VapoShop is een prima webshop, ze zijn 100% betrouwbaar. Ik heb hier al meerdere vaporizers besteld en deze zijn allemaal netjes bezorgd. Meestal worden ze direct de volgende dag geleverd maar nu met... Toon meer
Bestelde de G Pen Elite 2 met een belachelijke korting waar je enkel blij van kan worden. 11 jan besteld 13 jan (vanochtend) in huis. Mijn IDEAL betaling bleef de status "reservering" houden, waa... Toon meer
Ik heb Vaker mails gestuurd met een vraag om mijn vape te ruilen, inmiddels om mijn vape te retourneren want ik heb geen vertrouwen meer deze bedrijf en nog geen vooruitgang. Dat vind ik erg jammer.... Toon meer
VapoShop heeft een geweldige klantenservice. Ze hebben mij meerdere malen zeer vriendelijk en snel geholpen, het contact met de klantenservice is uitstekend. Tim straalt in zijn mails en maakt mijn da... Toon meer
With most vaporizers having to be imported from the US, VapoShop started out in 2008 as the first online store in Europe to specialize in high quality vaporizers. We're proud to fulfill a leading role in the vaporizer landscape and carry only vaporizers that meet our strict quality standards.

Vraagt klanten om een review
Heeft 73% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meer dan 2 weken geleden de Pax2 besteld voor €130,00. Wat ik vreemd vond was dat ik pas ná de bestelling kreeg te zien dat er op het moment werkzaamheden aan de gang waren, ivm het verhuizen na een ander pand als ik het goed begrijp.
Nou dan zou de bestelling rond 4/5 mei wél worden verzonden.
Het is inmiddels 11 mei, twee e-mails verstuurd en geen enkele reactie ontvangen.
Ik schrijf deze service echt als zeer zeer slecht aan, heb zoiets als dit nooit eerder meegemaakt...
Hopelijk ontvang ik snel een bericht waarin ik duidelijkheid krijg.

Antwoord van VapoShop
Ik ben niet te spreken over de klantenservice ik ben ondertussen al een week later na het besteden van 300€ aan deze winkel, 3 mails verder nog steeds geen response geen track and trace number...

Antwoord van VapoShop
Dertien dagen geleden een bestelling geplaatst en betaling gedaan. Kreeg een mail waarin stond dat de bestelling binnen 1 dag verstuurd zou worden. Zes dagen geleden contact geprobeerd te zoeken omtrent de verwachte levering. Dat kan alleen via de mail, waar niet op werd gereageerd.
Update: een dag na het plaatsen van deze review werd de bestelling onverwachts geleverd door PostNL. Betere communicatie omtrent de verwachte levering was erg fijn geweest en had ergernis bespaard. Ben blij dat het product nu binnen is.

Slechte ervaring.
Ruim week geleden bestelling geplaatst en betaald. Vervolgens hoor je niets meer. Telefonisch niet meer bereikbaar... Bericht via mail, website en dm op Fb wordt ook niet op gereageerd. . Laat dan even iets weten als bestelling om wat voor reden dan ook vertraagd is. Na deze slechte ervaring zal ik niet nogmaals een bestelling plaatsen.

Antwoord van VapoShop
Pakketje is 6 dagen na bestellen binnengekomen zonder mailtje of andere informatie. Ondanks de omstandigheden een top service!
Ik heb 5 dagen geleden een crafty+ besteld, maar deze is nooit geleverd. Ze nemen geen contact op. Toch maar even hier kijken en dit heeft alle schijn van oplichting. Als dat niet zo is verzoek ik de eigenaar van de zaak mij op te bellen en tekst en uitleg te geven

Antwoord van VapoShop
Bestelling geannuleerd en netjes geld terug gehad. Al met al fijn afgehandeld.
Blijkbaar wordt hier wel gecommuniceerd, Product besteld en betaald via Ideal, Mailtje ontvangen dat product binnen 1 werkdag wordt verstuurd. Na 1 werkdag geen verzend bericht. Pas dan valt mij de rode balk op de website op. Vertraging, nieuw systeem blabla tot 4 mei.
Nu 7 Mei en nog steeds geen communicatie. Niet gek dat mensen argwanend wordt met al die online oplichters. Ik hoop van harte dat dit bedrijf er niet toe behoord en dat ik zoals online afgesproken mijn product zsm krijg of mijn geld terug krijg gestort.

Antwoord van VapoShop
Bestelling is niet geleverd, zou binnen 1 werkdag geleverd worden.
Probeer al 3 dagen contact op te nemen. Mail wordt niet op gereageerd. Via Facebook wordt niet op gereageerd. Telefonische niet te bereiken.
Dan maar bestelling cancelen.. Wat een slecht bedrijf!!! Niet eens het fatsoen om een mail te beantwoorden. Maar wel alles hier rechtlullen.
Dit was de eerste en meteen ook de laatste keer!
NOOIT meer hier bestellen.

Antwoord van VapoShop
Alleen al voor de geweldige klantenservice bestel ik mijn producten bij vaposhop.
Goede site, mooie aanbiedingen, goede merken etc. Gewoon zo doorgaan!
Na exact 2 weken na het plaatsen van de bestelling en het versturen van een mail naar de klantenservice nog steeds geen reactie of enige informatie over het pakket binnen. Vraag me af of ik hier ooit nog wat van te horen krijg....

Antwoord van VapoShop
Het zal wel aan de overschakeling naar het nieuwe systeem gelegen hebben waardoor de communicatie over het verstuurde artikel niet aanwezig was... Het artikel is zonder track&trace of verdere communicatie bij ons binnengekomen en voldoet geheel aan de gestelde eisen. Verder is de site zeer overzichtelijk en duidelijk.
Een super stormvapericer, heel blij mee!
Een aanrader !
Bestelling Crafty + geplaatst en betaald 258,50€
Geen tracking geen contact mogelijk geen opvolging, telefoonnnummer niet in gebruik.
Support team aangeschreven zonder enig gevolg.
Geen verzending tussen 24 april en 4 mei op de web-site.
Voor mij lastste keer en raad iedereen hetzelde te doen. Prutsfirma

Antwoord van VapoShop
Uiteindelijk alles toch in orde gekomen, al had iets meer info veel kunnen voorkomen.
Jammer dat een derde partij er de oorzaak van was, terwijl de andere twee beide gelijk hadden.
Oké, toegeven, ze loste het op en daarvoor een pluim!
Dat is dat ook de reden waarom ik hier weer een bestelling zou plaatsen!
pakje werd op zondag alsnog nageleverd (10,05,2020)

Antwoord van VapoShop
zeer vriendelijk en goed uitgewerkt bestelsysteem. Reactief EN goedkoop, een zeldzame combinatie!
Van 1 ster naar 5 sterren aangezien het een communicatiefout was. Ik heb mijn vaporizer in ieder geval op tijd gekregen en de bestelling is nu volledig afgerond.

Antwoord van VapoShop
Edit: Ze reageerde snel op deze review maar daarna is het weer lang stil. Ik heb nu een maand later nog steeds geen reactie op mijn retourzending die ze al sinds 14 Mei binnen hebben... Hoe ze in deze tijd met klantenservice omgaan is best belachelijk aan andere reviews te zien.
Geprobeerd een bestelling te annuleren omdat het na een dag nog niet verstuurd was, wat ik kan begrijpen tijdens deze drukke tijden.
Maar omdat het annuleren handmatig door de klantenservice gedaan moet worden kreeg ik 2 dagen later bericht dat het verzonden was en dus niet meer geannuleerd kon worden.
Retour heb ik meteen die dag ook aangemeld maar ik heb een week later nog geen reactie. Wel heb ik een mail om deze review te schrijven voordat mijn order is afgerond dus bij deze...

Antwoord van VapoShop
Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen. Ook netjes snel geleverd. Heb de Storm vaporizer aangeschaft. Bij ontvangst bleek er geen oplader bij te zitten. Dit gemeld en werd mij verteld dat deze er niet meer bij geleverd worden terwijl dat er wel bij staat. Zonder oplader kan je hem niet gebruiken. Zelf oplader moeten aanschaffen.