Såååååå lækkert at lave egne produkter af kvalitets råvare og rette ingredienser - jeg er helt bidt af det🌼🌸 Glæder mig SÅ meget til at lave Silkelotion denne gang. Og de er vildt søde med sva... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ok hjemmeside med et fint overblik. Dog skabes der lidt forvirring når jeg kigger på fx glasflasker og hvad der reelt følger med og hvordan jeg skal vurdere str ud fra billedet. Det er dog kun e... Toon meer
Har nu prøvet vitamin balsam og silke shampoo fra Urtegaarden og var lidt skeptisk da det er min første naturlige shampoo og balsam. Men men selvom balsamen ikke giver den samme unaturlige blødhed og... Toon meer
Dejligste personale at handle ved også når man ringer en ordre ind hurtigt og kan hente ved døren derefter. Elsker deres produkter. Bruger dufte olier hver dag - rene vare. Mette fra Djursland
Bedrijf heeft geantwoord
Urtegaarden forhandler rene varer til fremstilling af naturkosmetik og sundere slik, samt formidler opskrifter og udbyder kurser.
Aldershvilevej 1, 8961, Allingåbro, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Let hjemmeside at finde rundt på. Super hurtig levering. Godt og solidt pakkede varer, som er super lækre.

Antwoord van Urtegaarden
Super handel, bestilte fredag og fik leveret lørdag😊

Antwoord van Urtegaarden
Jeg fik de varer, jeg bestilte efter få dage.

Antwoord van Urtegaarden
God service og hurtig betjening.
Urtegaarden er et godt sted at handle og købe hudprodukter og andre ting.

Antwoord van Urtegaarden
Hurtig levering lige som for 18 år siden jeg hade bolche køkken for min børen nu med børnebørnene ganske tilfreds

Antwoord van Urtegaarden
Altid gode råvare og fin information. Hurtig levering.

Antwoord van Urtegaarden
Altid skønne vare at få tilsendt
Jeg er så tilfreds med mine bestilte produkter

Antwoord van Urtegaarden
Super fin service, der manglede en enkelt ting i leveringen. Men de eftersendte med det samme.

Antwoord van Urtegaarden
Modtog en pakke hvor et af produkterne havde lækket. Skrev til Urtegaarden og de sendte med det samme et nyt produkt.
God service, hurtig levering og lækre produkter

Antwoord van Urtegaarden
alt er fint og godt, ift varene, men det er irrieterende når man søger på urtegården, at sider fra butikker (Matas mm) dukker op og de varer der søges ikke findes

Glad og tilfreds
Alle varer var i fin stand og de blev leveret meget hurtigere end jeg havde forventet her i julen.

Antwoord van Urtegaarden
Bestilte varer d 19 december, disse var fremme d 20 december, fantastisk hurtig levering, og som altid lækre produkter

Antwoord van Urtegaarden
Overskuelig hjemmeside, dejligt og trygt at vide at alt er naturligt/økologisk, og så var leveringen mega hurtigt.
Genialt med opskrifterne. Jeg lavede duftelys som julegaver i år. Det tog ca 45 minutter med hyggelig kreativ stund.
Håber jeg en dag kommer forbi gården i virkeligheden :)

Antwoord van Urtegaarden
tak for gode varer - deklarationer i top - økologi hvor det er muligt - tak for at gøre forbrug tillidsbaseret - jeg lærer med jeres sortiment at navigere i bevidsthed om sundhed og helbred

Antwoord van Urtegaarden
Gode produkter, hurtig levering, god kundeservice

Antwoord van Urtegaarden
Det er dejligt nemt at navigere på hjemmesiden - div. "filtre" hjælper godt.
Ærgeligt at flere af de ting, jeg gerne ville købe var udsolgt, men det må jo være fordi det er jul og gode produkter 😉
Talte med kundeservice, der var utrolig hjælpsomme og super søde 😀
Nem udtjekning, hurtig levering og godt pakket ind 👍
4.8 stjerner - der skal altid være plads til forbedring 😉