Van Alles Van - Barbapapa webshop Reviews

TrustScore 5 uit 5

5,0

Op de webshop valt door mij niets aan te merken. De serie barbapapa en zijn karakters echter stralen niet meer als vroeger. Kon er in de jaren 70 van genieten maar als ik nu samen met mijn kleinzoon k... Toon meer

Onze bestelling werd vlot geleverd, keurig geregeld. Er bleek jammer genoeg een klein onderdeel te missen. We hebben dit gemeld en kregen zeer snel een heel vriendelijke reactie met excuses en de m... Toon meer

Niet over de levering maar over de site. Ik heb de bestelde Barbapappa spaarpot gevonden door te googlen op "spaarpotten". Later ben ik jullie site gaan bekijken maar kon hem daar niet vinden. Kan aan... Toon meer

Ik had diverse artikelen van Barbapapa besteld. Na een vlotte betaling had ik de volgende dag de bestelling al netjes thuis. Helemaal super! De volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen als ik ee... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Webwinkel met van alles van Barbapapa! Beter bekend als de Barbapapa webwinkel. Boeken, servies, poppetjes, t-shirts, gadgets, dekbedden...etc!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super snelle service en levering

Ik bestel regelmatig bij van alles van en elke bestelling is keurig de volgende dag in huis. Laatst voor het eerst iets teruggestuurd en ook dat is netjes afgehandeld. Aanrader!

6 januari 2012

Zeer tevreden

Zeer snelle levering en goed verpakt. Het barbapanachtlampje brand nog langer dan verwacht (12 uur van oplader af)

5 januari 2012

Prima

Bestelde producten netjes na 3 werkdagen aan huis geleverd.

3 januari 2012

Barbapapa lamp en tandendoosje

Mijn nichtje wordt binnenkort 1 jaar. Voor haar heb ik het Barbapapa lampje en het leuke tandendoosje besteld.
De dag erna had ik het zeer goed verpakt in huis.
Bedankt voor de snelle afhandeling, wij zijn dol op Barbapapa!

21 december 2011

Zeer snelle levering

Leuke site met veel Barbapapa artikelen. De levering was zeer snel.
Maar 1 opmerking: er wordt geen bevestigings-email verstuurd met daarin je ordernummer etc. Omdat ik zo'n mail niet had ontvangen zat ik een beetje in de war totdat de postbode voor de deur stond.

21 december 2011

Uitstekende service !

Service en persoonlijke benadering is fantastisch bij vanallesvan !
Bij vragen wordt er meteen geantwoord en zelfs nog na gemaild of alles is gelukt, perfect !

20 december 2011

Goede en snelle service

Laatst wat gevraagd m.b.t. een artikel en kreeg heel erg snel een reactie terug! Dat vind ik echt top en is zeker niet overal zo. Absoluut pluspunt.

Wat ik als aanmerking wel even wil plaatsen (hoop niet dat ik er ergens overheen heb gelezen..in dat geval kan deze aanmerking uiteraard genegeerd worden), is dat het prettig zou zijn als er een verzendbevestiging gemaild zou worden.

Ik persoonlijk vind het altijd prettig wanneer ik weet wanneer iets verzonden is. Mijn laatste bestelling moest namelijk naar een ander adres gestuurd worden, dus ik kon niet zelf zien of t binnen was gekomen. Als ik een mail met 'verzonden' had gehad, wist ik van tevoren dat t er zou zijn en zou ik me niet onnodig ongerust maken.

Verder; ga zo door!

13 december 2011