Super leuke en nette boot, super vriendelijke schipper die leuke weetjes verteld over dingen waar je langsvaart. Ales onder t genot van een lekkere verse high tea en erg veel keuze aan drankjes.
Op zondag 21 juni 2015 hebben wij 3 uur lang heerlijk gevaren over de Vecht. Tijdens de vaartocht werd een verrukkelijk 5-gangen lunch bereid en geserveerd door een sterrenkok van restaurant Tante Ko... Toon meer
Gisteren hebben we in de prachtige salonboot van Arjen Zweesloot twee uur over de Vecht gevaren. Aan boord vier moeders en drie generaties aanhang. De tapas waren heerlijk, de zon straalde en de omgev... Toon meer
Op een prachtige boot hebben we een 3 uur durende tocht over de Vecht gemaakt langs interessante natuur en buitenplaatsen. De boot was van alle gemakken voorzien. Je zit er geweldig. De lunch vonden w... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Stap aan boord van uw salonboot en geniet tijdens uw boottocht of rondvaart van de schilderachtige omgeving van de Vecht en Loosdrechtse Plassen die bekent staan van prachtige buitenplaatsen, romantische theehuizen, historische molens en authentieke ophaalbruggen. Daarnaast kunt u ook genieten tijdens uw rondvaart van onze exclusieve rondvaart arrangementen die wij u aanbieden. U gaat meer dan genieten van uw rondvaart op de Vecht met een van onze exclusieve arrangementen. Het wordt dus dubbel genieten tijdens uw boottocht! Kijk verder op de site wat Uw Salonboot u allemaal te bieden heeft. Er is al een rondvaart van 2 uur voor € 25,- p.p. Uw Salonboot heeft een schuifdak zodat u extra kunt genieten met mooi weer. Bij slecht weer kan Uw Salonboot geheel gesloten worden. Tevens is de salonboot voorzien van verwarming. Uw Salonboot is voorzien van een toilet en is toegankelijk voor mindervaliden. En er is voldoen (gratis) parkeer gelegenheid.
Fetha 17, 3633 CT, Vreeland
- 06-53835653
- info@uwsalonboot.nl
- www.uwsalonboot.nl
Goed verzorgde vaartochten met leuke kapitein!
Uw Salonboot vervoert regelmatig passagiers die bij Bartmanzboot vergaderen en tijdens de lunch aan boord gaan bij Arjen. De blije gezichten na afloop spreken boekdelen. Een grote aanrader!
Geweldig!
Ter gelegenheid van het 50- jarig huwelijk van onze ouders een boottochtje over de vecht gemaakt. Het was een super leuke tocht, waarbij wij zelf hapjes en drankjes hadden meegenomen. We hebben er met de familie ontzettend van genoten, met dank aan schipper Arjen! Het was zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!
Romantische diner ervaring op de Vecht
Met een prachtige salonboot over de Vecht gevaren, gecombineerd met een culinaire ervaring en een uitstekende host/ schipper. Het was een feest waar wij en onze gasten nog lang over hebben gesproken en ook nu nog van nagenieten. Geen lelijke, massale, grote rondvaartboot, maar pure romantiek van een charmante salonboot voor een bijzondere (culinaire-)Vecht ervaring. Een absolute aanrader.

Ladies day
Ter afsluiting van de het feest voor de 50ste verjaardag van mijn vrouw een rondvaart over de Vecht met heerlijke gerechten van lokale top-restaurateurs, vergezeld door haar vriendinnen. Aanbevelenswaardig!
Erg genoten
We hebben een geweldige zomer avondtocht gehad langs de Vecht. Zoveel beter dan we hadden verwacht. Lekker eten, informele sfeer, mooie omgeving. De jarige die we de boottocht kado hebben gegeven heeft nog uit Italië teruggebeld om ons te bedanken. Zeker een aanrader!

ontzettend genoten
zowel op de Vecht als bij Sail 2015 gevaren met Uw Salonboot. Was beide keren fantastisch. Het op een zondagochtend inpassen van een tocht op de Vecht ging zonder moeite. Schipper Arjen is prettig en faciliterend in de omgang. Het tijdens Sail 2015 inschepen van de high tea van het Amstel hotel ging voorbeeldig gestroomlijnd en mooie geste was dat de tocht een half uur werd opgerekt toen. Aanbevelenswaardig!

Uitstekend
Vanwege het bezoek van een Engelse relatie, hebben we een vaartocht gemaakt met de Salonboot. Het was voor onze gast en zijn vrouw maar ook voor ons een bijzondere ervaring. De kapitein heeft zich met passie van zijn taak gekweten en kon onze gasten en ons prima in Engels vertellen wat er allemaal te zien was. En dat was zeer bijzonder, al die buitens uit de gouden eeuw. Een aanrader.
Hans Bots

Een aanrader.
Inmiddels heb ik 3 maal een tocht met Uw Salonboot en schipper Arjen Zweedijk mogen maken. Een maal was dat met familie en vrienden, de beide andere keren had ik buitenlandse klanten op bezoek.
Eigenlijk is het heel simpel: het stukje van de Vecht is prachtig om te bevaren (landhuizen, andere boten, natuur), zowel voedsel en drank worden naar behoefte verzorgd en de schipper gaat ontspannen met zijn gasten en hun wensen om. Dus dikke kans op een top-ervaring.
Natuurlijk werkt dit het beste bij lekker zonnig weer maar ook als het regent blijft het leuk omdat de boot flexibel kan worden geopend en gesloten.
Henk van Tuijl - Nieuwaal

mooie boottocht
Wij hebben met zeven mensen een hele mooie boottocht gemaakt. De boot was heel aangenaam, het dak en de zijkanten konden open zodat we van de zon konden genieten. De schipper was heel vriendelijk en deed er alles aan het ons naar t zin te maken. Ik zou uwsalonboot.nl voor een volgende gelegenheid zo weer boeken. Aanrader!

Relaxed varen over Vecht en Loosdrechtse Plassen
Nadat eerdere afspraken telkens door omstandigheden verzet moesten worden uiteindelijk 11 september 2015 een 4-uur durende rondvaart gemaakt over Vecht en de Plassen. Prachtig weer, mooie boot en ruim voldoende versnaperingen en drankjes aan boord. Ongedwongen typeert de sfeer nog het beste. Ideaal om even te onthaasten :-)
erg leuke boottocht met een vriendelijke, bekwame kapitein
prachtige tocht over één van de mooiste rivieren van Nederland.
Rondvaart op "Uw Salonboot".
Heerlijk rustig over de Vecht in een prachtige luxe boot voorzien van alle gemakken. Echt genoten, domweg SUPER!!
Top!
Onze gasten hebben erg genoten van de tocht over de Vecht! Een aanrader om zo'n tocht met Uwsalonboot te doen, omdat het een prachtige boot is met een bijzonder vriendelijke gastheer!
Mooie rondvaart
Heerlijke tapas vaart gehad. Mooie omgeving. Vriendelijke ontvangst en begeleiding.
Ruimte voor negen personen erg krap. Groep moet verdeelt worden in twee delen, een groep voor aan dek, een groep achter aan dek.
Het weer was zeer zeer goed. Dat maakt alles weer goed.
Mooie en gezellige tocht over de Vecht
Wat een leuke tocht hebben wij gemaakt over de Vecht met Uwsalonboot! Een mooie vaartocht, een prachtige boot, mooi weer en een schipper, Arjen Zweedijk die leuke wetenswaardigheden aangeeft! Voor herhaling vatbaar, bedankt!
Moet je doen, heerlijke tocht, unieke boot en ditto schipper
Varen met de salonboot is een unieke belevenis, de omgeving is prachtig en de schipper is gastvrij en lardeert de boottocht met verhalen over de landhuizen en bewoners. Je kunt een volledig verzorgde tocht regelen of je eigen catering verzorgen, alles mag.
Heerlijk varen op de Vecht in prachtige salonboot!
De salonboot is een prachtig onderhouden boot, waar je heerlijk kunt zitten op het achterdek bij mooi weer. We hadden geboekt voor 2 uur.
Mooie tocht over de Vecht met aan weerszijde kapitale landhuizen met mooie theehuizen alles netjes onderhouden. Schipper/eigenaar Arjen Zweedijk geeft daarbij informatie,( kan uitgebreider).Arjen Zweedijk is gezellig en joviaal, wat erg plezierig is.
Pure verwennerij!
Wat een prachtige boot. We maakten een mooie trip over de Vecht, het weer was perfect en dat je zelf niet hoeft te sturen is ideaal. Veel rustiger! Arjen is een gezellige gastheer. Aan drankjes geen gebrek. De hapjes waren heerlijk, maar niet genoeg voor het aantal personen icm met kosten hiervoor. Niettemin was onze dag super!
super, geweldige ervaring, leuke tocht, eten en bemanning
een hele leuke teamdag gehad op de boot van Arjen, met heerlijk weer, leuke route en fantastisch eten van Arjan. Helemaal top, voor de 2e keer gedaan en elke keer weer voortreffelijk. Voor herhaling vatbaar!

Antwoord van Uw Salonboot
Fantastische boot tocht op de Vecht
Wij hebben erg genoten van onze 2de boot trip met Uw Salonboot op de Vecht! Arjen is een professionele en erg gezellige schipper en gastheer. De boot is prachtig en van alle gemakken voorzien. De tocht is erg idyllisch en gaat langs een prachtig traject op de schilderachtige rivier de Vecht. Kortom een enorme aanrader!
Arjen, wederom heel erg bedankt!
Ellen & Carl