Unoform igen, da vi købte nyt hus. Og dét er bare blevet så smukt. Vi har fået en masse hjælp både til design, men også opsætning og eftermontering af de få ting der drillede, - som en lampe der ikke duede. Selvom målene jeg havde med fra salgsopstilling, viste sig ikke at passe med virkeligheden, var det intet problem for Unoform, de løste bare de skæve hjørner og mål på fornemste vis! Og alt sammen af Morten Gylling fra Unoforms afdeling ved Søtorvet. Simpelthen en fantastisk service! Nu skal vi ikke flytte igen inden for nær fremtid, men måske vi får råd til et Unoformkøkken i vores sommerhus...

12 maart 2021

Unoform Søtorvet

Min mand og jeg henvendt os til Unoform Søtorvet, da vi skulle have nyt køkken, og det har da været en sand fornøjelse, fra start til slut af projektet. Indretningsarkitekt Kevin Schmidt har hjulpet os med at tegne vores køkken ud fra de ønsker, vi havde, og har i den grad hjulpet med inspiration og gode ideer til, hvordan vi kunne få vores drøm af et køkken til at gå i opfyldelse. Vi har ingen problemer haft undervejs, og håndværkerne har været utroligt omhyggelige med deres arbejde, og hvis der har været spørgsmål undervejs, har indretningsarkitekt Kevin Schmidt og montagevejleder Daniel Pilegaard Hjertoft, samt alle håndværkere der har været på projektet været behjælpelig straks, når vi har kontaktet dem. Vi kan, ud fra vores oplevelser kun give Uno Form Søtorvet vores varmeste anbefalinger.

5 maart 2021

Flot nyt drømmekøkken og bad fra Uno Form

Vi har været meget tilfredse med design og montering af vores nye drømme køkken og badeinventar.
Mathilde Melander i Lyngby afdelingen er en meget dygtig og kreativ indretningsarkitekt, som vi har haft et fantastisk godt samarbejde med i hele projektforløbet.
Mathilde følger altid op og løser leveringsproblemer hurtigt og effektivt.
Vi er meget tilfredse med slutresultatet og kan anbefale Uno Form og Mathilde Melander.
Eneste malurt i bægeret er, at Uno Form pt. har meget (for) travlt på fabrikken i Farsø og det desværre medførte nogle fejlleverancer og leveringstider på erstatnings leverancerne. Til gengæld bliver tingene fulgt til dørs på en meget professionel måde.

4 maart 2021

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi har haft en yderst god oplevelse med Mathilde E. Larsen fra unoform Aarhus som konsulent på købet af vores nye køkken!
Altid hurtigt svar på mails, god pris og lyn hurtig levering. Det bliver ikke bedre. Kæmpe anbefaling herfra 👌🏻

26 januari 2021

UnoForm Århus

UnoForm Århus, Mathilde E. Larsen. Ekstrem serviceminded, kompetent og vender altid hurtigt retur på vores henvendelser. Vi er kort sagt meget tilfredse med alle faser af købsprocessen vedr. vores nye køkken.

25 januari 2021

Klasseservice

Usædvanligt kompetent og sympatisk personlig vejledning og betjening. Det var alt, fra indretning, farver, lyssætning, armaturer mv.
Vi er meget tilfredse med resultatet, ligesom med kommunikation og leverancer undervejs.
Stor anbefaling af Mathilde Melander i Søtorvets afdeling.

24 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk design og super rådgivning!

Fantastisk design og super rådgivning!
Vi skulle have nyt bryggers, og selvom det endte med at blive et HTH byggers, hjalp Mathilde fra uno form i Aarhus os med den optimale løsning og lækkert design.
Dejligt med så professionel rådgivning indenfor både uno form og HTH!

23 januari 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.