In een impuls om een latte te gaan drinken op de binnenrotte kwamen wij bij Vapiano uit. We namen plaats op het terras en na een kwartier wachten op bediening ben ik binnen gaan vragen... Toon meer

Het eten was er vrij snel (15min) en onze pasta's waren heerlijk. De toetjes vielen wat tegen: de tiramisu was voornamelijk crème met bijna geen koffie, lange vingers of Amaretto. We komen heel graag... Toon meer

Service is verschrikkelijk, je kunt het niet eens service noemen. Zéér onvriendelijk, onprofessioneel en zelfs respectloos naar gasten. Rolstoeltoilet was smerig, zat volledig onder de poep, maar pers... Toon meer

Ik eet vaker bij de vapiano meestal geen problemen, tot op heden at 2 dagen terug pasta pollo picanto en het werd erg snel geserveerd waardoor al een vermoeden kreeg want normaal gesproken wacht je be... Toon meer

1. Restaurant
  2. Afhaalservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

vapiano, international, landing page

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,8

Alle reviews

51 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

1 uur en 20 min moeten wachten

1 uur en 20 min moeten wachten. 5x aangegeven. Einde van de rit, verkeerde pasta aan tafel en met totale begrip naar het personeel (ook al was het niet druk), begint een dame een discussie dat de pasta is gebracht aan tafel maar dat er niemand meer zat. Dit omdat ik naar de kassa liep om mijn geld terug te vragen en uiteindelijk te horen krijg dat ik een MAIL moet sturen. Lekker makkelijk verdienen zo. Laat ik voorop stellen dat de manager erg vriendelijk was maar geen geld kon teruggeven. Maar een discussie starten over dat de pasta aan tafel werd gebracht na een uur en 20 min. Allemaal lege borden aan tafel niemand die tafels afruimt, totale chaos. En echt: start geen arrogante discussie en ga niet met je ogen rollen. Zoek dan een andere baan en niet in de horeca. Je maakt gasten dan bozer dan dat ze zijn: uiteindelijk betaald, geen eten gekregen maar wel slechte service. Nooit meer dit. Je helpt je tent echt een slechte naam en een faillissement in. Hoop dat hier een plan van aanpak voor jullie wordt gemaakt. Slechte slechte zaak en de meest slechte service ooit.

30 mei 2022

Ranzig dagje

Het is vandaag zo ranzig, alsof er te weinig personeel is. Ja, na navraag blijkt dat ook: 5 uitzendkrachten NIET komen opdagen. Mensen lopen letterlijk weg omdat het te vies en rommelig is. Maak één persoon vrij om snel alle tafels af te ruimen en de vloer schoon te vegen, zoveel tijd hoeft dat niet te kosten, toch?

Ze mogen mij wel een schoonmaak doek geven en een bezem, dan help ik een handje. Maar, dan wil ik niet betalen voor mijn eten. Is dat geen goede compensatie???

29 mei 2022

Vapiano, het kan beter!

Ik heb er wel eens eerder gegeten en toen was alles naar wens maar vandaag herkende ik het gewoon niet terug. Het was al wat drukker dus ik snap dan dat je langer op je eten moet wachten maar dan zien dat de serveerster als een kip zonder kop 10 min lang rond loopt omdat ze niet weet waar je tafel is... daar kijk ik wel van op. En dan wordt het geleverd met een onvriendelijke blik. Ik vroeg nog om een extra servet maar dan werd er geirriteerd naar je gekeken alsof het zo een moeite is om een extra servet te pakken. Het eten is dan ook nog eens half koud. Later loopt die zelfde serveerster langs om te vragen of ze mijn vriendin haar bord kon opruimen en ik zeg dan nee bedankt en loopt ze langs haar tas die op een stoel ligt en laat hem vallen. Ik zag dat ze het zag gebeuren uit haar ooghoek maar ze liep gewoon door. Dit mag voortaan wel beter. Ik zou na deze ervaring niet gauw nog een keer komen.

26 mei 2022

Nooit meer!!!

Vandaag een dagje uit. Alles in de soep! Bestelde aan tafel dmv QR en kreeg geen ontvangstbevestiging. Liep naar de orderdesk en sprak de manager aan. Ze printte mijn bestelbon uit en verwees naar een andere tafel, omdat de tafel waar ik zat inmiddels bezet was. Na 1 uur nog geen pasta en drankje ontvangen. Ik kreeg een niet bestelde pasta, vertelde dit aan de medewerker en die gaf dit door aan de eerdere gesproken manager. Ik zag dat die manager het helemaal beu was en liep weg, ze kwam niet bij mij langs. Ik stond op en barmedewerker vroeg wat er aan de hand was, vervolgens sprak ik een andere manager. Deze maakte ter plekke mijn pasta, drankje meteen erbij. Wat een gedoe! Totaal klant onvriendelijk, onhygiënisch en iedere keer smoes dat het te druk is. Als het te druk is waarom is die tent dan nog openen?! Door de medewerkers niet te handelen. Niet eens 1 ster waard! Never again!

26 mei 2022

Zeer zeer ontevreden

Zeer zeer ontevreden! Ik weet dat het normaliter wat langer kan duren. Maar dit was echt een toppunt. Ons zoon kreeg als eerst zijn pizza, na heel lang wachten meerdere keren vragen kregen wij onze pasta. Dit was niet eens cf onze bestelling en koud. Later hebben ze beloofd extra drinken mee te nemen en ook dat duurde mega lang. Ons uitje met ons gezin was erg stressvol en niet leuk. Hier zullen we nooit meer naar toe komen!

22 mei 2022

Haar in mijn eten gevonden ...

Haar in mijn eten gevonden .... vreselijk !!! Gelijk geen trek meer erin gekregen. Als ik dit aangeef. We kunnen een nieuwe maaltijd voor je maken, dacht het niet. Verder geen andere mogelijkheden bij vapiano. Eten met haar en geen compensatie wat dan ook. Gelijk de laatste keer dat ik hier kom. Ze hadden falliet moeten blijven. Fyi gaat om locatie in the mall the netherlands. Eten is echt greasy onhygienisch en smerig.

20 mei 2022

Naar Vapiano Leidschendam geweest (3…

Naar Vapiano Leidschendam geweest (3 mei). Na een uur gewacht te hebben nog niet eens mijn drankje gehad. En de bestelde pizza was na dat uur wachten uitverkocht !?!?
Er werd beloofd mijn geld terug te storten (44 euro). Na 3 weken wachten nog geen geld terug !! Zo jammer !! Zal er deze week maar weer even langs gaan ……

18 mei 2022

Pasta online bestel om het af te halen…

Pasta online bestel om het af te halen om 17:10 besteld en bij afhalen om 17:30 moest ik nog een 3 kwartier wachten. Kaas vergeten brood vergeten mee te geven en in de pasta veel te veel olijfolie jammer dat ik er geen foto kan plaatsen

17 mei 2022

Vapiano slecht eten.

Was naar Leidschendam geweest bij Vapiano. Pasta besteld en 1 cola. Normaal loop ik Vapiano zo voorbij, omdat het mij nooit trok. Het Duurde zeker 10 minuten toen de cola kwam. Na meer dan een half uur gevraagd of mijn bestelling nog komt. De medewerkster ging het navragen en kwam terug met de mededeling dat ze een bestelling hadden en daarna was ik aan de beurt. Ik weer naar mijn plek toe. Ongeveer 15 minuten kwam mijn bestelling. Ik dacht lekker smullen, deed de vork in de spaghetti en ik voelde al dat het raar voelde. Spaghetti wat tegen elkaar was geplakt en kon het moeilijk uit elkaar halen. Ik nam een hap en het smaakte nergens naar. Deed olijfolie en wat basilicum, dacht door olie in te doen dat het dan makkelijk zou gaan, maat nee hoor, bleef hetzelfde. En het eten was ook geeneens warm. Wat lauwwarm en spaghetti was ook niet eens gaar. Als dit al dente is en dat je een soort van deed voelt in je mond. Nou dan blijf ik liever thuis en maak ik het zelf en weet zeker dat de mijne veel lekkerder smaakt en dat je geen deeg in je mond voelt. Ik vind dit zo zo slecht. Voor mij nooit meer en ik kan me niet voorstellen dat de mensen die er zaten te eten dat die het lekker vinden. had beter patatje kunnen halen, daar tegenover Vapiano. Bah bah en nog eens bah.

16 mei 2022

Twee keer pasta en 1 pizza margharita…

Twee keer pasta en 1 pizza margharita besteld. Pasta was er redelijk op tijd. Ruim 45 minuten moeten wachten op een pizza Margherita. Eten was wel goed maar helft was allang klaar met eten, toen kwam, na wat navragen de pizza. Jammer

5 mei 2022

Een uur moeten wachten op onze…

Een uur moeten wachten op onze bestelling samen met 4 a 5 anderen tafels. Om uiteindelijk niet de juist correcte bestelling te krijgen. De bediening deed hun werkt niet meer, ruimden tafels niet meer af en drinken wat door hun omviel werd ook niet meer opgeruimd. Kwaliteit van het eten is ook erg achteruit gegaan. Zonde van een beter werkend concept wat ze hadden voor de corona.

5 mei 2022

Wat een slechte tent bij Rembrandt…

Wat een slechte tent bij Rembrandt plein amsterdam.

Tafel niet schoon. 3 man nodig om tafel af te ruimen. Doekje word globaal over tafel gehaald.

Eten heeft amper tot geen smaak, 2/3 krijgen eten na 35 min en laatste 10 min later….

22 april 2022

Macdonalds smaakt nog beter!

Heb een pizza besteld moest 2 uur wachten. Ik kreeg een gratis toetje met alcohol en koffie terwijl ik duidelijk minderjarig ben. Hierna naar de Mac geweest zelf dat smaakte nog beter!

16 april 2022

Wat een diefstal beleid

Heb afgelopen zaterdag besteld en betaald voor meer dan 30 euro. Heb tot laatste 10 minuten voor sluit gewacht en heb niks gegeten en gedronken terwijl ik 1uur en 50minuten binnen heb gezeten. Kreeg te horen dat ik me geld niet terug kon krijgen maar wel een mail waar ik contact op kan nemen. Heb me situatie uitgelegd hoe slecht het service was omdat ik al meer dan 10 maal zeker medewerkers te woord heb gestaan dat mijn order maar niet kwam. Krijg vandaag als reactie dat ik maar een voucher ter waarde van 8,95 moet accepteren. Belachelijk want dit heet volgens mij diefstal!

11 april 2022

Niet normaal meer hier, een echte no go!!

Ik was vandaag met me gezin naar vapiano in mall of the Netherlands Leidschendam. We gingen daar eten en we bestelde een pasta en een pizza. Eerst kregen we de pizza waar amper wat opzit. Alleen saus en hele dikke vieze kaas en een paar zielige kipjes. Toen moesten we ongeveer een uur wachten op die pasta. En die kwam maar niet dus ben uiteindelijk naar de keuken gelopen om te vragen waar die pasta bleef. Waren ze dus het bonnetje kwijt. En logisch ook, het was één grote vieze bende in die keuken. De kok gooiden met alles en de grond was heel vies met etensresten en papiertjes. Super ranzig natuurlijk!! Naja, uiteindelijk kwam die pasta. Maar zonder bestek. Dus weer vragen of we bestek mogen. Kregen we houten (mee neem) bestek. Ik dacht ja dag ik zit in een restaurant en krijg hout bestek?! Dat kan natuurlijk niet. Maar toen ik erom ging vragen voor normaal bestek zeiden ze dat dat op dat moment niet kon. Dus, en een pizza die nat, sappig en niet te eten was, en de bon van de pasta kwijt en hout bestek en een vieze bende. Een echte no go!! Geen aanrader

10 april 2022

Bizar dat The Mall of the Netherlands…

Bizar dat The Mall of the Netherlands een zaak als Vapiano wil hebben en daar mag blijven. 70% geeft zeer slecht aan, Vapiano geeft geen reactie en is niet bezig met kwaliteit of klantvriendelijkheid. The Mall moet hier wat aan doen, schandalige service en schandalig personeel en afschuwelijk eten. De kok zal diploma bij pakje boter gehaald hebben omdat ie genoeg punten had. Bedrijfsleider is een hork, moet eens lezen wat klantvriendelijk betekend en hoe je een zaak runt. Personeel, tja, meiden worden maar gestuurd, vind het eigenlijk zielig voor ze want zij krijgen de shit over zich nl.
Zoals Vapiano vroeger was, geen schim meer. Kan beter stoppen hier. Receptie eten, 2 pizza’s en een flesje wijn! We moesten bedelen om de wijn, de 2 pizza’s kregen we een half uur na elkaar. Hoop dat deze zaak hier snel weg is of failliet gaat, sorry.

2 april 2022

Klacht niet klantvriendelijk afgehandeld

Op een zaterdagavond voor een verjaardag voor 7 man besteld bij Vapiano Utrecht. Rond 17:30 besteld voor 19:45. Ten eerste kwam het 20min te laat en ten tweede werd er maar 1 pasta bezorgd van de 7. De bezorger wist van niks en wist ook niet hoe hij het moest oplossen. Omdat we tijdgebonden waren, besloten we de bestelling dan maar te annuleren. Dus met twee telefoons geprobeerd Vapiano te bereiken, die namen de hele avond de telefoon niet op. Het bedrag gaat teruggestort worden door thuisbezorgd, maar ik besloot nog wel even verhaal te halen bij vapiano zelf. De meneer die ik sprak was totaal niet geïnteresseerd in wat er gebeurd was en zou alleen contact opnemen met thuisbezorgd. Hij probeerde het naar mijn idee af te schuiven op thuisbezorgd, maar het is toch echt Vapiano geweest die maar liefst 6 pasta's vergeten is mee te geven aan de bezorger. Het is heel vreemd gelopen en totaal niet klantvriendelijk opgelost door Vapiano. Ook totaal onacceptabel dat de telefoon niet opgenomen wordt. Ik zal hier nooit meer bestellen of eten.

28 maart 2022

Ongebakken pizza

Gisteren hadden we het simpelste besteld op de menu: 2 pizza's en toch heeft de vapiano in Amsterdam het voor elkaar gekregen om ons na een half uur slappe en ongebakte pizza's te geven. De bediening ziet er uit alsof ze maar 2 uur geslapen hebben en hun werk haten. Don't recommend this place.

26 maart 2022

Is dit jouw bedrijf?