VapoShop Reviews

8.769
TrustScore 4 uit 5

4,2

VapoShop is een prima webshop, ze zijn 100% betrouwbaar. Ik heb hier al meerdere vaporizers besteld en deze zijn allemaal netjes bezorgd. Meestal worden ze direct de volgende dag geleverd maar nu met... Toon meer

Bestelde de G Pen Elite 2 met een belachelijke korting waar je enkel blij van kan worden. 11 jan besteld 13 jan (vanochtend) in huis. Mijn IDEAL betaling bleef de status "reservering" houden, waa... Toon meer

Ik heb Vaker mails gestuurd met een vraag om mijn vape te ruilen, inmiddels om mijn vape te retourneren want ik heb geen vertrouwen meer deze bedrijf en nog geen vooruitgang. Dat vind ik erg jammer.... Toon meer

VapoShop heeft een geweldige klantenservice. Ze hebben mij meerdere malen zeer vriendelijk en snel geholpen, het contact met de klantenservice is uitstekend. Tim straalt in zijn mails en maakt mijn da... Toon meer

1. Vaporizer winkel

With most vaporizers having to be imported from the US, VapoShop started out in 2008 as the first online store in Europe to specialize in high quality vaporizers. We're proud to fulfill a leading role in the vaporizer landscape and carry only vaporizers that meet our strict quality standards.

VapoShop - Simply Vaporizers

Europe's first specialized vaporizer store
VapoShop started out in 2008 with the mission to provide vaporizer enthusiasts throughout Europe with high quality vaporizers at excellent (and fast!) service. Our product offering, as well as the technology of vaporizers has changed quite a bit since we started, but our goal has remained the same. Your feedback help us improve our service, so please take a minute to leave a review.
Fast and secure shipping
Shipping from The Netherlands, which is known as a fast shipping hub, orders to virtually all European countries arrive extremely fast. All products on our website are shipped directly from our own warehouse. Packages are insured and shipped with discreet, plain packaging.
Authorized reseller
We are an authorized reseller for all major brands, ensuring you always receive the latest version of a vaporizer, backed by our own warranty as well as that of the manufacturer. Unlike some others in this field, we choose not to carry knock-offs or grey import vaporizers!
Expert advice
As great fans and advocates of vaporization, we know our vaporizers and are happy to help you find the vaporizer that best suits your needs, and will gladly answer any questions you have before, during or after your purchase.

Goed

TrustScore 4 uit 5

9K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 73% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(8.769)

147 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Doe’s lief mensen!

Niks anders dan top service gewend. Gaat nu duidelijk iets mis aan hun kant waar ze misschien iets opener over kunnen zijn maar desalniettemin niks dan liefde! Stay up VapoCrew!

Nogmaals bedank!

Ik heb mijn pakje in goede orde en trouw ontvangen. Het had wel wat langer nodig dan normaal (3 weken ipv paar dagen). Heb in het verleden al wat meer besteld van hen en steeds werd alles op een correcte manier afgehandeld. Heb wat geduld en alles komt goed. Puik werk jongens!

Beste Guy,

Bedankt voor je review. We kampen momenteel met een enorme achterstand op onze klantenservice. Het spijt ons dat we hierdoor niet de service konden bieden die je van ons gewend bent.

We gaan aan de slag met je ordernummer. Onze collega's nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We benadrukken graag dat we er alles aan doen om dit recht te zetten. Bedankt voor je begrip en geduld.

Team VapoShop

Echte dieven zijn het.Mensen bestel…

Echte dieven zijn het.Mensen bestel niets bij deze web.ze zijn niet eens bereikbaar voor klanten.Ik ben van plan aangifte te doen tegen deze mensen wegens oplichting.Bespaar je veel ellende en bestel niets bij vaposhop.nl
Na twee weken geen product en geen reactie maar wel 89 euro lichter.

Beste I.A,

Bedankt voor je review. We begrijpen je frustratie. We ondervinden momenteel veel hinder van zowel een wijziging qua ordersysteem als de gevolgen van de corona-maatregelen. We hopen dat je begrijpt dat dit geen goede vertegenwoordiging is van de service die wij normaal gesproken proberen te bieden. We verzekeren je dat we keihard aan het werk zijn om alles recht te trekken. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Zou je aub een email naar info@vaposhop.com kunnen sturen met "TRUSTPILOT" als onderwerp, en daarin ook je naam en ordernummer vermelden? Wij vragen dit omdat we je graag zo goed mogelijk willen helpen en onze uiterste best doen dit recht te zetten. Zodra we je ordernummer hebben ontvangen, nemen onze collega's zo snel mogelijk contact met je op. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Team VapoShop

Na het annuleren van mijn order op 20…

EDIT: Ze reageren nu net of ik een mail kan sturen. Dat heb ik dus al meerdere malen gedaan...!
En dat je een achterstand oploopt door het wisselen van systemen had ik ook wel kunnen voorspellen. Wie heeft bedacht om dat te doen in een tijd waar het al druk is...? Dat is gewoon slechte planning

Na het annuleren van mijn order op 20 April (wat niet mogelijk was omdat ik pas twee dagen later een reactie kreeg en ze het handmatig moeten doen). Toen heb ik geprobeerd een retour aan te melden maar had na twee weken nog geen reactie. Na hier een slechte review geplaatst te hebben kreeg ik opeens wel meteen een reactie. Vaposhop lijkt meer te geven om een slechte review dan om hun tickets en customer service dus bij deze weer een review. (als ik een reactie krijg zal ik hem iets ophogen..)
Mijn retour is op 14 Mei bezorgd en ondanks mijn opvolging een week geleden heb ik nu (30 Mei) nog steeds geen reactie of terugbetaling.
Ik weet niet wat er gaande is bij Vaposhop maar ze moeten toch echt overwegen om meer werknemers aan te nemen als ze dit soort dingen niet in een normale tijd af kunnen handelen, als ik het volume van reviews zie moeten ze dat prima kunnen. andere bedrijven kunnen nog prima operationeel blijven ondanks COVID-19 dus dat excuus vind ik nu wel erg ver gaan. Jullie kiezen er ook zelf voor om in deze tijd nog van voorraad systeem te wisselen, dan moet je ook tijd kunnen maken voor normale customer support, anders is de planning en prioriteit ver te zoeken.

Beste Michael,

Bedankt voor je review. Onze welgemeende excuses voor het lange wachten en de beperkte communicatie. Helaas is het echt zo dat we momenteel veel hinder ondervinden van zowel een wijziging qua ordersysteem als de gevolgen van de corona-maatregelen. We hopen dat je begrijpt dat dit geen goede vertegenwoordiging is van de service die wij normaal gesproken proberen te bieden. We verzekeren je dat we keihard aan het werk zijn om alles recht te trekken.

Zou je aub een email naar info@vaposhop.com kunnen sturen met "TRUSTPILOT" als onderwerp, en daarin ook je naam en ordernummer vermelden? Wij vragen dit om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zodra we je ordernummer hebben ontvangen nemen onze collega's zo snel mogelijk contact met je op. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Totaal onbereikbaar voor klanten

Totaal onbereikbaar voor klanten. Ik had een bestelling geplaatst (VP215208). Tot 2 maal toe een mail verstuurd om deze te annuleren. Wel een automatische mail terug ontvangen dat er naar mij email wordt gekeken zsm. Maar never nooit een reactie gekregen.
Uiteindelijk pakketje toch ontvangen nu en nergens een mogelijkheid vinden om het terug te sturen en mijn geld terug te krijgen.
Hoop extra tijd en moeite en vooral irritatie zo. Had gewoon de bestelling geannuleerd en niet verzonden. Nou moet ik nog meer moeite doen om het terug te sturen en hopen op een reactie voor een retourformulier.

29 mei 2020

Beste Robin,

Bedankt voor je review. We kampen momenteel met een enorme achterstand op onze klantenservice. Het spijt ons dat je annulering hierdoor niet tijdig verwerkt kon worden.

We gaan aan de slag met je ordernummer. Onze collega's nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een passende oplossing te vinden. We benadrukken graag dat we er alles aan doen om dit recht te zetten. Dit is geen vertegenwoordiging van onze reguliere service. Bedankt voor je begrip en geduld.

Aangepast, toch geleverd.

Na 1,5 maand uiteindelijk toch geleverd

29 mei 2020

Beste Klant,

Bedankt voor je review, als ook bedankt voor je geduld. We benadrukken graag dat dit hoogst ongewone tijden voor ons zijn. We hopen dat je begrijpt dat dit niet symbool staat voor de reguliere gang van zaken. Bedankt voor je begrip en veel plezier met je bestelling.

Team VapoShop

Iets later dan normaal, maar toch volledig afgeleverd

Ik kom terug op mijn review van een paar dagen geleden. Terugkijkend vind ik dat ik te ongeduldig en wantrouwend bent geweest. Dit was mijn eerste bestelling en ik wist niet wat ik mij te wachten stond. Misschien had ik de medeling niet gelezen dat het iets langer dan gebruikelijk zou duren voordat ik mijn bestelling zou ontvangen.
Vandaag exact na tien dagen is mijn bestelling aangekomen. Bestelling was compleet en is in goede orde. Communicatie van de verkoper was karig, ik werd twee keer via een standaard mail op de hoogte gebracht.
Ik ben blij de dat mijn bestelling nu binnen is. In deze tijden vind ik het belangerijk ook om de kleine ondernemer te steunen vandaar deze tweede review. Het was niet de bedoeling om met modder te gooien. Misschien moet ik mijn verwacting iets bijstellen en er niet van uit gaan dat het net zo snel als vroeger ging.

Desalnietemin wil ik mijn dank uiten en de ondernemer veel succes toewensen vooral in deze tijden. Een trekje uit mijn Mighty (Storz & Bickel) heeft mij tot inkeer laten komen :)

28 mei 2020

Beste Mel,

Ook hier geldt: bedankt voor je reactie! We willen graag nogmaals benadrukken dat dit bijzonder ongewone tijden voor ons zijn en dat dit geen goede vertegenwoordiging is van de service die wij normaal gesproken nastreven. Bedankt voor je geduld

Team VapoShop

Inmiddels al ruim een maand aan het…

Inmiddels al ruim een maand aan het wachten op mijn bestelling. Ze zijn totaal onbereikbaar, zowel telefonisch als via mail. Wél kunnen ze 10x dezelfde geautomatiseerde mail sturen. Vreemd, dat alles en iedereen wel kan leveren, maar jullie niet. Het gaat om een flink bedrag wat ik heb besteed, vindt het dus ronduit schandalig dit. Gaan jullie hier wel op reageren? Of is het gewoon geld weg?? Ik verzoek jullie zsm contact op te nemen, en anders zal ik aangifte tegen jullie gaan doen.

25 mei 2020

Beste Vanity,

Bedankt voor je review. Onze welgemeende excuses voor het lange wachten en de beperkte communicatie. We ondervinden momenteel veel hinder van zowel een wijziging qua ordersysteem als de gevolgen van de corona-maatregelen. We hopen dat je begrijpt dat dit geen goede vertegenwoordiging is van de service die wij normaal gesproken proberen te bieden. We verzekeren je dat we keihard aan het werk zijn om alles recht te trekken.

Zou je aub een email naar info@vaposhop.com kunnen sturen met "TRUSTPILOT" als onderwerp, en daarin ook je naam en ordernummer vermelden? Onze collega's nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Lange levertijd

Edit: na 2 weken toch onverwachts mijn pakketje binnengekregen.

24 mei 2020

Beste Rick,

Bedankt voor je geduld! We hopen dat je begrijpt dat het lange wachten geen vertegenwoordiging is van de normale gang van zaken. Excuses voor het ongemak.

Team VapoShop

Bestelling betaalt alles loopt vlot tot t moet verstuurd worden

Bestelling betaalt alles loopt vlot tot dat t pakket moet verstuurd worden is Nederland naar België.iedere dag ontvang ik pakjes uit Nederland max 2 dagen onderweg jullie kunnen nog niets inpakken in 2 dagen als die morgen niet verzonden word neem ik contact op met testaankoop leg ik klacht neer wegens oplichting. Bestelnummer :VP215308

21 mei 2020

Beste Romain,

Bedankt voor je review. Wij kunnen ons je frustratie goed voorstellen. Wij kampen momenteel inderdaad met een achterstand. Dat voldoet niet aan de standaard die wij op onze service toepassen en wij bieden hier dan ook onze welgemeende excuses voor aan.

Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk per email contact met je op om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Wij doen er echt alles aan om de achterstand weg te werken en iedereen tevreden te stellen. Dat geldt dus ook voor jou! Bedankt voor je geduld en nogmaals excuses voor al het ongemak.

Team VapoShop

Slechtste service ooit en geen reactie!!

Wat een slechte service! Bijna 2 weken geleden een VapCap m 2020 besteld. Extra gewacht tot na 4/5 mei want dan zou de systeem wissel voorbij zijn en de pakketen weer opgestuurd worden. Heb nu nog steeds niks ontvangenn geen antwoord op mijn mail behalve dat het ontvangen is. Wat een super slechte service hier bij vaposhop. En maar iedere dag weer een Engelse mail dat door corona alles langer duurt. Geen 1 andere winkel duurt 2 weken..... Ook al loopt het een beetje uit door de corona crisis dit is echt heel slecht. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel!

20 mei 2020

Beste F.P.V,

Uiteindelijk wil je natuurlijk gewoon - geheel terecht - zo snel mogelijk je bestelling ontvangen. Om je hierbij zo goed mogelijk te helpen verzoeken we je een email te sturen naar info@vaposhop.com en "TRUSTPILOT" in de titel te vermelden. Vermeld aub ook je naam en order nummer. Onze collega's nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om dit op te lossen.

Team VapoShop

Geen communicatie of geld terug

Paar dagen geleden een bestelling geplaatst. Één enkele banner over verzendvertraging over het hoofd gezien. Verzenden duurt te lang, dus poogde ik de order te annuleren. Geen reactie of geld terug verkgegen. Bestelcode: VP215076

Graag z.s.m. terugbetalen.
Gregor

20 mei 2020

Beste Gregor,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is dat je geen reactie van ons hebt ontvangen.

Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk per email contact met je op om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Zoals je weet kampen we momenteel met een achterstand, maar we doen er echt alles aan om deze achterstand weg te werken en iedereen tevreden te stellen. Dat geldt dus ook voor jou!

Uitstekende service

Uitstekende service. Een nalevering van een onderdeel werd keurig geregeld. Ben al jaren tevreden klant.

19 mei 2020

Goedemiddag,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons!

We wensen je een mooie dag toe en graag tot ziens.

Belachelijk traag

Belachelijk traag
Belachelijk traag, na betaling krijg je een email dat je bestelling binnen 1 dag wordt opgestuurd, dit lijkt hen blijkbaar niet te lukken.
Als ik dit geweten had op voorhand had ik nooit een bestelling geplaatst hier.
Mails worden ook niet beantwoord. Beetje gemakkelijk om dit op de coronacrisis of verhuis te schuiven.
Blijkbaar werken ze maar tot 17u ook ondanks een immense achterstand...

18 mei 2020

Hoi MB,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.

De drukke COVID-19 periode en onze interne software wissel heeft gezorgd voor een grote backlog bij het inpakken van pakketten (maximaal 3 medewerkers in het magazijn). Dit heeft het voor extreem veel mails gezorgd, waardoor we niet op tijd kunnen reageren. Onze excuses hiervoor,

Ik kan helaas je bestelling niet terug vinden in ons systeem met enkel de initialen M.B.. Wil jij ons een e-mail sturen met 'Trustpilot' als onderwerp naar info@vaposhop.com? Dan zorgen wij dat wij zo snel mogelijk jou een update geven van je pakket.

Nogmaals bedankt voor je review en we horen graag van je!

Geannuleerde bestelling toch geleverd

Na op 6 mei een bestelling geplaatst te hebben, heb ik deze op 12 mei geannuleerd wegens alle verhalen omtrent extreem lange levertijden die ik las op deze site. Nu is de bestelling op 16 mei alsnog bij mij thuis bezorgd, terwijl vaposhop mij op 12 mei al een bericht had gestuurd dat mijn annuleringsbericht ontvangen was. Ik ben niet van plan op eigen kosten dit pakket naar jullie terug te sturen omdat jullie bedrijfsvoering zo dysfunctioneel is. Ik voel mij gedupeerd en hoop op een oplossing. Bestelcode is VP213932.

17 mei 2020

Hoi Brian,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend dat het pakket bij je aangekomen is, terwijl je hem geannuleerd had. Helaas is er het een en ander mis gegaan bij ons nieuwe systeem. Onze klantenservice stuurt je zo snel mogelijk een gratis retour label, zodat je het pakket kosteloos terug kan sturen.

Onze excuses voor het verloop van het bestelproces. Dit is uiteraard niet de service die je van ons gewent ben. We hopen dat we het in de toekomst weer goed kunnen maken.

VapoShop

Vandaag onverwachts geleverd

Vandaag onverwachts geleverd. Ze leveren dus wel maar met vertraging. Hoop dat die problemen snel opgelost zijn. Zeer tevreden over het product.

16 mei 2020

Hoi Benjamin,

Bedankt voor je review.

Wat fijn dat je het bestelde product (eindelijk) ontvangen hebt en dat je er tevreden mee bent!

Ik hoop dat we je nog terug zien in de toekomst en dat we dan je beter van dienst kunnen zijn. Op het moment is onze service niet wat je van ons gewent bent. Onze excuses hiervoor.

Veel plezier met je aankoop en een mooie dag gewenst!

Team VapoShop

Ik heb twee weken geleden besteld

Ik heb twee weken geleden besteld, niets ontvangen. Mijn bestelling heb ik geannuleerd en wil graag zo snel mogelijk mijn geld terug. Nog geen antwoord van vaposhop mogen ontvangen.

VP212549

13 mei 2020

Hoi Nick,

Bedankt voor je bericht.

Wat vervelend dat je zo lang op een antwoord hebt moet wachten. We hebben het op het moment veel te druk om op tijd de kunnen reageren. Onze excuses hiervoor.

Ik zie dat je pakket inmiddels bezorgt is. Als je deze nog steeds wilt annuleren, dan kun je gebruik maken van het gratis retour label dat onze klantenservice jou gemaild heeft.

Nogmaals onze excuses voor deze ervaring in onze webshop. We hopen dat we je in de toekomst beter van dienst mogen zijn.

Team VapoShop

2 weken geleden bestelling geplaatst…

2 weken geleden bestelling geplaatst (met de belofte dat het enkele dagen later zou aankomen). Al meerdere berichten gestuurd, maar geen reactie. De telefoon werkt niet. Blijkbaar ben ik niet de enige... Als je de beloofde service niet kan garanderen dan zet je je even offline of je stuurt een mail naar de betrokken personen. Moeten we nu echt verdere stappen ondernemen?

13 mei 2020

Hoi Geert,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.

Ik kan helaas met alleen jouw voornaam je bestelling niet terug vinden in ons systeem. Wil jij ons een e-mail sturen met 'Trustpilot' als onderwerp naar info@vaposhop.com? Dan zorgen wij dat wij zo snel mogelijk jou een update geven van je pakket.

Nogmaals bedankt voor je review en we horen graag van je!

Wat een ellende

Beste,

Wegens dramatische communicatie en na 10 dagen geen ontvangen bestelling is mijn geduld op. Meld de bestelling maar aan onder retour en stort mijn geld a.u.b. terug. Zo hoeven jullie hem niet meer te versturen en kan deze bestelling eruit worden gehaald. Dit is nu de derde keer
dat ik dit bericht verstuur, telkens op een ander platform, in de hoop dat ik eens reactie krijg.

Ik hoop oprecht dat jullie ellende snel ophoudt maar ik ga hier niet op wachten. Bestel nummer is VP213413.

Bram

12 mei 2020

Hoi Bram,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.

Ik begrijp helemaal dat je het pakket niet meer hoeft, omdat het te lang duurt. Aangezien annuleren niet meer kan op het moment, neems onze customer service contact met je op voor het gratis retourneren van het pakket.