Urtegaarden Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Såååååå lækkert at lave egne produkter af kvalitets råvare og rette ingredienser - jeg er helt bidt af det🌼🌸 Glæder mig SÅ meget til at lave Silkelotion denne gang. Og de er vildt søde med sva... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ok hjemmeside med et fint overblik. Dog skabes der lidt forvirring når jeg kigger på fx glasflasker og hvad der reelt følger med og hvordan jeg skal vurdere str ud fra billedet. Det er dog kun e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nu prøvet vitamin balsam og silke shampoo fra Urtegaarden og var lidt skeptisk da det er min første naturlige shampoo og balsam. Men men selvom balsamen ikke giver den samme unaturlige blødhed og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligste personale at handle ved også når man ringer en ordre ind hurtigt og kan hente ved døren derefter. Elsker deres produkter. Bruger dufte olier hver dag - rene vare. Mette fra Djursland

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Cosmeticawinkel

Geschreven door het bedrijf

Urtegaarden forhandler rene varer til fremstilling af naturkosmetik og sundere slik, samt formidler opskrifter og udbyder kurser.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

133 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Urtegaarden markedsfører bergamot olie

Urtegaarden markedsfører bergamot olie, et teknisk produkt der ikke må indtages den ene måned for måneden efter at tilbyde produktet gennem Helsam som egnet til konsum. Når man forsøger at ringe til Urtegaarden, tager de ikke telefonen!
Efter oplysninger fra Urtegaarden, som har tydeliggjort at produktet er sikkert at indtage, må jeg undskylde for den uretfærdige bedømmelse jeg først lagde op. Hermed en ny bedømmelse af en handelsplatform jeg gerne benytter og er glad for.

21 februari 2026

Hej Per

OPDATERING: Tak for at opdatere din anmeldelse efter yderligere information og tak for at du gerne benytter os.

Jeg vil korrigere nogle faktuelle forhold i din anmeldelse, da den giver et misvisende billede af produktet og vores markedsføring af det.

Vores økologiske bergamotolie har været i levnedsmiddelkvalitet i alle de 19 år, jeg har været hos Urtegaarden. Den bærer det røde Ø-mærke, som udelukkende må anvendes på fødevarer, og den er underlagt Fødevarestyrelsens kontrol.
Det fremgår tydeligt både af etiketten og af vores produktinformation, at der er tale om levnedsmiddelkvalitet og det er ikke et fakta vi skifter fra måned til måned, eller afhængigt af om vi selv markedsfører den, eller en af vores forhandlere gør.
Vi har på intet tidspunkt "i min tid" markedsført den som teknisk kvalitet eller som et produkt, der ikke må indtages. Tværtimod anbefaler vi den direkte som smagsstof i fødevarer, herunder i vores egne opskrifter.
Faktisk anvender vi ikke betegnelsen “teknisk kvalitet” om vores æteriske olier.

Da det ikke er markedsføring jeg er bekendt med håber jeg at du kan henvise til, hvor du har set det, så vi kan få afklaret hvad der er sket. Hvis det er nemmere kan du sende en mail til os på urtegaarden@urtegaarden.dk

Vores telefoner er åbne hver dag iht. vores åbningstider. Er der mange kald bliver man sat i kø. Som udgangspunkt kan der selvfølgelig været optaget i længere tid også selvom der er 3 der sidder klar til at besvare telefonen. Jeg beklager selvfølgelig at du har haft udfordringer med at komme igennem på det tidspunkt du ringede.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og go kvalitet.

Saunaolierne er rigtig gode. Jeg prøver hver aften en andet.

17 februari 2026

Hej Manuel

Tak for rosen. Skønt at vi kan bidrage til gode gus.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering, og varerne ankom ubeskadigede.

14 februari 2026

Hej Mohammed

Tak for din anmeldelse, den sætter jeg pris på.

Nem bestilling

Nem bestilling. Dejligt med rabatkode. Blev afsendt hurtigt og kom sikkert frem.
Der duftede af olie i pakken, tror der var lidt der var dryppet ud.

10 februari 2026

Overskuelig hjemmeside.

Overskuelig hjemmeside.
Gode tilbud/besparelser.
Nem bestilling.
Hurtig og godt indpakket forsendelse.
Ingen overskuds-emballage

7 februari 2026

Hej Mette

Tusind tak for de 5 stjerner og for de rosende ord. Jeg er glad for at du har lagt mærke til, at vi prøver at minimere overskudsemballage.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

nemt og hurtigt

9 februari 2026

Hej Leif

Det er lige præcis det vi gerne vil have at vores kunder oplever. Tak for at bruge tid på at give os en anmeldelse

Fin service

4 februari 2026

Hej Per

Tak for de 5 stjerner og din ros. Den sætter jeg pris på.

Super!

Ekstrem hurtig forsendelse og gode varer. Jeg er fuldt ud tilfreds!

3 februari 2026

Hej Vibeke

Dejligt at høre. Tak for dine flotte anmeldelse og pæne ord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pakken kom hurtigt og jeg synes rigtig…

Pakken kom hurtigt og jeg synes rigtig godt om salven.

4 februari 2026

Hej Annelise

Det er jeg glad for at høre. Tak for din flotte anmeldelse - jeg håber du bliver ved med at være glad for salven.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid en fornøjelse 😊…

Som altid en fornøjelse 😊…
Gode produkter… hurtig levering..

3 februari 2026

Hej Jacob

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter jeg pris på.

Alle Glade

Når handel, betaling og levering føles som et, kan alle jo være glade 😃

30 januari 2026

Hej Frank

Og her på Urtegaarden er vi glade over din ros og de 5 stjerner.

Super godt produkt.

31 januari 2026

Hej Gina

Det er jeg glad for at høre - og tak for de 5 stjerner.

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering og gode produkter

27 januari 2026

Hej Marlena

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vibeke Estrup, ejer af urtegaarden.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi købte orangeblomstvand

Vi købte orangeblomstvand, men det smagte ikke af noget. Det var en skam, for vi skulle tilføje virkelig meget til vores creme og det fortyndede cremen uden at vi kunne smage orangeblomsterne.

26 januari 2026

Hej Marie

Jeg er ked af, at I har haft en dårlig oplevelse med vores orangeblomstvand.
Jeg har checket op på dem vi har på lager og afprøvet i en glasur (som var det jeg lige havde mulighed for) og her træder smagen igennem som en skal.
Hvis du har mulighed for at kontakte vores kundeservice med den opskrift I har fulgt så kan vi følge op og hjælpe jer videre.
Du må også gerne angive batchnummeret på produktet, så vi kan dobbeltchecke det.

Vibeke Estrup, ejer af urtegaarden