Diep teleurgesteld
Wat een recht-toe-recht-aan klus had moeten zijn, is helaas uitgelopen op een groot en langdurig probleem. Samen met de buren is het dak van twee grachtenpanden aangepakt, inclusief dakisolatie. Daarbij was expliciet afgesproken dat het afschot richting de straatzijde zou lopen. In de praktijk is dit echter volledig verkeerd uitgevoerd, waardoor water op het dak blijft staan.
Zes maanden later hebben wij nog steeds te maken met ernstige lekkages. Dit heeft inmiddels geleid tot schade aan ons pand én aan dat van andere buren. In huis staan emmers in zowel de slaapkamer als de woonkamer om het water op te vangen. Ondanks meerdere pogingen van Wim en zijn team om het probleem te verhelpen, is de oorzaak nooit gevonden en is er geen structurele oplossing gekomen.
Wat ik persoonlijk het meest teleurstellend vind, is het gebrek aan communicatie. Reacties blijven uit, terwijl de situatie steeds nijpender wordt. Met het smelten van ijs en de grote hoeveelheid water op het dak lopen wij reëel risico op verdere schade, waaronder het mogelijk bezwijken van plafonds. Dit gebrek aan opvolging en verantwoordelijkheid vind ik zeer zorgwekkend.