Uw Salonboot Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Super leuke en nette boot, super vriendelijke schipper die leuke weetjes verteld over dingen waar je langsvaart. Ales onder t genot van een lekkere verse high tea en erg veel keuze aan drankjes.

Op zondag 21 juni 2015 hebben wij 3 uur lang heerlijk gevaren over de Vecht. Tijdens de vaartocht werd een verrukkelijk 5-gangen lunch bereid en geserveerd door een sterrenkok van restaurant Tante Ko... Toon meer

Op een prachtige boot hebben we een 3 uur durende tocht over de Vecht gemaakt langs interessante natuur en buitenplaatsen. De boot was van alle gemakken voorzien. Je zit er geweldig. De lunch vonden w... Toon meer

1. Recreatiecentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Stap aan boord van uw salonboot en geniet tijdens uw boottocht of rondvaart van de schilderachtige omgeving van de Vecht en Loosdrechtse Plassen die bekent staan van prachtige buitenplaatsen, romantische theehuizen, historische molens en authentieke ophaalbruggen. Daarnaast kunt u ook genieten tijdens uw rondvaart van onze exclusieve rondvaart arrangementen die wij u aanbieden. U gaat meer dan genieten van uw rondvaart op de Vecht met een van onze exclusieve arrangementen. Het wordt dus dubbel genieten tijdens uw boottocht! Kijk verder op de site wat Uw Salonboot u allemaal te bieden heeft. Er is al een rondvaart van 2 uur voor € 25,- p.p. Uw Salonboot heeft een schuifdak zodat u extra kunt genieten met mooi weer. Bij slecht weer kan Uw Salonboot geheel gesloten worden. Tevens is de salonboot voorzien van verwarming. Uw Salonboot is voorzien van een toilet en is toegankelijk voor mindervaliden. En er is voldoen (gratis) parkeer gelegenheid.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Leuke tocht over de Vecht met een knusse salonboot.

Om mijn 70ste verjaardag te vieren was de directe familie uitgenodigd voor een tocht over de Utrechtse Vecht met MijnSalonboot. Een groot succes. Iedereen heeft genoten, ook de kleinkinderen. Een knusse boot met een gezellige schipper.

23 juli 2016

Leuke ervaring in een fijne omgeving

Leuk om de omgeving vanaf het water te bekijken, onder het genot van een hapje en een drankje. De boot was erg knus, maar des te gezelliger!

14 juli 2016

Dank je wel Nicolette

Relaxed, lekker en gezellig

De Vechtstreek is prachtig, de boot helemaal af, van alle gemakken voorzien, de schipper heeft humor en maakt het erg gezellig, het eten was uitstekend en een zonnetje maakte het helemaal af.

27 juni 2016

Dank je wel René

Super leuke boot, zeker een aanrader !

Ik heb een reünie gehouden met vrienden, wij wilde dat op een bootje doen. Het was heel erg gezellig en een mooie route. Zeker een aanrader !

15 juni 2016

Antwoord van Uw Salonboot

Dank je wel Sabien voor de geweldige beoordeling.

Fantastisch

We hebben een prachtige vaart gemaakt over de vecht.
Heerlijk gegeten en gedronken, mooie omgeving, veel informatie mee gekregen en dit alles in een heel ongedwongen sfeer.
Ook de kinderen vermaakte zich prima.
Prima gastheer.
We kunnen dit iedereen aanraden!!

13 juni 2016

Dank je wel Wilma

Heerlijke middag op salonboot met Arjen.

Wij hebben genoten van de heerlijke vaartocht met de salonboot.
Het was genieten op de het water met heerlijk eten aan boord en de gezelligheid van schipper Arjen. We kijken met plezier terug op ons 40 jarige trouwdag op de salonboot, hartelijk dank. Harry en Henny.

29 mei 2016

Antwoord van Uw Salonboot

Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Lieve groet Arjen.

Topmiddag op n prachtige boot!

Heerlijke middag gevaren op deze geweldige salonboot. Comfortabel zitten, prachtig uitzicht en leuke verhalen van de kapitein over de omgeving. Lunch&drankjes kun je zelf meenemen, kapitein is ontzettend behulpzaam en denkt mee om er n topmiddag van te maken, nogmaals dank daarvoor!!

26 mei 2016

Volop genieten van het mooiste stukje Nederland

Op een prachtige dag in mei heeft Arjan ons meegenomen voor een mooie tocht over de Vecht. Eerst langs een heel rustige plek bij Nigtevecht, met een ooievaarskolonie, waar ook nestjes van ijsvogels waren. Heel bijzonder. En daarna langs het bekendere stuk rivier, door Loenen en Nieuwersluis. Ons gezelschap van 7 paste netjes op het open gedeelte achterin de boot. Aanrader!

10 mei 2016

Beste Moederdag in 20 jaar

Gisteren hebben we in de prachtige salonboot van Arjen Zweesloot twee uur over de Vecht gevaren. Aan boord vier moeders en drie generaties aanhang. De tapas waren heerlijk, de zon straalde en de omgeving was Holland op zijn mooist. Mijn broer en schoonzus uit Australie waren voor het eerst in twintig jaar in Nederland op Moederdag - normaalgesproken komen ze in de wintermaanden. Onze moeder (82) genoot met volle teugen en noemde dit de beste moederdag in twintig jaar.

9 mei 2016

Beste Joke, dank je wel voor de geweldige beoordeling. Schipper Arjen Zweedijk

Het was gezellig aan boord

April doet wat ie wil.
Maar des al niet te min een geslaagd familie uitje over de vecht.
Met een hapje en drankje we hebben ons zeker Vermaakt.
Met de kaptein Arjen
Aukje Huisman.

28 april 2016

Antwoord van Uw Salonboot

Dank u wel voor de mooie beoordeling.

Hartstikke leuke middag gehad!

Hartstikke leuk gehad, vriendelijke en behulpzame kapitein, heerlijke lunch met alles erop en eraan, alleen wat lastig voor mensen die wat slechter ter been zijn.

25 april 2016

Antwoord van Uw Salonboot

Dank je wel voor deze beoordeling.

Erg mooie boot en een gezellige tocht over de Vecht

Met de complimenten aan onze schipper Arjen, we hadden een erg leuke en gezellige tocht over de sfeervolle Vecht met de nodige uitleg.
De Salonboot is prachtig en er ontbreekt je aan niets tijdens het varen.
Je kan eten/drinken zelf meenemen maar aan boord kun je ook alles krijgen en het maakt echt niet uit waarvoor je kiest.
Een echte aanrader dus.

6 april 2016

Vriendinnen boottocht !

Afgelopen vrijdag heb ik met mijn vriendinnen een Vecht tocht gedaan op de Salonboot. Het was super geregeld, een leuke Kapitein, lekkere hapjes, fijne drankjes en ........niet te vergeten gezellige vriendinnen! Dit was mijn zesde keer op de Salonboot met diverse gezelschappen en diverse gelegenheden! Dit is echt een aanrader en succes verzekerd. Hartelijk dank Kapitein Arjen.

1 februari 2016

Op en top geregeld !!

Alles was uitmuntend, vanaf de rode loper in vreeland tot en met de uitstekende verzorging ( culinaire hapjes en heerlijke wijn ) tel daar bij op alle mooie uitzichten en het enthousiasme van de schipper/ eigenaar !
Gewoon doen !

6 januari 2016

Alles top verzorgd!

Ik zocht een leuk uitje om eens iets terug te doen voor mijn relaties. Bootreis met tapas over de Vecht onder leiding van schipper Arjan was een schot in de roos. Alles was top verzorgd!

4 januari 2016

Dank je wel Maarten.

rondvaart, salonboot en ontvangst perfect!

Prima ervaring met een drie uur durende rondvaart en lunch. Goeie sfeer, prachtige boot, mooie omgeving en heerlijke lunch. Echt een aanrader!
Dank je wel Arjen!

30 december 2015

Dank je wel.

meer dan goed!

Het Team van de Salonboot doet mij telkens weer verbazen met hun persoonlijke aanpak en uitstekende gerechten en dranken welke zij serveren. Ieder jaar komen wij terug om de diverse seizoen gebonden ervaringen te ervaren. Top uitje.

30 december 2015

Dank je wel Chris. (-: